Mert Suzuki, és nem Honda azért van hangja. Ennyi. Ha határértéken belül van akkor ok. Hallanád az enyémet... 20 méterről a nyitott kipuffon keresztül is hallani a vezérlést .
Hidegen-melegen induljon szépen, ne füstöljön. A blokk ne csörögjön. Vázon festés nem árt, ha gyári. A motor egy nyomon fusson. Kormány(csapágy) ne lógjon ha megmozgatod előre hátra. Ne húzzon semerre menet közben. Fék fogjon, futómű csillapítson, ne legyen olajfolyás. Érdemes korábbi sérülésekről tájékozódni, esetleg arra utaló nyomokat keresni.
a karbis másképp tolja az elejét élvezetesebb vele motorozni és ráadásul olcsóbb a fenntartása ha baj van az elektronika nem szívat. nézd meg az enyémet és meg alkudunk.
Szerintem minden fejben dől el, jó tanuló motor lehet az SV, de hülyeséget csinálni ezzel is lehet (ahogy akár egy 125össel is). Nekem még a karbis változat van, 2 lóerővel gyengébb papíron mint az injektoros, de nincs nagy szakadék a két motor között. Típushibái nem nagyon vannak, eléggé elnyűhetetlen konstrukció a blokk, szóval a motorgenerállal picit előreszaladtál. Ami régebben téma volt: ne a kilométeróra állást nézd vásárláskor, hanem a gazdát - majd a motor állapotát.
Sziasztok. Végzek lassan a jogosítvánnyal és szeretnék venni egy motort. sok helyen olvastam hogy jó kezdőmotor egy 650-es sv. valakinek valami vélemény erről? sajnos nincs pénzem újra max 6-7 száz lesz rá. 2003-ig karbis úgy tudom. rosszabb sokkal a karbis változat? véletlenül úgy járnék hogy belenyúlnék a rossz mociba (szerencsétlen tipus vagyook) akkor mennyi egy motorgenerál pl?
Ma megmértem 20fokosan, a 0,10-es könnyen aláment a 0,15-ös majdnem. Csak egy kicsit az zavar hogy ha jó a szelephézag, mert a gáyri érték között van, akkor miért cicereg. Mi adhat még olyan hangot mint a szelephézag? Melegedve erősödik picit.
Köszi!
Hidegen, de nyilván nem -20°-an ..... +20°-ig szerintem hidegnek minősül és addig érdemes.....az 5 százados nem pontos mert ha alámegy mondjuk a 10-es, de a 15-ös nem attól még 11 vagy 14 is lehet....amúgy amit írtál az még pont a határon van és nem kell cserélni lapkát, de ha tudsz szerezz egy pontosabb hézagmérőt......
Nekem oltozes utan 10 perc gyenge seta a melygarazsig, ahol a motor all, ott kitolom a helyerol, majd beinditom, de nincs sok idom ott lent melegiteni, mert megszolal minden auto riaszto... ...aztan ki a szabadba es mehetek...Pont annyit bukok ezen a proceduran, mint amennyivel rovidebb a menetidom motorral munkaba...de attol meg imadom
Plusz látnád milyen viccesen kaparom elő a gépet otthonról.
Kocsi kiáll,30 fokos emelkedőn azt a nehéz dögöt kitólni,beröffent,felszalad a tetőtérbe,na ez elég érdekes mert a pincétől ez a második gyakorlatilag,ruhába begyűrni az izmos testem,hát ez kész röhej,mintha hurkát töltenél ami még él és viccesen vonaglik,majd teljes páncélzatban kergetem a kutyát hogy ki tudjak menni a kapun.Foxterrier tehát nagyon nehéz túljárni az eszén és a mozgékonyságán.Utána a kapu lejtős és szűk tehát ott kimanőverezem és kinn is vagyok.
Ez minimum 20 perc fél óra.
Kijössz velünk pályanapra, vagy/és túrára Lepencézni Visegrádozni és hidd el jó banda jó társaság visszahozza a kedved!
Dozer, Ürge, Tsanyi, Roadking, Bigm, Zoli32 már nem egyszer segített ha tré volt a hangulatom!
Hidd el jó társaság és a motor is ok! Persze sose tudhatja az ember mikor kell megválni a géptől, de ennek a fórumnak köszönhetően nagyon jó társaságot ismertem meg!
Gyere pénteken az Andrettibe és ott a pizzááson összefuthatsz néhányunkkal!
5százados a hézagmérő. Hány fokon kell mérni hogy jó legyen? Mert nem mindegy hogy 0 fokon mérem vagy 20fokon, ugye? De hidegen nagyobbnak kéne lennie a hézagnak mint melegen. Viszont ha bemelegedik a motor akkor van egy kis szelephangja. Érdemes lapkát cserélni?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Ha minden igaz sikerül kötni egy nagyon jónak tűnő üzletet Áprilisban. Mire figyeljek oda, mit tanácsoltok? Ez egy nagy túrázótól lesz,aki jó komám.Egy SV 1000S és 63 000 km van benne, mert már bejárta vele egész európát. 18 évesen úgy érzem ez egy jó lehetőség, ha sikerül megkötni az üzletet. Azt tudom hogy most lett benne vezérműlánc cserélve és hogy vigyázva volt a motorra.
Egyébként attól nem tartok hogy nagyon erős, mert mindíg ésszel mentem az MZ-vel is, és néha még Apa 1000es V-Stromját is hajtom.
Nagy vonalakban. Majd ezt is kiegészítik
Szerintem minden fejben dől el, jó tanuló motor lehet az SV, de hülyeséget csinálni ezzel is lehet (ahogy akár egy 125össel is). Nekem még a karbis változat van, 2 lóerővel gyengébb papíron mint az injektoros, de nincs nagy szakadék a két motor között. Típushibái nem nagyon vannak, eléggé elnyűhetetlen konstrukció a blokk, szóval a motorgenerállal picit előreszaladtál. Ami régebben téma volt: ne a kilométeróra állást nézd vásárláskor, hanem a gazdát - majd a motor állapotát.
Ez a saját véleményem, majd kiegészítik a Többiek
Üdv: Pisti
Mikor SVket néztem, K3 utáni típusok mindegyike ilyen hangot adott melegedés után.
Elkönyveltem típushangnak. Sztem nem hiba.
Ergo már tökmindegy.
én is felöltözve mélygarázs, kitol-beindít, sisak- és kesztyűhúzás közben melegedik a motor, aztán usgyi. Ja bocs, még a FÜLDUGÓ is beugrik :-)
Ma megmértem 20fokosan, a 0,10-es könnyen aláment a 0,15-ös majdnem. Csak egy kicsit az zavar hogy ha jó a szelephézag, mert a gáyri érték között van, akkor miért cicereg. Mi adhat még olyan hangot mint a szelephézag? Melegedve erősödik picit.
Köszi!
Mea culpa mea culpa mea maxima culpa!
(Bocsi Csomi)
Kocsi kiáll,30 fokos emelkedőn azt a nehéz dögöt kitólni,beröffent,felszalad a tetőtérbe,na ez elég érdekes mert a pincétől ez a második gyakorlatilag,ruhába begyűrni az izmos testem,hát ez kész röhej,mintha hurkát töltenél ami még él és viccesen vonaglik,majd teljes páncélzatban kergetem a kutyát hogy ki tudjak menni a kapun.Foxterrier tehát nagyon nehéz túljárni az eszén és a mozgékonyságán.Utána a kapu lejtős és szűk tehát ott kimanőverezem és kinn is vagyok.
Ez minimum 20 perc fél óra.
Dozer, Ürge, Tsanyi, Roadking, Bigm, Zoli32 már nem egyszer segített ha tré volt a hangulatom!
Hidd el jó társaság és a motor is ok! Persze sose tudhatja az ember mikor kell megválni a géptől, de ennek a fórumnak köszönhetően nagyon jó társaságot ismertem meg!
Gyere pénteken az Andrettibe és ott a pizzááson összefuthatsz néhányunkkal!
5százados a hézagmérő. Hány fokon kell mérni hogy jó legyen? Mert nem mindegy hogy 0 fokon mérem vagy 20fokon, ugye? De hidegen nagyobbnak kéne lennie a hézagnak mint melegen. Viszont ha bemelegedik a motor akkor van egy kis szelephangja. Érdemes lapkát cserélni?
Köszi a segítséget!
Ha minden igaz sikerül kötni egy nagyon jónak tűnő üzletet Áprilisban. Mire figyeljek oda, mit tanácsoltok? Ez egy nagy túrázótól lesz,aki jó komám.Egy SV 1000S és 63 000 km van benne, mert már bejárta vele egész európát. 18 évesen úgy érzem ez egy jó lehetőség, ha sikerül megkötni az üzletet. Azt tudom hogy most lett benne vezérműlánc cserélve és hogy vigyázva volt a motorra.
Egyébként attól nem tartok hogy nagyon erős, mert mindíg ésszel mentem az MZ-vel is, és néha még Apa 1000es V-Stromját is hajtom.
Egy közös csapatás valahova és minden rózsaszínes,cukormázas,szirupos babazsúr lesz.
Csak legyen pizza az étteremben mert ha nem morc leszek.