De..............nagyon.
Mivel az a kabát ami most van minden csak nem lötyögős és valami hülye telerakta lukakkal így ki kell találni olyat ami melegít meg végkony is.
Csak ideiglenesen amig nem jönnek a +25-30 fokok.
Az utolsó 577-esen a végire picit megfagytam.
Gondolom csak volt valakié..... ....és hátha ismerik a volt tulaját ugye és talán nem rest elmondani a valót...csak, hogy készüljön az ember a javításokra...
sövöt...megnéztem....a héten remélem elhozódik persze nem az enyém lesz, de néha járok majd vele.... ....hátha itt is ismeri valaki?.....majd a rendszám alapján mert az óra biztos vissza van tekerve vagy ha nem akkor pályáztak vele mert annak is vannak jelei bár a motor nem zajos...
Bocsesz,nem akartam rontani senki üzletét,csak beírtam.
Nekem is 15-be hozta volna Fézer(a békési srác)de a bali105 meg debrecenben jár tehát ha megjön a cucc akkor személyesen veszem át és nem kell postázni.
Már együtt van a cucc java az alakításhoz..Kormány,végsúly,progrip markolat..csak a fék/kuplungkar hiányzik hozzá és indulhat a pimp my rotty
Ha nem szeretnél a rendeléssel szenvedni akkor fézer vagy bali105 felhasználók tudnak rendelni ilyet.Nekem 16-ba van a kettő bordó színben és a rövidebb változatban.
Üdv!
Mért lenne kár?Talán az 50-es szülinapomra lemennek annyira az árak hogy veszek egyet.
amit linkeltél elég kamuszagú.2007 előtti 955-ös 0 Km-el?
Vicces.Már egy éve is fenn volt.Valszeg 2007-ben hozták be de inkább öregebb verzió.
ilyen után fáj a szíved ? sv árán talán kis szerencsével meg is tudnád venni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple_u
j_0km-1720110
Mivel az a kabát ami most van minden csak nem lötyögős és valami hülye telerakta lukakkal így ki kell találni olyat ami melegít meg végkony is.
Csak ideiglenesen amig nem jönnek a +25-30 fokok.
Az utolsó 577-esen a végire picit megfagytam.