Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

r17-en 54 a pilóta pauer
szia !
itt van akciósan PR3 : http://www.r17.hu/index.php?op...
Sanyi bá mindíg okoz meglepetéseket.Palackorrúval mi lesz Sándor?
Ezres lenni jó...............
Énvótam.
Köszi szépen, holnap megint kiszedem a kereket, ha nem boldogulok, akkor úgyis írok...
Holnap debrecenbe megyek így nem nézem meg.......de nem lehet nagy gond, fotózd le, de láthatóan és akkor talán megértem mire gondolsz...
Most az új PR3 amiben vannak már némiképp lamellák is 67 az R17-nél....valaki linkelte legutóbb és nagyon állatul néz ki és ha még tudja is azt amire gondolok tényleg jó gumi....vegyél olyat és legalább megtudjuk megéri-e?...
Ahhoz is túl nagy a hézag Valami nem jó...
Eladtam az új Bt021 gumikat amiket vettem annó. 60E ft-ot szánok gumira, és ebbe az árba Conti ród2 van csak. Ezt megvehetem, ha már a 021-re nem volt nagy a bizadalmatok...? Pilot póver 70E basszus, annyit nem szánok rá
ja-ja...
Inkább a melegtől a kamrában kicsit idomult, de ez nem gond.....
Kb ilyen arcot vágtam én is összerakáskor Biztos túl sokáig csiszolta a fényező

De azért csaptam egy kört... mondjuk krva hideg volt...
Az ezres?
A sárvédő tartja a villákat párhuzamosan! Anélkül akár a kerék is kieshet!
csütörtökön meg lesz a gép..... ....
Majd vesz helyette másikat, legalább új lesz...
Sziasztok!

Ma érdekes dologba futottam.

Fényezés miatt le lett szedve az első sárvédőm, akkor még nem lett kiszedve a kerék. Ma lett kész, nem akartam a friss fényezést összegányolni, féknyergek le, tengely ki, kerék ki.

Sárvédő meg lett fogatva egyik oldalt, visszaraktam a kereket a kiszedési procedúra fordított sorrendjében, azonban a sárvédő helye megnőtt Bő egy centi van pluszban a csavarok helye és a telók között. Előtte tökéletes volt, most meg nem ér el a helyéig sem a csavar.

Mit ronthattam el?
van emelője.Csak a fene tudja, féltem pl a km óra jeladómat meg ilyenek.
Figyeld meg, kísérd el egy haverodat oda gumizni(beszéld rá valamelyiket, hogy Te tudsz egy jó gumist) és ha összerakásnál látsz nyomatékkulcsot a kezében és normálisan emeli meg a motort akkor megnyugodhatsz...
Szokott, de a fene tudja.....
Ha a gumis nem szokott motort szerelni vagy csak ritkán akkor mindenképp Te vidd oda neki kiszedve......eddig a legszebb történetem egy olyan gumisról szigetszentmiklósról akit szoktak ajánlgatni, hogy fogott egy krokodil emelőt és a kipuffnál sréhen megemelte középen a gépet és amíg tartották kivette a két kereket és visszarakásnál légkulccsal ráhúzta úgy rendesen ütögetve......egy sima első kereket egy gixerből 2 m-es szárral tudtam meglazítani vazze...