Most az új PR3 amiben vannak már némiképp lamellák is 67 az R17-nél....valaki linkelte legutóbb és nagyon állatul néz ki és ha még tudja is azt amire gondolok tényleg jó gumi....vegyél olyat és legalább megtudjuk megéri-e?...
Eladtam az új Bt021 gumikat amiket vettem annó. 60E ft-ot szánok gumira, és ebbe az árba Conti ród2 van csak. Ezt megvehetem, ha már a 021-re nem volt nagy a bizadalmatok...? Pilot póver 70E basszus, annyit nem szánok rá
Fényezés miatt le lett szedve az első sárvédőm, akkor még nem lett kiszedve a kerék. Ma lett kész, nem akartam a friss fényezést összegányolni, féknyergek le, tengely ki, kerék ki.
Sárvédő meg lett fogatva egyik oldalt, visszaraktam a kereket a kiszedési procedúra fordított sorrendjében, azonban a sárvédő helye megnőtt Bő egy centi van pluszban a csavarok helye és a telók között. Előtte tökéletes volt, most meg nem ér el a helyéig sem a csavar.
Figyeld meg, kísérd el egy haverodat oda gumizni(beszéld rá valamelyiket, hogy Te tudsz egy jó gumist) és ha összerakásnál látsz nyomatékkulcsot a kezében és normálisan emeli meg a motort akkor megnyugodhatsz...
Ha a gumis nem szokott motort szerelni vagy csak ritkán akkor mindenképp Te vidd oda neki kiszedve......eddig a legszebb történetem egy olyan gumisról szigetszentmiklósról akit szoktak ajánlgatni, hogy fogott egy krokodil emelőt és a kipuffnál sréhen megemelte középen a gépet és amíg tartották kivette a két kereket és visszarakásnál légkulccsal ráhúzta úgy rendesen ütögetve......egy sima első kereket egy gixerből 2 m-es szárral tudtam meglazítani vazze...
itt van akciósan PR3 : http://www.r17.hu/index.php?op...
De azért csaptam egy kört... mondjuk krva hideg volt...
Ma érdekes dologba futottam.
Fényezés miatt le lett szedve az első sárvédőm, akkor még nem lett kiszedve a kerék. Ma lett kész, nem akartam a friss fényezést összegányolni, féknyergek le, tengely ki, kerék ki.
Sárvédő meg lett fogatva egyik oldalt, visszaraktam a kereket a kiszedési procedúra fordított sorrendjében, azonban a sárvédő helye megnőtt
Mit ronthattam el?