Sanyi! Nem találkoztál véletlen olyan motorhibával Aprilia Pegaso 660 (XT660as blokk) hogy dadorászik és a hibakód mindig a vezérmű és főtengely jeladó nincs szinkronban. A jeladók biztos, h jók... lehet átugrott a vezérlés? Eddig azt mondtam egy láncos motornál ilyen nincs, de a héten 2 kocsinkon is átugrott a vezérlés, az igaz hogy azokban 600e km van De a Pegasoba nincs Köszi
Dolgozom ,majd este kerülgetek ,sötétben izgalmasabb!
A tesódat meg ne kűggyed ,mert tőle sem félek ,a kormányod meg már úton van ,csak tudod ezek a nők....
eljutottam a hasidom fényezéséhez.Hívom ma a fényezőmet,erre jelenti ,hogy kórházban van ,mert ín szalag szakadása van a térdében
Pár hétig nem lesz új hasidom
De a fontos,hogy jobban legyen.
Most se jobb.Reggel elküldik a sofőrt jobb helyeken előző este megpakol és indul 6 kor.Mire beér pestre lesz 9-10 boltok 14-18 lerakó pesten kavarogva úgy hogy hol a rakoási területen is parkolnak hol simán mőgéállnak hogy nem tud kiállni.Nálam volt olyan balfasz hogy ajtó melletii két oldalt parkol nyitm az ajtót há nem nekibasztam a kocsinak.Kérdezem a hölgyet ajtóba mért áll?
Há ott volt hely.
Mindíg én vagyok a láma akit utoljára hagynak.
Na ezt lezavarja a sofőr mondjuk lerakónként 2 heverővel néhol 1 puffal.
Mire hozzám ér este 7 óra lesz.
vanyek
Kéne nekem egy Mini dv d005-ös!
Mennyiért és hogyan jutna el hozzám?
E-mail-em: nagylaszlo22@freemail.hu (ide írj választ légyszi!)
Köszönöm!
Hali
Sisakot is vigyé legközelebb meg kesztyűt
Még hogy irodai melós... Cöcö
Tuti lányokat futtat Szlovákiába
Sokat van ott
Viszi még egy kört ,hogy kipróbálja birja -e a sebességet.
De hát ha a főnökasszony nem akarja hozni.
A tesódat meg ne kűggyed ,mert tőle sem félek ,a kormányod meg már úton van ,csak tudod ezek a nők....
Jó majd ha megyek vele akkor ugyis találkozok SV-vel, akkor majd összehasonlítom. Láncfeszítők jók amúgy.
Pár hétig nem lesz új hasidom
De a fontos,hogy jobban legyen.
Ugyanitt piszoár idom ingyen elvihető
Há ott volt hely.
Mindíg én vagyok a láma akit utoljára hagynak.
Na ezt lezavarja a sofőr mondjuk lerakónként 2 heverővel néhol 1 puffal.
Mire hozzám ér este 7 óra lesz.