Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő héten lesz a sátrazás, aki akar jöjjön, aki nem az is: link
Átugrott vezérlést már láttam motoron is, de xt-n még nem.....ettől még nyugodtan lehet.....
Sanyi! Nem találkoztál véletlen olyan motorhibával Aprilia Pegaso 660 (XT660as blokk) hogy dadorászik és a hibakód mindig a vezérmű és főtengely jeladó nincs szinkronban. A jeladók biztos, h jók... lehet átugrott a vezérlés? Eddig azt mondtam egy láncos motornál ilyen nincs, de a héten 2 kocsinkon is átugrott a vezérlés, az igaz hogy azokban 600e km van De a Pegasoba nincs Köszi

vanyek
Nekem még nem.
Zoli ,megjött!
Szia Zoli 32!

Kéne nekem egy Mini dv d005-ös!
Mennyiért és hogyan jutna el hozzám?
E-mail-em: nagylaszlo22@freemail.hu (ide írj választ légyszi!)

Köszönöm!

Hali
Remélem a térded azé len vót!
Sisakot is vigyé legközelebb meg kesztyűt

Még hogy irodai melós... Cöcö

Tuti lányokat futtat Szlovákiába
Sokat van ott
Csak el ne essen vele mert hajlik.
De akarja. Én is sokmindent akarok ,asztán semmi sincs belőle.
Viszi még egy kört ,hogy kipróbálja birja -e a sebességet.
Há má azé kűdtem el mer a kormányal szeretnék aludni.
De hát ha a főnökasszony nem akarja hozni.
Dolgozom ,majd este kerülgetek ,sötétben izgalmasabb!
A tesódat meg ne kűggyed ,mert tőle sem félek ,a kormányod meg már úton van ,csak tudod ezek a nők....
Dógozzá ne a kátyukat kerülgesd.
Milyen gáz ezeknél az északi népeknél ,sehol egy kátyú ! Hol itt az izgalom? Bezzeg nálunk ,nem aludhatok el vezetés közben!
Hüvi van még arra kérem.Motorom senemvan,ruha a szabónál és még lesz hó is elméletileg.
Jelentem az 577 még megvan és jò a minősége! (bár kocsival voltam!)
ha végére jutok az ügyemnek, lehet felidomozom a gépest
Ez jó volt
Jó majd ha megyek vele akkor ugyis találkozok SV-vel, akkor majd összehasonlítom. Láncfeszítők jók amúgy.
eljutottam a hasidom fényezéséhez.Hívom ma a fényezőmet,erre jelenti ,hogy kórházban van ,mert ín szalag szakadása van a térdében
Pár hétig nem lesz új hasidom
De a fontos,hogy jobban legyen.

Ugyanitt piszoár idom ingyen elvihető
....bizony.
Hát a Májkinak nincs is mit....
Majd leiszuk!
Köszi, Ürge!
Ahhoz olyan út is kéne....
Most se jobb.Reggel elküldik a sofőrt jobb helyeken előző este megpakol és indul 6 kor.Mire beér pestre lesz 9-10 boltok 14-18 lerakó pesten kavarogva úgy hogy hol a rakoási területen is parkolnak hol simán mőgéállnak hogy nem tud kiállni.Nálam volt olyan balfasz hogy ajtó melletii két oldalt parkol nyitm az ajtót há nem nekibasztam a kocsinak.Kérdezem a hölgyet ajtóba mért áll?
Há ott volt hely.
Mindíg én vagyok a láma akit utoljára hagynak.
Na ezt lezavarja a sofőr mondjuk lerakónként 2 heverővel néhol 1 puffal.
Mire hozzám ér este 7 óra lesz.