Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogyis A kulcs meg hogyne lenne meg?Nem szoktam benne hagyni a motorba
És csak akkor fizet ha megvan minden kulcs és mabisz által biztosított helyen volt mikor elvitték! Lopás casco? Felejtsük el a tündérmeséket!
Én múltkor néztem havi 7körül lenne a sövire
Apám hál'isten szerszámkészítő, ugyh az edzésel nem lesz gond
Tud csinálni olyan acél láncot, amit 50es bicepsz alatt nem vágnak el, de a lakatot nem lehet megedzeni, ugyh sokat nem segít a helyzeten...
Azert 5-6 mert mondjuk 2-t tartanek minden gyakori celallomasomon, otthon, melohelyen, valamelyik plazanal...
Annyi pénzért egy kisnyugdíjas vígan elvigyáz a motorra bárhol, bármikor.. csak magaddal kell vinni
Meg egy utánfutót amin viszed őket.
Az 1 eves casco aran inkabb vennek 5-6 abus lancot...
Casco?
Még nem.
Ma volt ugyan egy érdeklődő.. de inkább csak bepróbálkozott, mint komolyan gondolta az egészet.
Ja.
Megyünk ,max kiteszik a szűrünk.
Eladtad már a GS-t?
A lakatot sem nehéz elcsípni....néhány konténerre tesznek a plombán kívül azt is és még könnyebben megadják magukat mint az acél plombák....
Venni kell 60 jó erős lakatot,abból már egész hosszú láncot lehet fűzni
Te gyüssz bátyó?
Az a baj, hogy mindig a leggyengébb részt éri az egész, hiába erős a lánc ha a lakat gyenge vagy fordítva........jó láncot úgy lehet szerezni, hogy egy simát el kell vinni rugókészítőhöz és megedzetni és akkor valóban nehéz lesz elvágni bár a legnagyobb erővágók mindent visznek...
Nekem egy abus van, ami szerintem jobb egy fokkal az acel lancnal...Viszont ez van vagy 5 kilo szoval nem erdemes cipelni. Ezt a lancot mi mar hasznaltuk egy robogohoz is ami a lakotelepen a haz elott allt ket szezont piszkalas nelkul...Egy biztos, profik ellen talan nem ved, de az amator tolvajok ellen jo.
Gyónnivalód van?!?
Mi se médiázunk de megyünk!

(Ürge, Zoli32, Roadking und Ich auch!)
egy ideje nem médiázok így nem....
Atyám! Ma jön maga is az Andrettibe Pizzázni?
Semmit....úgyis elvágnak bármit, mindegy mit veszel........sajnos ha kinézték a gépet nehéz megvédeni... .....a lánc legfeljebb a hirtelen felindulásból elkövetetett lopás ellen védhet és csak akkor ha lábon akarják elvinni, de nem az a szokásos hanem, hogy platóra vágják és annyi...
100%-os biztonság nincs!

Amióta a történelemben megjelent a lakat azóta van aki kinyitja.

Abus, sima lakat!
sziasztok,

Ti milyen motoros zárat használtok? Haverom azt mondta h vegyek 2m acél láncot meg egy izmos lakatot és jóvan. tárcsafék zár stb?