Nem volt kergetőzés.Egyedöl mászkáltam és néha valaki elvillant mellettem.
Féltem én is....................de benne van a pakliban...............igaz megfogadtam szilveszterre hogy megpróbálom megúszni.
Autószerelőként dolgom és ennyire nem vagyok béna a dologhoz, hogyha ilyen jelet látok mint amit mutatsz azt hogy kell felrakni. Hidd el, hogy ezen a gumin nagyon félreértelmezhető kis jelecske van. Holnap le is fényképezem Neked. De a lényeg valóban arról szól, h lehet-e hogy a 2 gumin ugyan azon minta ellenkezőleg forogjon az első és hátsó kereken. És erre a válasz az igen szó úgy néz ki
A mintázat olyan amilyennek tőlem okosabbak megálmodták.Én a nyílnak hiszek ami megoldja a gondot......................vizuális tipus vagyok és hiszékeny.
Hasonló magyarázatot kaptam én is a gumistól,mikor efelől érdeklődtem,viszont azzal egészíteném ki a dolgot,hogy nem csak esőben,hanem vizes úton is áll ez a tézis....
igen ez lehet,az RS125ösön (vagy 50esen?) is így van gyárilag a cucc.A forumos magyarázat szerint azért mert esőben ugye a másik irányba gyorsul a kerék mint gyorsuláskor így hatékonyabb fékezéskor a vízkiszorítása,míg a hátsó gumin elérhető csekély fékerő vesztesége nem nagy szög a lelkedbe,viszont gyorsításnál jó ha kinyomja a vizet maga alól.
Nahh igen igen, erről van szó! Akkor semmi baj nincs hála isten. Tök olyan nekem, mintha az első kerék fordítva lenne felrakva. De ezt már többször észrevettem a motorokon, mindig azt hittem balfasz volt a gumis
szia !
Zoli ismerős vagy azon az utvanalon ahol Diósd felöl kell menni Érdfelé ? az egyik lámpás kereszteződésben át mentem a piroson figyelmetlenség miatt, viszont mikor megfordultam akkor láttam valamilyen kamera félét az egyik oszlopon a túloldalt Érdfelől. ezekkel a kamerákkal csak térfigyelést csinálnak vagy az ilyen ostobákat mint én filmezik és jutalmazzák ?
Kicsit elbizonytalanodtam a gumi helyes forgásiránya miatt. Az lehet, h az első és a hátsó gumi (egyforma minta) forgásirány nem egyforma? Vagyis forgás irány szerint raktuk fel, de mégse azonos irányba megy a mintázat az első és a hátsó keréken. Ez most kicsit érdekes számomra... vagy hülye vagyok?
Féltem én is....................de benne van a pakliban...............igaz megfogadtam szilveszterre hogy megpróbálom megúszni.
pedig nem is ittam...
De azért várd meg a többiek válaszát is:D
(a gyártók tudják mit miért és hogyan terveznek....)
Zoli ismerős vagy azon az utvanalon ahol Diósd felöl kell menni Érdfelé ? az egyik lámpás kereszteződésben át mentem a piroson figyelmetlenség miatt, viszont mikor megfordultam akkor láttam valamilyen kamera félét az egyik oszlopon a túloldalt Érdfelől. ezekkel a kamerákkal csak térfigyelést csinálnak vagy az ilyen ostobákat mint én filmezik és jutalmazzák ?