Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs az ahol az SM veri a gixxert.Ering már egál bár már ott is kijön az erőfölény H.ringen meg csomóra köti az SM-eket bármilyen sportgép de még az SV is.
Zoli!SM pályán b......hatod a gsxr-t!
Ja.
Most néztem az SV-t amit sanyi linkelt.Már 2 kilóért adja a srác.Szerintem még lehetne csípni belőle.
De most már erősen elköltöttem a rá szánt pénzt.
650-ért már olyan cafe racert építek, hogy ide költözik az ACE CAFE!
Ja.Én még a 650-re kell a komplett forgalombahelyezés is mert külföldi.
Utcára minek ez a zsiráf.Pályára meg 650 ért olyan gixxert veszek amilyet akarok.
Árulja?
Hát nem túl szép.Inkább érdekes.De hogy ki a fene fogja 650e ért megvenni?
Néztétek a képgalériában az SV/KTM-et?
Kérdeztem.Nincs meg.
Macit is megkérdezheted megvan-e még neki, nálam volt majd egy évig a cucca és volt közte ez is kompletten...
Akkor jó.Lassan rá kéne kérdezni Gino kollégára hogy lesz e bontás.
Ha nem akkor mintha egy banditos srác is szabadulna a 4 dugósától.
Hátha jó nekem.
A csőnek elég lesz a levegő, nem marad abban annyi, hogy gondot okozzon.....
Felső az cserés alsó is de kilököm a dugókat és kifujom levegővel meg féktiszítítóval is.
Csak a cső a gáz.
És a munkahengerekből is...valóban nem keverhető...
Nem.Sima dot5 volt.Még kocsihoz vettem valamikor 2,5 éve bontatlan volt és beledöntöttem.Nem is volt gond vele,de efogyott.Most 5,1-esem van valami motorbótban aszondta az eladósrác hogy jó ez is.Bár valami 5-6e forintosra akart rádumálni.
Elvileg nem keverhető a dot5-el.Mert szilikon lapú.
Na mindegy kifolyatom a csőből és majd lesz valami.
Jaja
Nem 5.1-es volt benne? Az 5-ösről én még hivatalosan nem hallottam.(de ez semmit nem jelent)
Állítólag denszeszel ki lehet mosni a fékrendszert ,nem tesz benne kárt ,de én még nem csináltam.Inkább az uj fékfolyadékkal öblítem át ,addig amíg nem jön tiszta folyadék .
Felötlött bennem egy nagyon hülye kérdés.
A fékcsőből hogy a jó rákba szedem ki a dot5-ös fékfolyadékot?
Mivel az okosok írták hogy nem keverhető az 5.1-essel.Jó felső munkahenger cserés lesz az nem gáz és ha megjön alul is másik lesz.De a csőből elég ha fellógatom várok 2-3 napot kicsöpög vagy valmivel át kell küldeni a csövet mosás gyanánt.
lehiggadtál bro?

asszony meg-szúúúúszááá-zott, h ilyen kipihent lettél?
Viszem.
Az Eringes íved már javul!
Hozzad!
Marika néni vagy a Kollár kitérne a hitéből ha látná az íveimet.
Dehogy nyirbáltam.Vihetem vissza?