Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 kilót adok érte ,jólesz pályázni!
gong= gond
Amíg nincs felsavazva nem lehet vele gong ,a nagykerekben évekig tárolják így némelyiket. Az LP egyébként meglepően jó ,nekem is az lesz a következő!
Ajjaj.Fúrni sem tudok.És finom vagyok mint egy bengáli tigris.
Egyenlőre tart csak idegesít.
Leállok a szereléssel.Matrica lesz kedden.Összerakom és inkább eladom mielőtt felgyujtom.
Minek tekergeted azzal a tarktorszerelő kezeddel? Ha nincs matrica muszály valami mást csinálni?! Nem hiszem hogy 9 Nm-nél gond lehet ,egyébként van menetjavítóm ,ha kell adok ,csak ahoz sajna furni is kell.
Nincs nyúlva.Legalábbis a kancsal szemem szerint.
Most nem folyik.
Egyenlőre hanyagolom azt a hasidomot.Annyira nem hiányzik.Majd olajcserénél lekapom a generátordeklit és ránézek a menetre tavasszal.
Szedd ki a csavart és nézd meg nincs-e megnyúlva. Ahol a menet kezdődik ott egy kis homokóra szerű elvéknyulás. Nekem ugyanez volt a vezérműtengelyt leszorító csavarokkal, az is 10Nm-es és nem tudtam már visszahúzni ennyivel. Speckó anyagból van a csavar, hogy még véletlenül se tudd kihúzni a blokkból a menetet.
A blokk sem csereszabatos.
Szerintem.
3 mm. Most levettem azt a szar tartót vissza a csavarokat.Mind rendesen lekattan egy meg tekeredik érzem hogy fog de nem kattan 10-nél csak 8-9 Nm-nél.Idegesít.
Szerzek hosszabb csavart mert szerintem az eleje már gatya a blokkban a menetnek remélem beljebb lesz annyi hogy lekattan.
Ha nem tényleg hozzávágok valami nehezet.

Amúgy szasz.Mizu veled?
Az oké hogy 1000 és 650. Csak fő vázról van szó, lengővilla minden nélkül.
Hány mm-rel kerül így kijjebb a csavar?

Amúgy szevasztok!
Szerintem nem egyezik meg.Az egyik ezres a másik 650.es.Már a lengőkar is asszem nagyobb.
Majd mondják a többiek.
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne hozzáértőkhöz, hogy az SV650 és az SV1000 2004-es főváza megegyezik-e? Csere szavatos-e? Ránézésre úgy tűnik, de méretileg is?
Köszönöm!
Nem gyenge viszont a segédvázra oda van csavarozva egy L-vassal.
sarokvédő az egybe van a lábtartó konzollal, miért lenne az gyenge?
Nos az első kérdésem hogy a generátordekli csavar ami sokszor van ki-be tekerve tarthat vagy lehet atomra szétszedve kell javítani?
Nem tom 10 Nm re lehúzni.Tart de érdekesen nem merem húzni nehogy végleg beleszakadjon.Hosszabb csavar megtarthatja?

Plusz mikor a balolos lábtartó pöpecül raccingos és patent a jobbosnál belefutok pár gondba.
Első hogy csinálni kell egy merevítést a sarokvédőre mert a gyári az emelésnek hála nem használható.Plusz a fékcsövön is alakítani kell mert nagyon feszül fenn.
De mindez megoldható.
A legiidegesítőbb a deklicsavar.
sejtettem hogy bő 7 kiló lenne a vége.. köszöntem!
Nem tudom hogy lehetne megtudni mikor gyártották. Az alján vannak számok. A bal felső sarokba 06, alsóba 00, jobb felsőbe 04, alsóba 02.
Szerintem az lehetett benne. Egy Yuasa akksi volt benne, de ezen se találtam meg hogy mikor gyártották.
regadó kb 80-90e ez biztos
asszem e-s rendszámot akkor kap ha az nincs befizetve, műszaki ilyesmi nemtom kell-e
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv1000n-4439341

mi pénz lenne erre normális rendszámot rakni?

ja: üdv néktek
a gyári aksi volt eddig benne(ha jól látom 2003as) ?
Igazából a másik se 100 már, lehet inkább berakom az újat az a legegyszerűbb, ha már megvettem.

Köszönöm szépen a segítséget.
Gondolom akkor állhat még egy évet vagy add el...
Valami LP akkumulátor. Nem tudom mikor gyártották, mert a hátulján ott van a matrica, csak nincs rajta bejelölve az év meg a hónap.
Igazából nem volt sok választásom, mert nem otthon nem indult a motor és gyorsba kellett egy akksi és csak ilyen volt.