Ajjaj.Fúrni sem tudok.És finom vagyok mint egy bengáli tigris.
Egyenlőre tart csak idegesít.
Leállok a szereléssel.Matrica lesz kedden.Összerakom és inkább eladom mielőtt felgyujtom.
Minek tekergeted azzal a tarktorszerelő kezeddel? Ha nincs matrica muszály valami mást csinálni?! Nem hiszem hogy 9 Nm-nél gond lehet ,egyébként van menetjavítóm ,ha kell adok ,csak ahoz sajna furni is kell.
Nincs nyúlva.Legalábbis a kancsal szemem szerint.
Most nem folyik.
Egyenlőre hanyagolom azt a hasidomot.Annyira nem hiányzik.Majd olajcserénél lekapom a generátordeklit és ránézek a menetre tavasszal.
Szedd ki a csavart és nézd meg nincs-e megnyúlva. Ahol a menet kezdődik ott egy kis homokóra szerű elvéknyulás. Nekem ugyanez volt a vezérműtengelyt leszorító csavarokkal, az is 10Nm-es és nem tudtam már visszahúzni ennyivel. Speckó anyagból van a csavar, hogy még véletlenül se tudd kihúzni a blokkból a menetet.
3 mm. Most levettem azt a szar tartót vissza a csavarokat.Mind rendesen lekattan egy meg tekeredik érzem hogy fog de nem kattan 10-nél csak 8-9 Nm-nél.Idegesít.
Szerzek hosszabb csavart mert szerintem az eleje már gatya a blokkban a menetnek remélem beljebb lesz annyi hogy lekattan.
Ha nem tényleg hozzávágok valami nehezet.
Egy olyan kérdésem lenne hozzáértőkhöz, hogy az SV650 és az SV1000 2004-es főváza megegyezik-e? Csere szavatos-e? Ránézésre úgy tűnik, de méretileg is?
Köszönöm!
Nos az első kérdésem hogy a generátordekli csavar ami sokszor van ki-be tekerve tarthat vagy lehet atomra szétszedve kell javítani?
Nem tom 10 Nm re lehúzni.Tart de érdekesen nem merem húzni nehogy végleg beleszakadjon.Hosszabb csavar megtarthatja?
Plusz mikor a balolos lábtartó pöpecül raccingos és patent a jobbosnál belefutok pár gondba.
Első hogy csinálni kell egy merevítést a sarokvédőre mert a gyári az emelésnek hála nem használható.Plusz a fékcsövön is alakítani kell mert nagyon feszül fenn.
De mindez megoldható.
A legiidegesítőbb a deklicsavar.
Valami LP akkumulátor. Nem tudom mikor gyártották, mert a hátulján ott van a matrica, csak nincs rajta bejelölve az év meg a hónap.
Igazából nem volt sok választásom, mert nem otthon nem indult a motor és gyorsba kellett egy akksi és csak ilyen volt.
Egyenlőre tart csak idegesít.
Leállok a szereléssel.Matrica lesz kedden.Összerakom és inkább eladom mielőtt felgyujtom.
Most nem folyik.
Egyenlőre hanyagolom azt a hasidomot.Annyira nem hiányzik.Majd olajcserénél lekapom a generátordeklit és ránézek a menetre tavasszal.
Szerintem.
Szerzek hosszabb csavart mert szerintem az eleje már gatya a blokkban a menetnek remélem beljebb lesz annyi hogy lekattan.
Ha nem tényleg hozzávágok valami nehezet.
Amúgy szasz.Mizu veled?
Amúgy szevasztok!
Majd mondják a többiek.
Egy olyan kérdésem lenne hozzáértőkhöz, hogy az SV650 és az SV1000 2004-es főváza megegyezik-e? Csere szavatos-e? Ránézésre úgy tűnik, de méretileg is?
Köszönöm!
Nem tom 10 Nm re lehúzni.Tart de érdekesen nem merem húzni nehogy végleg beleszakadjon.Hosszabb csavar megtarthatja?
Plusz mikor a balolos lábtartó pöpecül raccingos és patent a jobbosnál belefutok pár gondba.
Első hogy csinálni kell egy merevítést a sarokvédőre mert a gyári az emelésnek hála nem használható.Plusz a fékcsövön is alakítani kell mert nagyon feszül fenn.
De mindez megoldható.
A legiidegesítőbb a deklicsavar.
asszem e-s rendszámot akkor kap ha az nincs befizetve, műszaki ilyesmi nemtom kell-e
mi pénz lenne erre normális rendszámot rakni?
ja: üdv néktek
Köszönöm szépen a segítséget.
Igazából nem volt sok választásom, mert nem otthon nem indult a motor és gyorsba kellett egy akksi és csak ilyen volt.