Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erről beszélek.Azt hiszik a kevés km garancia a jó állapotra.
Haver mutatott egy 3as BMWt,haverja hozta be és árulta.Egész faxán nézett ki,igaz csak képről láttam,de hihetőnek tűnt a 80ezres km állás.Aztán elmondta hogy 280ról lett visszatekerve...
Ez olyan mint az ecceri porsche vásárló esete.

Igen uram ezüst színű lesz
Igen barna bőr belsővel
Természetesen szárnyal.
Hogy?riasztó.Persze azt is lopunk hozzá.

A keresletet mindíg megtalálja a kínálat.
Megfelelő áron a megfelelő darabot oszt jóvan.
Bár mint eladó én is minnél töbet akarnék érte.
durva
Hát mondjuk ami tény, hogy én is most kevés km-es motort vettem, mert nem volt rossz az ára. De ettől függetlenül ha ez nem lett volna, megvettem volna a 45 ezreset is.
Ami mondjuk igaz ebben a km mizériában, hogy több km alatt több baj történhet. Akár nem odafigyelés, akár márkaszervizben leszarás, akár esés, akármi miatt.
Megmondom őszintén a baráti körömből is sok embertől nem vennék motort és soktól igen, függetlenül attól hogy hány km van benne. Én például ha már valami hiba kezd kijönni azonnal utánajárok és megcsinálom, általában megveszem a minőségit, gyárit, még ha az drágább is. ezzel ellentétben valaki csak akkor nyúl hozzá ha már megállt, és akkor is a legolcsóbb szarokból tákolja össze. És ez már 20e km alatt is kijöhet, bár nagyobb az esélye mondjuk 40-nél.
Amúgy vannak még emberek, akik nem a km órát nézik, hanem az állapotot. Persze nem volt karcmentes, viszont műszakilag teljesen rendben volt.
az a baj,hogy mindenki kevés km-es olcsó motort akar.Azokat meg sajnálok akik elhiszik a sok kevés km-es gépek valódi km állását.Ezt a vissza tekeréses szemétkedést a kötekedő fasz vásárlók generálták.
Egy ismerősöm is hajtotta a szalon állapotot aztán mikor rengeteg kötekedés után sikerült találnia egy számára szalon állapotút kisvártatva össze is törte.Egyszerűen nem érterm mit képzelnek a kedves vásárlók.
Természetesen igen. Olcsón lett eladva.
Halál komolyan úgy adtad el hogy 102ezer KM volt az órában?És mennyiért sikerült eladni?(ha publikus?)
berajzolta nincs képed róla véletlenül?
Keress valakit, aki elmegy veled megnézni.
Én 102e km-rel adtam el az SV-m, de jobb állapotban volt, mint egy-két 30e km-es. Szerintem még sokáig nem lesz baja vele az új tulajnak.
Nekem munkatárasim 1,5 óráig kotorásztak a gépben, amikor vettük, mert nem értettem annyira hozzá. Mondjuk ők nem szaroztak, tolómérővel, olyan csavarható nyakú led lámpával centivel meg a tököm tudja mivel áltak neki. Felültek rá 0 fokban taknyos aszfalton, h a váltót is meghallgassák. Mindenképpen keress valaki ismerőst, mert egy szervizes lehet, h rendes ember, de nem fogja neked olcsón átnyálazni, főleg nem ingyen.
Hááááát biztos hogy lehet máshogy is.Nekem csak egy panelem van és nem vagyok elektronyos zseni.
Viszont ez nem az egész műszerfal.
Vissza lehet állítani elég könnyen annak aki ért hozzá......és csináléják is bőven....
CSak műszerfal cserével lehet km-t csalni '03 utáni sv-n, v máshogy is lehet?
Pláne hogy KB 20 perc alatt varázsolok 14e Km-es gépet bármiből.
még a 100000 sem gond ha megkapta az olajcseréket és a szervizelés is megvolt mindig.....jól meg kell nézni oszt kész, az órában lévő km-eknek nem nagyon szabad hinni....
Szakszervízbe kár lenne betalicskázni a pénzt! Ha nincs szerelő ismerősöd, keresd itt Tsanyit!
szóval ha karban volt tartva nem kell félni a több tízezres km-ektől sem? Gondolom ha beviszem szervizbe faszán átnézik? mert én max a rutin ellenőrzésig jutok amit a rutinpályán mutattak. Nyáron tervezek belecsapni a lecsóba ilyen gyönyörű vékettes suzukival...Köszi a segítséget srácok!
Megfelelő karbantartás mellett még nem lesz vele gond sokáig.
Meg kell nézni, meg kell hallgatni...
Marha ez.Ha nincs baja semmi gond az 50e Km-el.
az mennyibe fáj?
(bocsánat az amatőr kérdésekért, de egyenlőre gyalog vagyok...)
Egy full-generál lassan esedékes lesz...
Sziasztok,

43000 km-el 2005ös sv 650s nagyon gáz? vagy inkább jó pont az őszinteségért? képeken jólnézki... nektek milyen tapasztalataitok vannak 40-50 ezret futott svkről?
Hát a csapágy csere megvan 5000ft ból nem úgy mint mondjuk egy mint egy "hajtás javítás" blokk széthúzás