Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh jóez csak annyit ment ki-be egy deklicsavar a kórságos hasidom miatt hogy picit romos lett.Tart de tavasszal az olajcserekor leugrasztom a deklit megsasolom a menetet.Most egy hoszabb casavarral mgpróbálom orvosolni.Ha egyik sem járható akkor marad a helicoil.
Olyan lett a géped mint a régi hárli demizsonok! Adtak hozzá tepsit, hogy felfoga az olajat!
Akkor én meg mögötted jövök és majd tankolod a gépemet!

Valahogy így!
Vettem 3 féle csavart valamelyik jó bele de most sem folyik álltó helyében.Ha meg megyek hegesztek valami serpenyőt alá ha megy oda csöpögjön.
igen, még lusta voltam összerakni az új tömítésekkel.
hideg van a mélygarázsban (is)... :-)
Még mindig?
nemtom melyik Zolira gondolsz, de belőlem benzin folyik, nem olaj. :)
Ha mentek Zolit zavarjátok hátra, ne az Ő olajfoltjain fetrengjen az egész társaság
Vágom!

Elkezdjük szervezni az idei első nagy almádiba való legurulást?
sorry, nem kisebb, hanem nagyobb.
lényeg h több fér be.
El is szokhattál, de hidegen kisebb a levegő sűrűsége, azaz ugyanannyi térfogat = több oxigén. Nemtom rákorrigál-e.

A Ladámat pl minden tavasszal és ősszel át kellett fúvókázni emiatt.
Ürge!

CAFE RACER alap: GS 750

Amúgy tegnap mentem Suzzyval egy kis kört!
Hiányzott mr nagyon, de -3 fokban mennyire jobban harap, vagy csak elszoktam tőle!?
Igen,de soha nem feszítettem túl,inkább kicsit lazább volt a kelleténél,mint feszesebb.
A láncot visszaengedtem,a tengelyt kilazítottam,úgy megrángattam a tengelyvéget,de nem éreztem,hogy lógna.
És érdekes,h csak most tapasztaltam ezt a kerregést,nem fokozatosan jött elő.
Az se rossz megoldás.Csak most nincs alupálcám.
A fahegesztőkészlet megvételével elfogyott a pízem.
Vagy piros hőálló silicone-nal ragaszd fel.
Vazzeg ! Heggezd kőrbeee!
Na az lehet jöhet majd ha szivárog.
Szivesen!
Köszi szépen.
Kifúrod a rosz 6-os menetedet ,egy speckó menetfúróval kb 7-est csinálsz belőle ,majd egy acélspirált tekersz bele amitől ismét M6-os meneted lesz. Versenymotorokon és régi vasakon előszeretettel használják ,mivek több ki-be tekerést bír mint az alu. Többen Heli-coil (lehet hogy nem így irják) néven ismerik.
Akkor első körben egy hosszabb csavar lehet segít a dolgon.
Az már számottevő tud lenni!
A szabványos anyamenethossz alu öntvény estén az átmérő 1,2-1,6-szorosa a csavartól függően.

Kicsit el voltam havazva...
dici=duki
Milyen is az a menetjavító.
csak érdeklődöm.
Ha más nincs leengedem az olajat had csörögjön.
Ugyis egy dici az álom.
A 10 annyi hogy mind érzésre sokkal előbb lekattant nyomatékkucsal csak egy nem akar hiába húzom mint a hülyegyerek a kisautót.