Áh jóez csak annyit ment ki-be egy deklicsavar a kórságos hasidom miatt hogy picit romos lett.Tart de tavasszal az olajcserekor leugrasztom a deklit megsasolom a menetet.Most egy hoszabb casavarral mgpróbálom orvosolni.Ha egyik sem járható akkor marad a helicoil.
Igen,de soha nem feszítettem túl,inkább kicsit lazább volt a kelleténél,mint feszesebb.
A láncot visszaengedtem,a tengelyt kilazítottam,úgy megrángattam a tengelyvéget,de nem éreztem,hogy lógna.
És érdekes,h csak most tapasztaltam ezt a kerregést,nem fokozatosan jött elő.
Kifúrod a rosz 6-os menetedet ,egy speckó menetfúróval kb 7-est csinálsz belőle ,majd egy acélspirált tekersz bele amitől ismét M6-os meneted lesz. Versenymotorokon és régi vasakon előszeretettel használják ,mivek több ki-be tekerést bír mint az alu. Többen Heli-coil (lehet hogy nem így irják) néven ismerik.
Valahogy így!
hideg van a mélygarázsban (is)... :-)
Elkezdjük szervezni az idei első nagy almádiba való legurulást?
lényeg h több fér be.
A Ladámat pl minden tavasszal és ősszel át kellett fúvókázni emiatt.
CAFE RACER alap: GS 750
Amúgy tegnap mentem Suzzyval egy kis kört!
Hiányzott mr nagyon, de -3 fokban mennyire jobban harap, vagy csak elszoktam tőle!?
A láncot visszaengedtem,a tengelyt kilazítottam,úgy megrángattam a tengelyvéget,de nem éreztem,hogy lógna.
És érdekes,h csak most tapasztaltam ezt a kerregést,nem fokozatosan jött elő.
A fahegesztőkészlet megvételével elfogyott a pízem.
A szabványos anyamenethossz alu öntvény estén az átmérő 1,2-1,6-szorosa a csavartól függően.
Kicsit el voltam havazva...
csak érdeklődöm.
Ha más nincs leengedem az olajat had csörögjön.
Ugyis egy dici az álom.