Bár azon agyalok hogy ha egy 650-es bandit műgyantását használva megvan a felső részre ebből a gyújtáskapcsoló környékére már könnyebb lenne a kivágása.
- Brembo fékbetét előre!
- Motul fékfolyadék, hogy még jobb legyen!
- Telószár olaj racsingosra állítás!
- Hátsófék csatiját megigazítani, mert hátsófékre nincs féklámpa!
- Műszaki!
- TAVASZVÁRÁS és köridők lefaragása E és H ringen!
Ami a cél idén:
- E ring: 1:29 alá menni!
- H ring: A példaképem 2:18-as idejét elérni a "KIS" SV-vel!
- 11-én megnyerni a krémesevő versenyt!
Euroringes ,... én is úgy kaptam valakitől!
Karbon ,amiatt nem haladt a kormányproject.
Van már kipufogód? Mert ha rám vársz akkor ne várj tovább ,a miénk már sajna nincs meg ,egyébként is mi voltunk a legdrágábbak a kipufogópiacon!
Mik az uj tervek? Emelő?
Ragad a matrica ,mester? Bocs a minőságért ,én sem ilyet szerettem volna! Körbetelefonáltam pár helyet mindenkinek hasonló van ,csak jóval drágábban.
Esni meg kell néha ,nem is motoros aki nem zakózott már 1-2 szépet! Én pl büszke vagyok mind a8-ra!
Simán pofára lehet esni sec-perc alatt.
Viszont egy parkolóban az ülés alól elővarázsolva a cuccot 3 perc alatt helyrerakni.
Na az nem semmi.
Az má valami.
legyökerezed régi haverodat?.....ej-ej, micsoda dolog pedig még segített is mikor ledöntötted.... .......azé nézz körül a "haverjaid" között ki akar szopatni mert ennyivel nem szoktak leállni a kis buzik...
ezt talán célzásnak szántad? meg énsem emlékszek ilyenre... Z3 nekem is mondta volna ha valaki firka lett volna akárt a tüzérrel, akár a kis R-el... reméljük ez a hagyomány meg fog maradni az sv-nél is hogy nem lesz perec... :D
Hát az érdekes,mert én nem estem vele soha.Akikkel meg motoroztam azoknak mind rendes kitöltött profiljuk volt itt a sportmocin,nem ilyen gyökér kamuregek voltak
Szia!Nem tudom ki vagy,de én a TZRrel soha nem estem.Illetve egyszer eldőltem a garázsban,de azt nem hiszem hogy láttad (pedig kívülről tuti vicces volt )
A tavaszban sajna nem ,ahogy most kinéz én is épp eretvágni készülök magamon!