Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kínai?.....1 évet még eltarthatod, de nézd meg a gyártási dátumot....
Sziasztok!
Ősszel vettem egy akkumulátort, mert nem indult a motor, de kiderült hogy nem amiatt. A folyadékot nem öntöttem bele, úgy van ahogy megvettem. Az lenne a kérdésem hogy így meddig lehet eltartani?
A mostani akksi lehet kibírná még ezt a szezont, de ha az újat nem lehet így tárolni akkor inkább berakom azt.
Sziasztok!Lenne pár eladó cuccom:) 52-es Dainese 2részes fekete-szürke-piros bőrruha(4éves), UFO crossnadrág 34-es, Auner márkájú cordura kabát Xl-es, Akira szürke-fekete bukósisak M-es,kicsit beteg kínai quad átépíteni vagy alkatrésznek(100e forint).
Ha valakit érdekelne valami akkor email:richard.horv@gmail.com, vagy TEl: 0670/977-2687
Kicsit,South Park! ! ! ! !
igen....ha túl volt feszítve könnyen lehet, hogy a tengely csapágya tönkrement.....akaszd le a láncot és nézd meg lóg-e....
Sziasztok!
Olyan gondom van,hogy az első lánckerék környékéről,ha gurulok vagy forgatom a kereket oldalra döntve a motort,elég csúnya recsegő hangot hallok.
A láncszettben kb 8-10 ezer kilóméter van (RK),a láncot rendszeresen kenem,a láncfeszességet beállítottam,így kicsit jobb lett,de még mindig elég rondán szól.
Találkozott már valaki ilyesmivel?Lehet,hogy a váltóból jövő tengely csapágyazása?
Újszülöttnek minden vicc új.
michelin pilot power vagy michelin pilot road2.Most ezek a kedvenc gumik a topic-ban
te jó ég
Kiteszed a fát a szabadba, belemegy a szu (nem az a szu, az megszünt ), így szuvas lesz (kérdés milyen kell, puhaf...ára való, vagy a fickósabbik) aztán már csak az a dolgod hogy kivond belőle a szut, marad a vas, abból meg már könnyen lehet karikát csinálni
ajjaj. /70 mehet.tipus meg ami vezetesi stilustol es penztarcatol fugg.a d220 tol a conti race attackig sokmindem mehet fel.
Nekem lassan érik egy hátsó gumi csere és érdekelne, h ti milyen márkát pakolnátok fel. Hallottam, h az elsőt cserélni szokták 120/70re mert stabilabb lesz tőle a gép. Hátra is van vmi ajánlott kiigazítás?
Most Dunlop sportmax van. Thx
meg nem de lehet elnem kell az ajanlattal.beszabadult a csalad noi szakasza az outletbe.
kivágtak otthonról?....tudok adni lódenkabátot és vastag sálat......ha estére sem engednének vissza....
De kipihentek uraim.En meg a premier outlet melletti aldi parkoloban tomom a fejem elore csomagolt fankal.
mindent értek..
Ahhoz alkimista trafó kell eleve amit nálunk az öreg Pitta bá' csinál 30 rugóért..........
a fából vaskarika megoldásához milyen pálca kell?
Attól függ milyen faanyagokat akarsz összehegeszteni........
Meglepő,de úgy vettem észre,hogy a fenyőpálca általi varrat tartósabb,mint a bükkel vagy sommal hegesztett.......
persze, tegnap az ólajtót törte el a disznónk(a szemét!) és meg kellett hegesztenem a deszkaajtót....még jó, hogy volt itthon fapálcám....
Hegesszem oda?
tedd azt, az mindig segít aztán ha mégse akkor húzd meg a csavart