oksa most nem tudok utána nézni. De majd megnézem a neten mit tud és a 5 napon belül megkapod a választ
Mert érdekel a dolog gondolom jobb mint az MD80
Azé kell
rögtön megadtuk volna magunkat.....és akkor etethettek volna.....szerintem ketten az évi kaja ellátmányukat megettük volna egy hétvégén és éhen haltak volna....
ááá nem....mikor katona voltam elég sokszor dobbantottunk, de úgy hogy valaki mindig maradt közülünk(sofőrök) bent, hogy ha olyan üti van aki riadóztatni szokott akkor ne legyen gond......1X mikor én voltam bent egy másik sráccal felszólnak, hogy riadó......ugye 8 embernek kellett volna odaállnia felöltözve lejelentkezni.....mivel 2-en voltunk lementünk melegítőben szabálytalanul......mondtuk, hogy a többeik öltöznek, erre elzavart, hogy mi is öltözzünk és menjünk le úgy....öltöztünk, de sapka és borotválkozás nélkül újra és más néven megint odaálltunk.....kis ordítás, hogy a többiek is jöjjenek le mire mi vissza és borotva+ rendes felöltözés és újabb néven odaállás mondván, hogy beteg az utolsó kettő.....mivel így "megvoltunk" a szabálytalan jelentkezésért kaptunk egy figyelmeztetést és annyi....ritka féleszű tisztek voltak, persze amelyik tudta, hogy mi van eleve nem is rendelt el riadót kivéve ha szemétkedni akart, de a többség halál nyomorék volt...
mondjuk árakról még nem beszéltünk, de ha konkrét terv lesz csak rákérdezek és szerintem kb 6-7-en mennénk....persze ha van panzió a közelben ez bővülhet...
Van egy érdekes szálláslehetőség Németországban, van kint egy vendéglője egy havernak és írta, hogy mehetünk hozzájuk is, a sasfészektől 40 km-re van.....
Egy 3 napos hétvégén talán sikerül +1 napot hozzátenni....majd kiderül, egyenlőre még egy csomó feltétele hiányzik egy túrának....pl. pénz is..... .....
Helló mindenkinek!
Tanácsokra volna szükségem , hogy mi lehet a probléma ha egy ponton jobban feszül a lánc mint máshol?A lánc és fogaskerekek vadi újak....
Mert érdekel a dolog gondolom jobb mint az MD80
Azé kell
Tanácsokra volna szükségem , hogy mi lehet a probléma ha egy ponton jobban feszül a lánc mint máshol?A lánc és fogaskerekek vadi újak....
Szerintem alapból ennyit adnak hozzá.
Típusa, felbontása, és hogy megvannak a rögzítő cuccai is?