Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól hangzik ide valóban lehetne szervezni egy rövidebb túrát. Bár én most Toszkánán gondolkodom meg egy szokásos dolomitok túrán. Túl sok jó hely van
Hát sajna nem nagyon lesz 3 napos hétvége husvét lesz az egyik meg pünkösd... és kész
oksa most nem tudok utána nézni. De majd megnézem a neten mit tud és a 5 napon belül megkapod a választ
Mert érdekel a dolog gondolom jobb mint az MD80
Azé kell
rögtön megadtuk volna magunkat.....és akkor etethettek volna.....szerintem ketten az évi kaja ellátmányukat megettük volna egy hétvégén és éhen haltak volna....
Még jó hogy az etióp hadsereg nem rontott ránk.Jól elporoltak volna minket.
ááá nem....mikor katona voltam elég sokszor dobbantottunk, de úgy hogy valaki mindig maradt közülünk(sofőrök) bent, hogy ha olyan üti van aki riadóztatni szokott akkor ne legyen gond......1X mikor én voltam bent egy másik sráccal felszólnak, hogy riadó......ugye 8 embernek kellett volna odaállnia felöltözve lejelentkezni.....mivel 2-en voltunk lementünk melegítőben szabálytalanul......mondtuk, hogy a többeik öltöznek, erre elzavart, hogy mi is öltözzünk és menjünk le úgy....öltöztünk, de sapka és borotválkozás nélkül újra és más néven megint odaálltunk.....kis ordítás, hogy a többiek is jöjjenek le mire mi vissza és borotva+ rendes felöltözés és újabb néven odaállás mondván, hogy beteg az utolsó kettő.....mivel így "megvoltunk" a szabálytalan jelentkezésért kaptunk egy figyelmeztetést és annyi....ritka féleszű tisztek voltak, persze amelyik tudta, hogy mi van eleve nem is rendelt el riadót kivéve ha szemétkedni akart, de a többség halál nyomorék volt...
Nem...........az ellenőröknek............a déliben.
kiknek?...a tulajnak?.....azért csak felhívnám a figyelmét arra, hogy mennénk.....
Nem tűnik fel nekik a nagy jövés-menés mindenféle bőrruhás sisakos emberekkel?
mondjuk árakról még nem beszéltünk, de ha konkrét terv lesz csak rákérdezek és szerintem kb 6-7-en mennénk....persze ha van panzió a közelben ez bővülhet...
A déliben veszünk 1 jegyet és mehetünk vele 20-an........felváltva mutogatjuk az ellenőrnek...
Úgy már nem lehet rosz.Ahogy most állok lehet nem jutok el csak a moszkva térig.
Beszélt némi szobáról is és gondolom van a közelben panzió is ahol ha Ő beszél a tulajjal talán lenne némi árkedvezmény....
Egy ebédlőasztalon elég kemény fekvés esik.Így vinnem kéne matracot is.Úgyhogy árengedményt kérek ha én rendezem be a helyet.
Áh.......az a legkevesebb.....
Van egy érdekes szálláslehetőség Németországban, van kint egy vendéglője egy havernak és írta, hogy mehetünk hozzájuk is, a sasfészektől 40 km-re van.....
Egy 3 napos hétvégén talán sikerül +1 napot hozzátenni....majd kiderül, egyenlőre még egy csomó feltétele hiányzik egy túrának....pl. pénz is..... .....
Egy 4 napos olasz túra még azért bele fog férni?
Milyen lánc?......szakaszosan nyúlt..
Helló mindenkinek!
Tanácsokra volna szükségem , hogy mi lehet a probléma ha egy ponton jobban feszül a lánc mint máshol?A lánc és fogaskerekek vadi újak....
Jó is meg nem is,lényeg,hogy te tudd szabályozni az idődet!
Ennyi szabadidőm ha szerencsém van nem lesz.....1 hét lesz egyben am,it horvátban tölt a család és azonkívül csak a hétvégék maradnak...
Most per pill a tipusa asszem 2000-es.Megvan egy nagy köteg kábel hozzá meg a talpa egy gumi szíjjal.
Szerintem alapból ennyit adnak hozzá.
Oregon-ra igény tartanék ha megtudom a paramétereit
Típusa, felbontása, és hogy megvannak a rögzítő cuccai is?