Májki!A múltkor valami hasidomot kérdeztél valakitől ha jól emlékszem.A piszoár idomomat odaadom tök ingyen. Full idomhoz jó alap mert a Dúzs Peti-féle idomszetthez tartozik
Hali.Nekem van 3 kamerám is.Egy Zaptube min dv víálló evvel van felvétel az adatlapomon eringesek 15e ért vihető.Minden tartozékával origi dobozban.
Egy oregon az egy 10e.
És egy MD80.4e ért vihető originált.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, méghozzá abban, hogy tudna-e valaki ajánlani nekem olyan kamerát (PL.: Mini dv md80!), amit a motoros élményeim megörökítésére maximálisan ki tudnék használni!
Az md 80-ast azért említettem meg példának, mert olyan nagyságú és árú kamera kéne. De max. 20000Ft-ot áldoznék egy jobb kamerára!
Széles utat mindenkinek!
Előre is köszönöm a segítséget!
elcsíptelek tegnap is az lfp-n, de nem láttad amit írtam - gondolom - máshol meg nem tudlak elérni igen lesz buli, Aromi Budaörs, Templom tér, Stefánia utca - Szabadság út sarok, Raiffeisen Bankkal szemben
Nekem elég volt egy román túra is....nem akarok arra menni, montenegro, szerbia, albánia talán, de oda előre szervezett szállással......., de én jól érzem magam az alpokban és a horvátoknál így inkább ezeket célozom.....
Hát az alpok az tényleg elég szembeötlő jelenség. De tele van turistával..évszaktól függetlenül. Itt meg csak lézengenek az emberek.. márha nem csak helyiek vannak.
Ahhoz hogy jót lehessen motorozni meg nem a tengerszint feletti magasság számít..főleg ha még nagy forgalom is van..
Tizenkilométereket lehet menni szembeforgalom nélkül.. rendőr sehol..lehet neki küldeni a kanyarokban, járműtípustól függetlenül..egyedül a főutakon kell észnél lenni, mert ott sűrűn vannak a rendőrök.. de normálisak
Szerbiát méltatlanul mellőzitek...A déli része gyönyörű Uzicétől a montenegrói határig, meg úgy unblock az a környék.. Dimbes-dombos hegyes vidék, sok alsórendű úttal (határozottan jó útburkolattal, rendesen kitáblázva). És a benzin is 1.2 euro körül kapható...
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3982&session_
id=T62W7PQSlnM6234