Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide:

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3982&session_
id=T62W7PQSlnM6234
csak mert felsoroltam pár országot és ha egyszerre mennének egy hétvégén az összesbe az nem biztos, hogy nekünk belefér...
Májki!A múltkor valami hasidomot kérdeztél valakitől ha jól emlékszem.A piszoár idomomat odaadom tök ingyen. Full idomhoz jó alap mert a Dúzs Peti-féle idomszetthez tartozik
Messzire.
Hova?
Gyüjtögetek mint a mókus.
Májusban megyünk a Somáékkal..........ha esetleg kedvet kapnátok!
profilt bővítettél? nagyobb nálad a választék mint egy szaküzletben
Hali.Nekem van 3 kamerám is.Egy Zaptube min dv víálló evvel van felvétel az adatlapomon eringesek 15e ért vihető.Minden tartozékával origi dobozban.
Egy oregon az egy 10e.
És egy MD80.4e ért vihető originált.
(Tudom, nem ide tartozik, de hátha...)

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, méghozzá abban, hogy tudna-e valaki ajánlani nekem olyan kamerát (PL.: Mini dv md80!), amit a motoros élményeim megörökítésére maximálisan ki tudnék használni!
Az md 80-ast azért említettem meg példának, mert olyan nagyságú és árú kamera kéne. De max. 20000Ft-ot áldoznék egy jobb kamerára!

Széles utat mindenkinek!
Előre is köszönöm a segítséget!
ok semmi gond alapvetően kitartó vagyok, szóval gondoltam, majd me megpróbállak eléreni
Mert akkor kapcsoltam ki a gépet alvás okán és csak most láttam, hogy kerestél...
elcsíptelek tegnap is az lfp-n, de nem láttad amit írtam - gondolom - máshol meg nem tudlak elérni igen lesz buli, Aromi Budaörs, Templom tér, Stefánia utca - Szabadság út sarok, Raiffeisen Bankkal szemben
Már épp kérdezni akartam, hogy lesz-e mert akkor ha tudok megyek.....amúgy hol van az pizzéria?
hello, máshol nem érlek el! holnap este Aromi, 18 óra, jössz ugye?
Nekem elég volt egy román túra is....nem akarok arra menni, montenegro, szerbia, albánia talán, de oda előre szervezett szállással......., de én jól érzem magam az alpokban és a horvátoknál így inkább ezeket célozom.....
románba ukránba akartok jönni szóljatok, mek én is
Majd megejtjük szerbiát is.Csak szépen sorban mint ahogy az öreg bika mondaná.
Hát az alpok az tényleg elég szembeötlő jelenség. De tele van turistával..évszaktól függetlenül. Itt meg csak lézengenek az emberek.. márha nem csak helyiek vannak.

Ahhoz hogy jót lehessen motorozni meg nem a tengerszint feletti magasság számít..főleg ha még nagy forgalom is van..

Tizenkilométereket lehet menni szembeforgalom nélkül.. rendőr sehol..lehet neki küldeni a kanyarokban, járműtípustól függetlenül..egyedül a főutakon kell észnél lenni, mert ott sűrűn vannak a rendőrök.. de normálisak
Nem mellőzzük...........csak őőőőőő nem tom ................nem annyira kézenfekvő mint a nagy ausztria-olaszország azzal a fura nagy kőrakással.
Szerbiát méltatlanul mellőzitek...A déli része gyönyörű Uzicétől a montenegrói határig, meg úgy unblock az a környék.. Dimbes-dombos hegyes vidék, sok alsórendű úttal (határozottan jó útburkolattal, rendesen kitáblázva). És a benzin is 1.2 euro körül kapható...
idén én is gondolkodóba fogok esni egy kis román kivándorlásra :) remélem össze is jön :)