Csak azt nem értem hogy ha két személlyel mész mé nem az ezrest használod.
Muszály a 125-össel bohóckodni?
Egy ember tanulásra fokozatosság elve minden ok.
De túra 2 emberrel?
Hát végülis annyira nem.
A nakedeken picit egyszerűbb az élet.
Van pár nyom amivel szezonban nem akartam bogarászni és ezek eltüntetéséhez az elejével picit játszani kell.
PL villahíd védő nakedre nincs így a hidat le kell venni és arra aplikálni valahogy.
A fejidom is kicsit csálén állt és a szivargyujtó töltő tartója sem volt acélos de a kormánnyal is van tennivaló.
Áll a project.Helyi kipufogóst kérdeztem a belezésről ő nem vállalta.Másikat még nem kerestem de lehet nekiesek fúróval én vagy gyárii állapotban megy fel még passz mi lesz.idő és kedv hiány van.Most egész nap a kórságos hasidommal küzdök.Lassan célegyenesbe érek de nehéz pontosan beállítani.Még kell a spéci villahídvédőmatrica arra várok és a két féknyeregre,közben festésre kerül a hasidom is talán.
Úgyhogy flex csattog és vág de lassan haladok.
Áll a project.Helyi kipufogóst kérdeztem a belezésről ő nem vállalta.Másikat még nem kerestem de lehet nekiesek fúróval én vagy gyárii állapotban megy fel még passz mi lesz.idő és kedv hiány van.Most egész nap a kórságos hasidommal küzdök.Lassan célegyenesbe érek de nehéz pontosan beállítani.Még kell a spéci villahídvédőmatrica arra várok és a két féknyeregre,közben festésre kerül a hasidom is talán.
Úgyhogy flex csattog és vág de lassan haladok.
szia !
én októberben kérdeztem tőle és ezt írta vissza , szerintem a 10% kedvezmény most is él mert jelenleg is így hírdet. ismerőseim közül 2 motoron van ilyen dob nagyon jó a hangjuk, tuti észre veszik az autósok. viszont az is igaz, hogy nem jó mögötte motorozni.
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob összekötőcsővel, felszerelve 45000 Ft/db. 100 és 111mm átmérőben.
Ovál polírozott rozsdamentes 54000 Ft/db.
Ovál carbon és titánium 65000 Ft/db.
Trioval polírozott rozsdamentes 56000 Ft.
Trioval carbon és titanium 67000 Ft.
+ adok hozzá 1 közdarabot, ( ha kell ) amivel a gyári dobot is vissza lehet szerelni.
Ezekből az árakból jön még le a -10% őszi kedvezmény!
Ha a dobokhoz TÜV engedély kell, akkor + 2000Ft/db, amely tartalmazza a kiszerelhető hangtompító betétet és az „E” minősítést.
Közúti forgalomban legálisan részt vehet, műszaki vizsgán megfelel. A BESZERELT HANGTOMPÍTÓ BETÉTTEL!
A MARTIN embléma kék, fekete, piros, és zöld színben választható.
Felszerelés-díjmentes, ( kb. 30 perc ) átvétel Zalaegerszegen, vagy postai szállítással.
kb 1 éve vettem szerintem most is ennyi +-3-4ezer de ebbe benne van az összekötő cső meg a hangtompító bilincs meg E betűs +TŰV .Én egyáltalán nem bántam meg haveroknak is tetszik
Szerintem,ha megvette az új korongokat a flexbe,azonnal nekiáll!
Asszem kettévágja a TL és a Ducati dobokat és úgy lesznek összehegesztve,hogy jobb oldalon lesz az a dob,amelyiknek a TL a vége,bal oldalon pedig fordítva..........
Tied se rossz, vhogy ismerős bár én első körben szépen lecsavarozom a cuccot. MARTINék dobjáról mi a véleményetek? Legszívesebben egy légszűrő dob kombot csinálnék, de most elég anorexiás a pénztárcám.... Szóval Martin? V Ti mit pakoltatok/pakolnátok?
Muszály a 125-össel bohóckodni?
Egy ember tanulásra fokozatosság elve minden ok.
De túra 2 emberrel?