Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég egálban van árak relációjában az itthon és a külföld.
Csak sajnos a glocknert nem hozzák a Mecsek helyére.
Vagy össze kéne fogni,és beinteni neki hogy na lófszt a seggetekbe...de erre ez a nép soha nem lesz képes.
Ott van a wikin leírva hogy az enyém száraz súlya 172kg...én ugyanezt írtam.Mi a gond?
és én mit mondjak?
G 220 kg Saját tömeg na neee!
378 az együttes azért ez már vicc

Gyári adat 180 kg

Annak idején a súlyadónál nyerhettek vele. De már mind1

Viszont ahogy hallottam ma is a TV-t a benya árakról, idén valószínűleg a leggazdaságosabban túrázni, csak is külföldön lehet majd...
Magyarország én így szeretlek! (hogy ***************)
Azt akarod nekem beadni hogy a 18liter benzin+4liter olaj+fékolaj az összevissz 4 kilót tesz ki?
száraz tömeg 165, 169 benya, és barátai... wikipédiába beírod, ott az összes gyári adat róla, lebontva évjárat szerint.
Már csak 4db láncom maradt a DID hengerből! Nem lesz több!
SV 650-hez Japán DID 525V lánc hengerből!
S-hez a lánc 13.500Ft, a láncszett két kerékkel 23.000Ft.
N-hez a lánc 14.000Ft, a láncszett két kerékkel 23.500Ft.
mivel urán mentes a motorod,gondolom a tiéd nem világít a sötétbe
Nincs valami egységes szám.Mer ez elég káosz nekem.
akkor mit szóljak én , nekem 271 kg van beírva a forgalmiba a G-hez.
Mé nekem kell?
ne baszogass,nekem legalább nem kell hátsó lámpa
lehet az enyém orrbaszájba van extrázva mint a goldwing...6hangszórós hifi, stb...csak még nem találtam meg
Lehet uránt csempésztek vele ukránból.
jó kérdés,de nekem ennyi van beírva Gondolom üzemanyaggal együtt+olaj+fékfolyadék...szal ez a menetkész tömeg.Az Rnek is a 140kg volt a menetkész tömege.A 169kg gondolom a száraz tömeg.
A G jelű sajáttömegre nekem 167 KG van.
Hülye okmányiroda.
És mi lehet az a plusz 20 kg? gyári adat 169...., de gondolom mérlegre senki nem tette...
A sövö nekem 189kg a forg szerint.Az meg +50...
Basszus.Csak 30 KG-val kisebb mint a sövö.
125 4t 1henger 15ló 12NM 139kg

többszörnemíromle
Nem hiszem hogy annyival nehezebb lennél,ezért nem vágom mi baja a gépnek.Nekem ha csak városba jártam akkor volt hogy így "berohadt" és csak 110et vitt,de 40km nyélgázon (M0 powa) megoldotta a problémát visszafelé már nem volt gond.A kissrácok nem vigyáznak a gépekre,hajtják őket mint a barom.A kevésbé értelmesebbje még hidegen is.Volt a 25ös forumba olyan aki megvette és már hazafelé (0km) megnézte a végét...többet is zabált neki mint az enyém,ami rendesen be lett járatva...
ha nagyon fiatal volt a srác az nem lehet, hogy a lelket is kihajtotta belőle, mondván úgy is eladja . külsőleg vigyázott rá és a többi nem érdekelte .
már a múltkor kinyírtátok, nem bírja az ezreshez szokott csuklódat