Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most nem egészen értem.
hát nem tudom.A blokja tetszik
Mi ez az ormány?
Vannak olyan rasszok, akik a gyönyörűt így, vagy hasonlóan értelmezik.. Te lehet hogy nem tartozol közéjük
Egy "gyönyörű" SV. Beszarás!
Mostanában inkább csak döglődik úgyhogy a project jegelve egy időre.
és még bútorokkal is foglalkozik, biztos lenne közös témátok
Szia!
Olvastam, hogy keresel pályamotort.
Itt az adás-vétel fórumba találtam egyet.
Hátha érdekel: cbr
Húzzad neki vazze.
Nekem már volt hogy benyelte a 8-at és nem is mentem vele csak nagypapásan.
Én ismerőstől béreltem buszt.Akkor 8e+gázolaj volt egy hétvége Győr-BP útvonallal.
5,5-6,5 közúton
Azon a járgányon amelyiken van az havonta 1 hétvégét van itthon így azt elég nehézkes leegyeztetni a másikon még nincs így talán olcsóbb a szállítás mint egy új horog beszerzése.
6-7-8 akat emlegetnek,de majd megírja vki ha betéved...Nekem a 650es 4,5-5 között eszik.

(50es TZRem is ennyit evett ha taposva volt )
Futó és egy vonóhorgos autó kérdése az egész.
Nem.A sorjás alu izé csak ahhoz kell idomítanom a fekete tartót ami már megvan jó 2 éve rajta.
Ezek nem passzolnak egymáshoz.
Lassan kész van még ebéd és hegesztés csiszolás.
Apropó fuvarozás, nem tudod vagy esetleg más nem tudja, hogy egy kb 200kg-os kétkerekű szállítása úgy 250 km-re milyen árban mozoghat? Azt hiszem múlt nyáron 100+áfa volt km-enként de ez külföldre volt.
Nekem az sok lenne.....
Az ezres sv-nek mennyi a fogyasztása kb?
És ez került 11000/db-ba?
De.
A vaterás plexi,idom,idomtartója nem ugyanaz az évjárat mint a lámpatartó izébizé aluszar.
Így buherálva lesz.
Nagyon keményen és vadul.
Csak nem meg lesz BUHERÁLVA valami gyári cucc?!?
Nem ezt hívják dömping árnak?Ami viszont - tilos,a törvény bünteti,meghalsz,ne csináld - dolog?
Szokásos standard eljárás.Egy tőkeerős szereplő aláígér míg mindenkit ki nem nyír utána már ő diktálja az árakat.
Most már a mi szegmensünkben nagyon előrehaladottan jelen van.A hülye vásárló meg még nem is sejti a dolgot.
Csak keresi a rossz minőségű olcsó árut.
Még egy fél év és már csak rossz minőségű drága áru lesz.
fuvarozás.....sőt, épphogy lejjebb akarják vinni mert betette egy multi a lábát és ki akar túrni mindenkit így általános árcsökkentés kezdődött...