Ezeknél azért nem csak a km számít, hanem az életkor is. Ha áll, az rosszabb neki. Pont én beszélek, aki megvett egy 4 éves DL-t 10e km-rel, de amúgy többre tartok egy ól karbantartott 40e-s gépet 4 évesen, csak akkor még úgy volt, hogy továbbadom.
Amúgy érdekes, hogy még a 15 éves használtakban is 30-40e közt van a km, nem? :D
Ha 25-30 van benne akkor is jónak tartom még hisz, ennyi van egy átlag használt motorban. 60ezerig nagyon sok problémával nem rendelkeznek ahogy olvasgatom, alattam meg akkor kb 80 éves koromra fog tönkremenni. Sajnos a rizikó minden használt motor vásárlásban benne van, ez a büntetés azért mert nincs pénzed újra Mármint nekem
Igen. Csomi 650 elment és megnézte nekem és nem nagyon lehet belekötni, csinált 10 képet róla és karcmentesnek tűnik a dolog. 8E km van benne. Hétfőn majd eldől minden....
A kikapásra jöhetsz......a gond, hogy kurva nehéz és kicsi a hely kiemelni, legalább ketten, de inkább hárman kellenénk hozzá, na mindegy holnap megoldom valahogy.....
Hűtőt?
Fagyasztó vagy csak sima?
És mért rakták bele?
Parizer és zsömire elég egy kemping doboz.
Amúgy cseréljünk kifested a motortárolómat én kikapom.
Amúgy érdekes, hogy még a 15 éves használtakban is 30-40e közt van a km, nem? :D
Abból a dobozból nem könnyű kiszedni bármit is.
Fagyasztó vagy csak sima?
És mért rakták bele?
Parizer és zsömire elég egy kemping doboz.
Amúgy cseréljünk kifested a motortárolómat én kikapom.
mi egy lájtos visegrádot terveztünk, aztán majd eldől, h merre...