ha az ember el akar adni valamit,mindig megtalálják amolyan próbálkozó vásárlók.Mikor én valamit venni akarok tájékozódom árak felől és az elképzeléseimet ahhoz igazítom.Nem sértem meg az eladót a pofátlan ajánlatommal.
Azt is elhiszem,hogy külföldön jóval olcsóbb.Akkor miért a hazai hirdetések között keresgél?Zárja rövidre a keresést menjen ki pl olaszba és hozzon magának olcsón.Vagy költözzön ki vegyen 1-et akkor még a regadót is megspórolja.
A pofátlan embereknél nem sok mindenkit utálok jobban.
Én sehol sem vagyok.Simán lealáznál.
Mondjul Laller utoléréséhez még kell egy kis spenótot enned.
Holnap csempézek ma előkészítettem de ha végzek délután megyek valahova.
az enyém 2008-as és kevés km, sok extra kb. 200 000 ft értékben, ténylegesen szervízkönyves és az eddigi érdeklődők 800 -950 000 ft-ot akartak érte adni.
annak idején 2008-ban én is ezt akartam meg venni mert helybeli volt az eladója, de mire rászántam magamat arra már elvitte más. akkor még jó és szép motor volt. 900 000 ft volt az ára ha jólemlékszem.
Sziasztok!
Jó régen jártam már erre! Nyíregyháza és környékén nem tudtok valakit aki az első villa cromszárát ki tudná görgőzni? És kb mennyi egy ilyen akció? Előre is köszi? Esetleg 1 db gyári kormányvégsúly?
.........sok pénz..........és lenni szép.
Ja,és kint drágább volt az SV mint a Gladius!
A Kawasaki Z750-eket nézegettem azok mocsokdrágáér vannak kinn.
De utálom őket.
Bár most a 40 körüli ügyvédnőket szeretem a legkevésbé mondeoval.
A pofátlan embereknél nem sok mindenkit utálok jobban.
Mondjul Laller utoléréséhez még kell egy kis spenótot enned.
Holnap csempézek ma előkészítettem de ha végzek délután megyek valahova.
Laller esetleg te, raersz?Ha szentlaci olajos, mehetnenk egy dobogokö-t, visegráddal kötve...Na?
Jó régen jártam már erre! Nyíregyháza és környékén nem tudtok valakit aki az első villa cromszárát ki tudná görgőzni? És kb mennyi egy ilyen akció? Előre is köszi? Esetleg 1 db gyári kormányvégsúly?