Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyik nélküli gép csak mitosz.
Minden beszarik amit ember csinál.
A kis szürke emberkék meg még nem adtak tesztelni gépeket így nem tok nyilatkozni róluk.
SV kicsit több ideig tart kinyírni de szorgos munkával,hanyagsággal,padlógázzal,nemtörődömséggel meg lehet oldani.
Gazdi függvénye az egész.
FR simán elment vele 100e KM-t és gyári vezérműlánc volt benne.
Ha nincs buherálva és oda van figyelve nincs gond szinte semelyik mai géppel.
Ricsi
Az sv-n baszott jó hangja van a bódis-nak!Cimborámnak az van rajt!Bár ő még régebben vette,de akkor 50.000.- volt a dob és 15.000.- az összekötö hozzá!Most ha jól emlékszem 105.000.- a dob!
Pécsen az alagútban a csaj sétáltatta a pinanyalót és a mi Tibink ott tekert rá kicsit.A kutya kb 2 méter magasban kapartatott,mintha sárkányt eregettett volna a leányzó!Viszont a dob szépen szól nem túl hangos.Olyan öblös!Hatósági müszakin simán átment a szükitő nélkül!
Majdnem a fazék is tud ennyit
Már nincs!2009-ben kérdeztem és azt mondták,hogy idézem:"Meghülyült az öreg és drágább mint a Yosi"!
Zoli
Köszi.Akkor ezek is elég rendesen szarnak be (esetleg tipushiba) vagy csak némelyiken elöjön?
1 tonnaval a hatan
Ezt egy 1,2-es Opel Corsa is tudja, ráadásul 4000-es fordulaton.
Ha BMW akkor nekem csakis GS1200 . Bar meg gyujtenem kell ra
Inkább ő.
Istenjó!
Majd ha jólmenő mérnök leszek!
Faszántosan passzolna a rucihoz is
Álmom!
Remélem 1x beteljesül!
F800R
Ezt most is meg lehet csinálni.Szerzel egy 750-est lezúzva fel a vödröt le a maradék plasztiktörmeléket és kész is.
Háát őő na igen sok a henger ja
Ezé tetszik a BMW F650 R!
Me abba legalább 2 henger van és szép is. meg drága is
Ezt biztos, hogy ide akartad beirni?
Amugy nem rossz, csak abban is sok a henger...
Jó az az út
Megszokás kérdése
Én 90%-ban tudom hol lehet menni mint a távirat és hol kell ügyelni a sóderre kátyúra na meg a kiforduló autóra
De dobcsi és egom közt van olyan szakasz ahol elég mélyeket lehet dönteni.
Kövezzetek meg de nekem Tetszik a GSR 750!
Amit változtatnék rajta lámpát a polcra és régi kereket fel!
És máris tökéletes!
Bódis dob a Full-Gasnál (is) van.

http://bodis.fullgas.hu/

Nem olcsó...
Hááát,ha a busás 2 fokozattal lejjebb haladt volna,sokkal hatékonyabb lenne........
Dobogókőn konkrétan majd kiesik a kezemből a kormány annyira rossz az úz és a nem belátható kanyarok sem engedik az ereszd el a hajam stílust.
Na majd jövőre kicsit többet látogatom a pályát.
Kár hogy csak 150-essel.
De majd combosítunk rajta.
Sziasztok!A segiutségetek kellene:) MEgszeretném lepni sv-met egy bódis dobbal,de se árat se képeket nem találok a neted:( Nem tudjátok milyen árban vannak?vagy valami oldalt? Mennyit változtat a motor hangján? Előre is köszömnöm a válaszokat
Tényleg jobb pályán feszegetni a határokat,nagyon éreztem két hétvége pálya után,hogy mennyire nem lehet Dobogókőn vadulni.
Jo kornyek, hallottam rola.
ajánlom figyelmedbe, a pályamotorozás topicban megtalálod:

Oktober 12. Slovakiaring 70 ! euro !
Véget ért a hazai pályaszezon, a Hungaroring félévre bezár. De tőlem sokan kérdezték a hétvégén hogy lesz-e még egy SlovakiaRing az idén.
Hát lesz! Nem is akármilyen áron! Egész napi pályázás 70 euroért az ajándék. Az ár csak előre fizetéssel érvényes, de mindössze 30 eurot kell most befizess, igy minimálisra csökkentheted az időjárási kockázatot
Beszéltem a szervezővel és igény estén verseny is lesz. Egyet biztosra mondhatok: Megfelelő létszám esetén (minimum 15 fő) lesz Kamoto Svéd Open verseny a szokásos kategoriákban értékelve