Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt csak műkedvelőket találsz!
Ja.Én már a szükséges alkatrészek mennyisége után döntöttem hogy N-es lesz.
Utána még hab volt a tortán az ár.

Javítani nem lehet a tiedet?
S-bol turakormany sokkal olcsobb, ahogy Zoli is felvazolta. En most nezegettem az idomokat is S-hez es eleg brutal arak vannak. Arrol nem is beszelve, hogy serulesmentes (minden ful es rogzito pocok megvan, stb) lampat es fejidomot talalni nem konnyu es akkor meg ott van a fenyezes is esetleg....
csak kezdőcsoport lesz , kérem a profik mellőzék az időpontot

szentlaci?esetleg dobogókő?
vasárnap egy gurulás?szerpentin?
kár :S van egy pár kijelzőm, használt telókból, gondoltam ha ott porosodik lehet velük vmit kezdeni... főleg nokia kijelzők.
köszi. anno 5 egész darab készült belőle, mondhatni limitált széria
pár alkatrész még van hozzá, de komplettet összehozni sajnos nem tudok, túl sok macera van vele
az egész bukó, gondolom a shoei amivel indult az egész thread
Ne fújd ki!már késő,akkor ne indítsd be..
Mi az ami nem "carbon"?
Jó. Vagyis a válasz a kérdésemre, az hogy nem éri meg Akkor csak S-eseket nézek
Nem.A muszer ugyanaz csak az n-esen van egy plusz hat mrg egy crom diszcsik.
Viszont idom legalabb 30,tarto ugyanaz,plexi,idom kore amasik muanyag,szakallidom,villahid is mas,fekmunkahenger sem egyezik,kuplungbilincs sem stb.
Jahogy a műszer fal nem ugyan az? Én azt hittem.... Hát ha már azt is kell venni akkor nem éri meg valóban. Azt hittem elég egy fejidom+tartó+lámpa és hogy mindez olcsóbb mint egy átalakítás
Draga az idom.Szerintem nem eri meg.Bontva is soke adjak es az idomtarto bontva sem lesz jo ujonnan meg 30 korul van.igy ez a moka legalabb 80-90 e.
Bar az n-es oraboritasra,es ezustszin lampatartora vevo lennek.
hali!
Tetszenek a kütyüjeid(fokozatkijelző), olvastam a svmedián hogy te csináltad. Eladásra nem gondoltál még? persze nem ami neked van fent hanem külön csinálni.
Semmi nem buzlik?
Erről mindenki mást mond.Van akinek vezetékeket is cserélnie kellett,van akinek nem.
na itt vagyunk.....,hogy hol azt a franc tudja, de igen szép hely.......nézegetünk valami fehér sziklákat ami tele van fossziliákkal, lekapcsoltak a cseh rendőrök a vendégmunkás külsőnk miatt...
Használd világítással, úgyis kötelező.
Nekem 13,8V az akksifesz. mióta fent van a fesz mérős bigyó.
Egy kérdésem lenne. Ha vennék egy N-es SV-t azt nem lenne olcsóbb átalakítani S-es fejidomosra? Mintha egy eredeti S-est vennék és átalakítanám a kormányát a szükséges köcölékekkel együtt. Ha valaki nem értené, S-es fejidomosat szeretnék túra kormánnyal. Csak keresem a legolcsóbb verziót...
Pedig a légszűrőház pont olyan hogy nemigen lehet elhagyni.
Nálam biztos nem, inkább a csavarok elhagyása az esélyesebb.
Nem tudom, nem méregetem.
4e? ? ? ? ? ? ?
11e nél cseréltem.Azóta rá se néztem.
Még kinyuvad a légszűrőház a csavarozgatástól.
Nem tudom.
Nagyon passzívak mostanában.
Én valahogy ebéd környékére időzíteném a pizzázást.
12-13h közt.