Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legaljára, a szöveges részhez kell odaírni a vétkes fél oldalára
Őőőőőő.Most megijesztettél.Ezen nincs ilyen rublika hgy elismeri.A 13-as a vázlatrajz.Ott mondjuk egyértelmű.A 12-esben be lett húzva hogy nem vette figyelembe a táblát.
vazze, a lap 13-as rovatában(ha jól emlékszem) ki kell írni, hogy igen elismeri, hogy ő a felelős különben mehetsz vissza hozzá ezt ráíratni.....Zsé baleseténél is ez volt, ha nem vesszük észre akkor bukta lett volna mert a faszi utána már nem akarta elismerni.....
szia !
nála érdeklődjél, úgy tudom neki van igaz 650-re való de ezek egyformák azt hiszem( én csak a csatlakozókat akartam meg venni az index nem kellett, de nem jött össze )
http://www.kepesmotor.hu/-lamp...
:-(
nawazze
még jó hogy nem motorral voltál
sok sikert a biztositóbirkózáshoz
El.
Nem tehetett semmit.
Bár makogta hogy körülnézett és nem látott senkit elindult és hirtelen ott voltam.
Ami marhaság előtte 30 méterre még a 3-as úton voltam balra rá a védettre és első kereszteződésben fellökött.Még gyorsan se mentem.
Lapot kitöltöttem báre ott nem volt olyan rublika hogy elismeri csak annyi amit beikell x-elni.
elismerte?
Mög.
Csinált egy fél fordulót úgy rendőrösen.Mire észbekaptam meg is álltam.
Most küzdhetek a biztosítóval.
Még jó, hogy kocsival voltál.......az olasz technika megvédett?....
Jöj a rázás.

Kistarcsán 3 percre otthonról belémrongyolt egy néni neki macisajtos táblánál kocsival.

Jobb első ajtó,hátsó ajtó,küszöb kuka.
Nagyon leült a fórum, jöhetne már valaki, aki felrázza egy kicsit...hol vagy Zsé?
Bár ebben már nagyon belekavarodtam és megzakkantam.

Így azt veszem ami nekem tetszik,kényelmes,megfele és van rá pízem.

A többi csak bogarászás.
Hátttttt.Accijósan venni drágát a menő.
Olcsót venni ami neked megfelel nem accijósan az a gáz mert az nem márka ergo sz.r.
Akciósan vásárolni nagyon gáz, még a végén szarrágónak néznek...
Sima termoplast alias műanyag léttére pöttyet drága.És az N85-öt a lajosban tavaly 100 juroért adták.
Akkor szemeztem vele de aszondták nézzek marushint ennyiért mer az már üvegszálas.
Néztem,megteccett,vettem.
Mert menő és drága vót olcsósítva.
Nehommá csak más tudjon accijósan venni.
Nekem most ez tetszik, jókat olvastam róla:
link
Passz.Mivagyokén mindenttudó?

Az RS2 az ez
Mi az az RS32?
Amúgy full jó dolog.
Lejár a mostani sisaknak az ideje bevásárolom az RS2-t ha gazdög leszek és arra veszek ilyenféle okosságot hozzá.
Legalább drága lesz és menő.
persze, hogy......ha szembevakuznak besötétedik és eltakarja a fotogént........ ....amúgy Zoli mintha azt használna....
Létezik fotokromatikus plexi?
Hello,
Nincs valakinek kallodoban bal-jobb gyari index parja? Atvennem.
A picit füstös nem volt gond nekem.
Vagy a fotocromatikus.
Ha mindig időben hazaérsz, akkor mehet a sötét.
Ha előfordul, hogy belecsúszol az alkonyatba, akkor felejtős. Elég csak egyszer, és vagy a sötét miatt, vagy a könnyek miatt cammogsz haza csigatempóval.