az a szatyor a tartalmával együtt érdekelne .......most ültetnénk a fikuszokat nappaliban és meg kéne trágyázni.....mi állandóan a cserepek fölött kuporgunk, de kevesek vagyunk.....add fel postán(csak kösd be a száját) és én utalom a lét...
Ha segiteni kell bármiben / szerelés, alkatrész, technikák, tanácsok, vagy csak egy ötlet/ itt mindenki ugrik, ha hozzá tud tenni , asziszem nem igazán fér bele kilógoni a sorból, ez ebben a totyikban hatványozottan igaz
Mi eza majd Én elmagyarázom neked
Sanyi, nm ezt szoktuk meg tölled , bár a betűk a helyén vannak
Zsé erre valóban figyelned kellene! Ebben a világban nincsenek szegények és gazdagok, csak motorosok, akik tisztelik egymást
jól összefoglaltad, de azért kaptunk is Zsé mestertől, pl. pont az életre tanító szerpentín fogalmát, amit én azóta előszeretettel használok is de az igazi tényleg egy közös pályázás lett volna, ahol a mester bemutatja, hogy hogy is kell ezt csinálni, race chrono bemutatóval kiegészítve
Eddig ebbe nem nagyon szóltam bele mert teljesen közömbös, hogy ki hogyan milyen géppel és miként motorozik........viszont ha végigolvasod kívülállóként az utóbbi pár hónap beírásait akkor kiderülhet, hogy anno Te voltál aki kevesellte az 1000-es erejét több hsz-ben le is fikázva a 650-est miközben a közösen eltöltött összesen 2 gurulásunk alkalmával nem azt mutattad, hogy ez számodra így lenne és ez miatt nem vesznek komolyan Téged vagy van akit egyenesen felháborít mert nem látja a szavak mögött a tudást(és ezt mondom úgy, hogy semmi bajom Veled)...........Korzikát pedig nem hiszem, hogy irigyelné bárki hisz először mindenki gratulált és örült, hogy sikerült kijutnod oda csak azután kezdtek a kollégák meglepődni miután megfellebezhetetlenül kijelentetted, hogy most megtanultál minden körülmények között jól motorozni és az életre tanító szerpentinek királyává váltál ezen az egy úton........és a drága cuccok istenítése mondván minden olcsóbb csak szar és használhatatlan lehet komoly sérüléseket okozva használójának és ez is irritáló lehet másnak aki nem engedheti ezt meg magának nem beszélve arról, hogy nem is igaz, de nem érvekkel cáfolod ezt hanem azzal, hogy ha drágább akkor az sokkal jobb...........tehát azalatt a másfél év óta amióta beirogatsz ide ezekkel a dolgokkal sikerült elérned néhány ember ellenszenvét amit könnyedén elsöpörhetnél azzal, hogy eljössz pár túrára és ha nem is alázol mindenkit, de megmutatnád a tényleges fejlődésedet ami egyébként mindenkinél látszik aki velünk motorozik pár túrát, pályát .......
Nem tok dönteni...