Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dízel mozdonyok
a vw konszern tagjai mindíg kűkemíínyek az utakon
Így már érthető.
A nulláról gyorsulás az egy kicsit más......
maga a hágó jó, az odavezető út sem gáz, csak forgalmas.
Azért engem hajt a kiváncsiság általában...................hááát egy Senj-Karlobag etaptól mindig fülig ér a szám!
Nyolckor kidugom az arcom és ha esik itthon maradok.

Amúgy Kengyelfutó is szponzorálja a csóri japot
Arrafelé nem lenne olyan döntögetés mint a glockner környékén... ......én nem is akarok arrafelé motorozni......tavaly voltunk arra és nagy csalódás volt.....a kosz és szegénység a köbön....látok ilyet ha kinézek a házból sőt ha benézek is, nem vagyok rá kiváncsi........inkább a nyugat vagy horvátország....pl. a lengyelekhez sem szivesen mennék motorral mert az utak igen szarok......a szlovák túrákat viszont szeretem.....
majd ott kitaláljuk
...feltéve hogy nem fog zuhogni az esö
Milyenek az útviszonyok?
A képekre gondoltam,jó az útvonalvezetés!
Transzfogaras, Erdély. A héten kocsival végigjártuk a nevezetes részeket és itt is átmentünk. Jövőre megpróbálok motorral is eljutni, most is volt pár eltévedt német BMW-vel
Erdély, Transzfogarasi út.
link

2008-ban volt szerencsém hozzá, idén akartam ismét menni, de sajnos nem jött össze.
Szia!

Öröm ezt olvasni, de mivel kapcsolatban?
Mittomén.
Mondj egy célpontot.
Akkor jó, a tömítés érdekes volt....
Elvagyunk,gurulgatunk...................ma akartunk osztrákiába menni,de elmosta a sztorit az eső,sajnos.....................Tetszik a Jawa!

Megcsináltam az olajcsepegést,a gyári tömítés volt félrecsípve,mint ahogy sejtettem is,olyan 1mm-es helyen feküdt csak fel alul...csoda,hogy eddig bírta....................azóta leteszteltem a Mecsekben,bírja!
Stréber jószág.
Oszt az mér jó?
csodaszép! merre van ez a hely?
Mit néz az a sok furaruhás embör?
Mi van veletek?....
Sziasztok!
Laller,jó a meglátásod!
És akkor hogy tudjuk meg oldani a kuplungkart?
Majd a lendkerékkel együtt.

Köszi!
Jólhangzik.
Megkaptam......