Arrafelé nem lenne olyan döntögetés mint a glockner környékén... ......én nem is akarok arrafelé motorozni......tavaly voltunk arra és nagy csalódás volt.....a kosz és szegénység a köbön....látok ilyet ha kinézek a házból sőt ha benézek is, nem vagyok rá kiváncsi........inkább a nyugat vagy horvátország....pl. a lengyelekhez sem szivesen mennék motorral mert az utak igen szarok......a szlovák túrákat viszont szeretem.....
Transzfogaras, Erdély. A héten kocsival végigjártuk a nevezetes részeket és itt is átmentünk. Jövőre megpróbálok motorral is eljutni, most is volt pár eltévedt német BMW-vel
Elvagyunk,gurulgatunk...................ma akartunk osztrákiába menni,de elmosta a sztorit az eső,sajnos.....................Tetszik a Jawa!
Megcsináltam az olajcsepegést,a gyári tömítés volt félrecsípve,mint ahogy sejtettem is,olyan 1mm-es helyen feküdt csak fel alul...csoda,hogy eddig bírta....................azóta leteszteltem a Mecsekben,bírja!
A nulláról gyorsulás az egy kicsit más......
Amúgy Kengyelfutó is szponzorálja a csóri japot
...feltéve hogy nem fog zuhogni az esö
link
2008-ban volt szerencsém hozzá, idén akartam ismét menni, de sajnos nem jött össze.
Öröm ezt olvasni, de mivel kapcsolatban?
Mondj egy célpontot.
Megcsináltam az olajcsepegést,a gyári tömítés volt félrecsípve,mint ahogy sejtettem is,olyan 1mm-es helyen feküdt csak fel alul...csoda,hogy eddig bírta....................azóta leteszteltem a Mecsekben,bírja!
Laller,jó a meglátásod!
Majd a lendkerékkel együtt.
Köszi!