Télen nem sok a verseny.
Bár a pályát kibérelheted de neked kell a havat lelapátolni róla.
Amúgy nem rossz gondolat.Annyira nem hogy én is ezen töröm a buksim.
Bár hogy nem RS lesz az hóttziher.
Nem akarok magamnak nagy rakás munkát.
amúgy, neked meg jógáznod kéne, feszültséget érzek az írásodban!
1.tényleg nem vagy Lali, btw Lali köszi a mailt!
2.elég nagy hiba:)
3.ezt gondold át még egyszer, mert nem tudom honnan jutottál el ide:D
4.értem én, csak NEM gixxert keresek...elvégre lánynak lesz, első motor...Ha kicsit figyelsz, vágnád, h kisSV-t keresek, ha van 25kw-ra fojtott az lenne a legjobb...
6.te tényleg el akarsz adni?
Én megmondom!
Mit is ?
Ja igen! Slikkel még nem mentem ,de az okosok azt mondják nagyon érzékenyek a hőfokra és a guminyomásra. Ha valamelyik nem stimmel szarabb lehet mint egy utcai sport ( ezeket nemén mondom hanem akik mennek is ilyennel). Nekem most a Raceattack-om van(nem a street verzió hanem a verseny) külsőre annyi a különbség közte és a sportattack között hogy más a profilja és kevesebb rajta a minta-a szélén nincs is semmi- pályán ha eltalálom jó melegszik és tapad mint állat meg kopik ,utcán alig kopik viszont érzésre nem tapad jobban mint az előző. Kiváncsi leszek meddig birja.
Hű de k..va hosszú voltam! Bocs!
Mondjuk akkor én balfasz vagyok mert 2 nap és meg nem mondtam volna mi volt a különbség.
Az első 100 méter Sanyiéktól olyan volt mintha fel akartam volna dőlni de lehet az új gumik miatt mert a hátsó targoncakerékre emlékeztett.
Hát ha még nem szoktad meg a /60-ast nyugodtan tegyél / 70-est. Én is kicsit féltem tőle ,aztán többek tanácsára kipróbáltam ,hozzá kellett szokni ,kb 3 hete van fenn jól működik. Az eleje egy pindurkát feljebb került ,más a profilja ,kanyarban nagyobb felületen kapaszkodik.
Első gumicserére szántam el magam, és azt mondta nekem a gumis emberke, h 120/60 as gumija nincs sok, de simán jó, ha 120/70es van fennt, sőt még jobb is, mert így jobban kanyarodik a vas. Igaz ez szerintetek? Eléggé friss tulaj vagyok, nincs még tapasztalatom a kérdésben...
Bár a pályát kibérelheted de neked kell a havat lelapátolni róla.
Amúgy nem rossz gondolat.Annyira nem hogy én is ezen töröm a buksim.
Bár hogy nem RS lesz az hóttziher.
Nem akarok magamnak nagy rakás munkát.