szia !
nekem tavaly ki volt vonatva április 1-ig ée még áprilisra sem kellett fizetnem mert 2-tól helyeződött forgalomba a motor. ezek szerint akkor idén megváltozott a törvény ?
Most hogy nézegetem a lomokat a raptort meg lehetne célozni digóban.
Már láttam 1300 ért a moto.it en.
Esetleg ki lehetne túrni egyet 800-1000 közt.
Tényleg rengeteg van a karbis 650-es sv-ből de azok is 1000 euro közelében mozognak.
A burkolat száraz volt, a A6 olyan 100-110 körül hagyott le, az Pasat-os olyan 140-150 körül.
Valszeg én is bénáztam, meg biztos kijött a nyomatékfölény.
Nekem van egy generátor forgórészem ami elvileg azé a gép-é. de semmi nem biztos így csak összenézve adnám oda, hogy a jeladó is ugyanott legyen rajta.....
Szerintem nem nagyon éri meg kivonatni a forgalomból... Az utánajárás, meg a sok herce-hurca...
Én nem szoktam kivonatni télire, mert van olyan, hogy jobb az idő és lehet menni 1-2 kört. Én pl. tavaly karácsonykor motoroztam, mert tök jó idő volt.
Keresztapám Cagiva Raptor 650-et vett. 2001-es évjáratú.
Kellene neki egy lendkerék, mert levált a mágnes róla. Mennyiért tudna valaki? SV650 blokk
Köszönöm!
Holnap pacsi a csóri japoval ha jó idő van?
Minden motorolás után elvetem a csere gondolatát.
E-mail-emet megkaptad?
nekem tavaly ki volt vonatva április 1-ig ée még áprilisra sem kellett fizetnem mert 2-tól helyeződött forgalomba a motor. ezek szerint akkor idén megváltozott a törvény ?
Na ezt azért megcáfolnám, hogy 3,5 alatt van az SV650 100 on.
ZX9R van 3-3,2 mp a 100 elérése.
Gyárilag 145 lóerő , nekem 170 körüli.
Már láttam 1300 ért a moto.it en.
Esetleg ki lehetne túrni egyet 800-1000 közt.
Tényleg rengeteg van a karbis 650-es sv-ből de azok is 1000 euro közelében mozognak.
Valszeg én is bénáztam, meg biztos kijött a nyomatékfölény.
Én nem szoktam kivonatni télire, mert van olyan, hogy jobb az idő és lehet menni 1-2 kört. Én pl. tavaly karácsonykor motoroztam, mert tök jó idő volt.
Keresztapám Cagiva Raptor 650-et vett. 2001-es évjáratú.
Kellene neki egy lendkerék, mert levált a mágnes róla. Mennyiért tudna valaki? SV650 blokk
Köszönöm!
A szerpentin meg életre nevel