Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha időben el tudunk készülni akkor megyünk és utána visegrád az oldalassal...
nem voltam itthon de este még vár rám egy csomó finom matek példa
cáfold,én csak 80ig néztem (addig tart az 1es) az alapján reálisnak érzem hogy annyi alatt futja.De a 3,5 a gyári adat.
Micsodí?
Vehehehehe.

Holnap pacsi a csóri japoval ha jó idő van?
Fenéket.
Minden motorolás után elvetem a csere gondolatát.
Hogyha csinálok jó fényképeket, a főtengely ék helyzetéről, és látni lehet hogy hol van a jeladó a forgórész külsején az jó?
E-mail-emet megkaptad?
Vegyé gixxert.Ezres L0 szigorúan fehéret.
Te meg nem jötté motorolni.
Meglepődtem.
szia !
nekem tavaly ki volt vonatva április 1-ig ée még áprilisra sem kellett fizetnem mert 2-tól helyeződött forgalomba a motor. ezek szerint akkor idén megváltozott a törvény ?
Szia.
Na ezt azért megcáfolnám, hogy 3,5 alatt van az SV650 100 on.
ZX9R van 3-3,2 mp a 100 elérése.
Gyárilag 145 lóerő , nekem 170 körüli.
ja hogy 100 után...érdekes
Pedig papíron esélyük sincs.Az 1,8T-t nem tudom,de a 3,0TDI 7körül van 100on...az SV 3,5alatt
Paráztál vagy mérges voltál?
Most hogy nézegetem a lomokat a raptort meg lehetne célozni digóban.
Már láttam 1300 ért a moto.it en.
Esetleg ki lehetne túrni egyet 800-1000 közt.
Tényleg rengeteg van a karbis 650-es sv-ből de azok is 1000 euro közelében mozognak.
A burkolat száraz volt, a A6 olyan 100-110 körül hagyott le, az Pasat-os olyan 140-150 körül.
Valszeg én is bénáztam, meg biztos kijött a nyomatékfölény.
Vizes volt az út vagy rossz rajtot vettél?!?
Nekem van egy generátor forgórészem ami elvileg azé a gép-é. de semmi nem biztos így csak összenézve adnám oda, hogy a jeladó is ugyanott legyen rajta.....
Legyorsult egy 1.8T Passat, meg egy 3.0TDI A6-os.
Szerintem nem nagyon éri meg kivonatni a forgalomból... Az utánajárás, meg a sok herce-hurca...
Én nem szoktam kivonatni télire, mert van olyan, hogy jobb az idő és lehet menni 1-2 kört. Én pl. tavaly karácsonykor motoroztam, mert tök jó idő volt.
Sziasztok!

Keresztapám Cagiva Raptor 650-et vett. 2001-es évjáratú.
Kellene neki egy lendkerék, mert levált a mágnes róla. Mennyiért tudna valaki? SV650 blokk
Köszönöm!
HÁt megtudtam,hogy a telj.adót attól még kell fizetni,ha ki van vonva a vas
áá, nem vészes egyáltalán. A táj viszont fantasztikus
A szerpentin meg életre nevel