Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hajrá.
Gödöllőit messzire kell kerülni.
Viszont a veresegyházi egy pillanat alatt elintézte nekem.
Rómánia?
Transzfogaras?
Túlélőtábor közúton?
Ez a pacsi a csóri japoval nem hangzik rosszul.Utána mi lenne a stájsz?
Valakinek valami ötlete?
Sziasztok.

Akadt egy eladó SV650 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.

Kép itt:
Végigolvastam az elmúlt 1 heti termést, zajlott itt az élet úgy látom
Holnapra végül van valami gurulás tervezve?
Néztem jövőre jó motoros utat, ilyentet:
Én a szenzorra tippelnék.
Szerintem ha termosztát baja lenne forralná a vizet, vagy nagyon lassan melegedne be.
De majd a Sanyi megmondja.
Hali! Hőfokjelzőm a következőt mutatja, folyamatos 100 km/h mellett: 86,89, 90,82,86,84!
Eddig ilyent nem csinált! Szerintetek termosztát?
Sziasztok!
Belépek az SV650 klubba. Ma lett kifizetve a motor. Hétfőn szállítják. Olasz papíros, 2002-es évjárat 18000km. Forgalomba helyezve csak tavasszal lesz.
Remélem nem bánom meg :)
Sanyi a kuplung kar áll még? Írtam e-mailt.
Miért nem néztek a közelben, kissebb településen lévő okmányirodát?
A múlt hónapban kellett személyit cserélnem, bementem a helyi ocsmány irodába, kérdezte a portás, hogy van-e időpontom?
Mondtam, hogy nincs, erre közölte, hogy húzzak haza, és kérjek időpontot.
Mondtam neki, hogy akkor inkább megyek Záhonyba, vagy Dombrádra.
Elmentem Záhonyba, legalább motoroztam egy kicsit(25km) és ügyintézéssel, oda-vissza úttal, postára átsétálással, Okmányirodában áramszünettel(felújítás volt, és belefúrtak a vezetékbe) együtt 1 óra alatt megvolt.
ha hétfőn kérek időpontot akkor még arra a hétre adnak is.Hát ez az előny annak ha valaki kisvároshoz tartozik(kaposvár) és falun lakik(az önkormányzat pici ,kevés ügyféllel)
Én viszem a Krisztit motorozni vasárnap.....valószinüleg visegrád vagy valami közeli célpont lesz, de ezt is megnézhetjük.......de csak délelőtt...
A XI. ker.-ben az oda bejelentetteknek nem kell időpontot kérni, azonnal átírnak mindent csak a máshol lakóknak kell és ezt azért vezették be mert mivel egy átírás pár perc alatt megvan ott így a kereskedők emberei hegyíekben ültek ott és ezért sokkal hosszabb lett az ügyintézés........és ez vonatkozik bármilyen ügyintézésre ott, igaz a ballib vezetés alatt sokkal szarabb és embertelenebb lett ott is minden, előtte fityisz volt 2 cikluson át és akkor mindent meg lehetett beszélni akár a vezetőkkel is, de ezek alatt már oda sem jutott az ember, hogy ezt megkérdezhesse....szerencsére az ügyintézés gyorsasága megmaradt...
Na a csókosság! Hova jutunk így? Ne legyél politikus ,mert mostmár vissza lehet élni vele!
vasárnap ha esetleg jó idö lesz kezdhetnénk a redbaronnál:
http://sebessegoltara.blog.hu/... ... a_japannal
utána meg pl akármerre,akárhova
...vagy valami
Nálunk is lehet időpontot kérni ,kb 3-4 hét. Sajna a belső emberek foglalják az időpontokat!
a hugi meg az önkormányzatban dolgozik....majd ő megkérdezi nekem
nálunk lehet időpontot kérni.Én mindent úgy intézek.Még osem vártam 10 percnél tovább
Kis utánajárás? Nem ismered az itteni viszonyokat! Ha csk 3 órát ülök az okmányirodában és az önkörmányzatnál ,akkor már nem érte meg a 9000 haszon!
de a teljesítmény adós dolgot még azért megkérdem mégegyszer az önkormányzatnál
én nemegészen ezt kalkuláltam.Nálunk a kivonatás 1800pénz.Ha márc 1.ével vissza helyeződik az 5 hónap.az éves kötelező 28000ft.A telj.aadó16000 kb.Ha csak a kötelezőn 1 negyed évet engednek el az is 7000 ft+ ha leosztom a telj.adót az is kb 4-5000 ft.Az összesen kb11000 ft.Minimális utánajárás és kb 1800ft ellenében spórolok kb 9000 ft-ot.Meg amúgyis ,minek fizessek ha csak a garázsban áll egész télen.Nekem az a lóvémajdnem 3 tank benzin amit azon gazdálkodom ki amit eddig fölösen fizettem ki.
Minimális összeget spórolsz csak.
Ja és egész évre kifizettem így felesleges kivonatni mert jön a biztosítóváltásos mizéria oszt megint januárban kifizetem egész évre.
Néztem az időt monszun van egész októberig.
De mehetünk valamikor.
na mi a vájárok f*sza lesz,jöttök Almádiba valamikor,mert októbertől kivonatom a japót a forgalomból azt tavaszig nem nagyon lesz mocorgás...