Akadt egy eladó SV650 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
Végigolvastam az elmúlt 1 heti termést, zajlott itt az élet úgy látom
Holnapra végül van valami gurulás tervezve?
Néztem jövőre jó motoros utat, ilyentet:
Sziasztok!
Belépek az SV650 klubba. Ma lett kifizetve a motor. Hétfőn szállítják. Olasz papíros, 2002-es évjárat 18000km. Forgalomba helyezve csak tavasszal lesz.
Remélem nem bánom meg :)
Sanyi a kuplung kar áll még? Írtam e-mailt.
Miért nem néztek a közelben, kissebb településen lévő okmányirodát?
A múlt hónapban kellett személyit cserélnem, bementem a helyi ocsmány irodába, kérdezte a portás, hogy van-e időpontom?
Mondtam, hogy nincs, erre közölte, hogy húzzak haza, és kérjek időpontot.
Mondtam neki, hogy akkor inkább megyek Záhonyba, vagy Dombrádra.
Elmentem Záhonyba, legalább motoroztam egy kicsit(25km) és ügyintézéssel, oda-vissza úttal, postára átsétálással, Okmányirodában áramszünettel(felújítás volt, és belefúrtak a vezetékbe) együtt 1 óra alatt megvolt.
ha hétfőn kérek időpontot akkor még arra a hétre adnak is.Hát ez az előny annak ha valaki kisvároshoz tartozik(kaposvár) és falun lakik(az önkormányzat pici ,kevés ügyféllel)
A XI. ker.-ben az oda bejelentetteknek nem kell időpontot kérni, azonnal átírnak mindent csak a máshol lakóknak kell és ezt azért vezették be mert mivel egy átírás pár perc alatt megvan ott így a kereskedők emberei hegyíekben ültek ott és ezért sokkal hosszabb lett az ügyintézés........és ez vonatkozik bármilyen ügyintézésre ott, igaz a ballib vezetés alatt sokkal szarabb és embertelenebb lett ott is minden, előtte fityisz volt 2 cikluson át és akkor mindent meg lehetett beszélni akár a vezetőkkel is, de ezek alatt már oda sem jutott az ember, hogy ezt megkérdezhesse....szerencsére az ügyintézés gyorsasága megmaradt...
vasárnap ha esetleg jó idö lesz kezdhetnénk a redbaronnál: http://sebessegoltara.blog.hu/... ... a_japannal
utána meg pl akármerre,akárhova
...vagy valami
én nemegészen ezt kalkuláltam.Nálunk a kivonatás 1800pénz.Ha márc 1.ével vissza helyeződik az 5 hónap.az éves kötelező 28000ft.A telj.aadó16000 kb.Ha csak a kötelezőn 1 negyed évet engednek el az is 7000 ft+ ha leosztom a telj.adót az is kb 4-5000 ft.Az összesen kb11000 ft.Minimális utánajárás és kb 1800ft ellenében spórolok kb 9000 ft-ot.Meg amúgyis ,minek fizessek ha csak a garázsban áll egész télen.Nekem az a lóvémajdnem 3 tank benzin amit azon gazdálkodom ki amit eddig fölösen fizettem ki.
Viszont a veresegyházi egy pillanat alatt elintézte nekem.
Transzfogaras?
Túlélőtábor közúton?
Valakinek valami ötlete?
Akadt egy eladó SV650 re szerelhető kapaszkodó.
Tavaly nyáron egy túra alkalmával volt érdeklődő, de nem volt célom eladni mert meg volt a motor, és használatba volt.
Viszont tavaly Szeptember 14. én kiütötték a vasat alólam TK lett.
Így eladósorba került, vagy elcserélném ugyanily kapaszkodóra ami
Kawasaki ZX9R 2002 es re szerelhető.
Kép itt:
Holnapra végül van valami gurulás tervezve?
Néztem jövőre jó motoros utat, ilyentet:
Szerintem ha termosztát baja lenne forralná a vizet, vagy nagyon lassan melegedne be.
De majd a Sanyi megmondja.
Eddig ilyent nem csinált! Szerintetek termosztát?
Belépek az SV650 klubba. Ma lett kifizetve a motor. Hétfőn szállítják. Olasz papíros, 2002-es évjárat 18000km. Forgalomba helyezve csak tavasszal lesz.
Remélem nem bánom meg :)
Sanyi a kuplung kar áll még? Írtam e-mailt.
A múlt hónapban kellett személyit cserélnem, bementem a helyi ocsmány irodába, kérdezte a portás, hogy van-e időpontom?
Mondtam, hogy nincs, erre közölte, hogy húzzak haza, és kérjek időpontot.
Mondtam neki, hogy akkor inkább megyek Záhonyba, vagy Dombrádra.
Elmentem Záhonyba, legalább motoroztam egy kicsit(25km) és ügyintézéssel, oda-vissza úttal, postára átsétálással, Okmányirodában áramszünettel(felújítás volt, és belefúrtak a vezetékbe) együtt 1 óra alatt megvolt.
http://sebessegoltara.blog.hu/... ... a_japannal
utána meg pl akármerre,akárhova
...vagy valami
De mehetünk valamikor.