Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah, mondjuk kép alapján nézve elég rés van, azt meg nem tom hogy ezekben van-e merevítő...
jaa, ezt már néztük régebben is...1M ezért? Kövezzetek meg, de ettől 10x jobb ajánlatok lapulnak a mélládámban.

azt ha belpiacos, mitszámít?Az a lényeg, h pályázós gépnek faintos...Ha meg villogni kell ott a fehér Ezredes
mindegy neki,csak zörögjön Tuti unja a sárgát,biztos mindig üldözik a darazsak
Minek neked egy belpiacos 400-as gixxer?
Dehátte hangvillásat veszel.
Na erre kajak ráfizetnék az enyémért cserébe...
Csumi!
Az adásvétel topikban van egy sv650 bordó színben.
királycsávó vagy

/fórumhozzászólásait ismerem, ezé is lepődtem meg:)/

Eső: gyerekek, ESŐRUHA!Nemtom miért féltek egy kis víztől Kell egy jó esőruha azt csá.Öltöztem már át a Lágymányosi híd lába alatt kurva nagy esőben...

Vasi: bazzeg, annyira jól néz ki a gépet...Ha még egy motorral hazaállítok, anyám agyonver
Jó emberek vagyunk vazze katt rá (gálvölgyi)
Ez mi?
Z3 a hatos melett az egy hatos:D Jó a szemed!
Köszönöm a robbantott ábrát, meggondolom még a dolgot. A tankra szerelhető kapaszkodó nem rossz ötlet de arany árban mérik:S
maszlikzoltan@gmail.com

köszi
Ezek szigorúan titkos ábrák, sok pénzembe kerültek.

De ha véletlenül küldesz egy ímélt, akkor neked is lesznek.
szerintem szépen nem.De vegyél olyan kapaszkodót amit Roli írt,az kényelmesebb (azt mondják).

off: első képeden a hatos mellett az egy hatos?
ilyen robbantott ábráid honnan vannak? (tök jók,hasznosak)
ha már ketten mondjuk hogy vegyél zixert ( ) annyira rossz nem lehet...Ha érdekel bence is ilyennel tolja régen RS forumba meglehetett találni
Max gányolni...
Inkább néznék tankra szerelhető kapaszkodót.
Szólj a Zoli32-nek ,heggeszt neked eggyet!
Hajrá...
Sziasztok!
Tudna valaki képeket küldeni az sv 650ese hátsó kapaszkodójáról, felfogatási módjáról?
Szerintetek feltudnám valahogy szerkeszteni a gsx-remre? Párom örülne neki:)
Nem a fenét ,szakad! De úgy látom ilyenkor érnek rá vásárolni akik nem ülnek motorra! Gyere te is!
Ott nem esik? Ma voltam Budakeszin is egy fél napot és ott azt játszotta, hogy szakad szakad ömlik eláll szakad szakad ömlik eláll... Nem akarok így elindulni, mert utálok kakivá ázni és még az út is csurom víz. Pedig ég a seggem...