Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eső?!
Akkora forgalmunk van ,.az elöbb egyszerre három embert szolgáltam ki két felmosás között! Aszittem ez egy nyugodt nap lessz ,vazze.
Áhh. Asszony Esztergomban, én Óbudán... Mi a legrövidebb út a kettő között .
Csak egy a kva eső...
El fog férni.
Hogy szarabb-e? Inkább ellenkezőleg, sokban javul a motor kezelhetősége, főleg ledöntve érezni ezerszer stabilabbnak, csak figyelj, hogy elfér-e a sárvédő alatt, nekem meg kellett emelni (bár sem sövényvágóm van) na meg gumit is jobban kapni 70-esben.
Hát ezt a képet meg hol találtad? már sehol sincs fennt... szerintem. A bukógomba megvan, de nem volt kedvem tökölni vele, inkább jobban vigyázok. Na meg most normális szint is kapott.
Köszi
Bocs 1588. old.
Előző oldal!
Jólesz.Rakd fel.
Üdv ha már itt járok a segítségeteket szeretném kérni?:
Egy 2001 es Suzuki Sv650s -em van és gyárilag elől 120/60 17 gumik vannak, viszont én inkább 120/70 et tennék rá, a kérdésem az lenne ,hogy mi a véleményetek, ill h nem lesz-e szarabb a kezelhetősége?
Cápának jógáznia?!?

Ecsém,ennek a fickónak kb.40-es pulzusa lehet!
Nem olvastad még a hozzászólásait a különböző magazintémákban?!?Olyan higgadt,hogy én azokra szoktam relaxálni.(Jó,hogy ide is benéz néha.)
Ahh, nalam nyugodtabb ember keves van. Csak probaltam volna feszultseget kelteni.

Jo lenne a gixer is a csajnak szerintem. Kis fordulaton ugyis gyenge (nem?), hiszen sornegyes. Nagyon meg ugysem fog menni, ha beraksz egy stiftet. A 25kW-s folytasokat eleve igy szoktak megoldani.
Nyaron.
Akkor raer.
Amugyis palyazik orrba-szajba olyankor.
Mikor lesz telibefújva a lovad fehérre?
úgy mondod, mintha nem ismernél
Kinézet? Pozőőőőr!
CSumidella!

Persze,hogy fontos,viszont van egy olyan előnye,hogy ha odavered akkor relatív olcsóból megvan a javítás..
szasz cimbi

nemtom...nem kétlem, h elvernének kakucson...de a kinézet is fontos, nem csak a technika
Mér nem veszel egy mz-t..? Az mz kupás srácok faszául tolják az mz-vel..(párszor volt alkalmam lengetni de egy igazi állat módjára mennek)
mondjuk, egy ilyesmi színben még jobb lenne
látszik, h óvod

bukógombás dologgal lett-e valami?
és baszott jól néz ki (mert ugye a stílus fontos )
és nem is kínálod drágán
A H alatt hondára gondoltam a cébéerre, de aligha találsz... a zzr meg inkább túramotor, pályára nem való
Nem kell feltétlen hallgatni rám, csak a véleményem mondom el,m eg nem akarom, hogy a szaros 2T-vel szívj, ami még nem is megy, ezek meg legalább motorok
azért mert előbb ismerted mint engem, attól még nem kéne védened, ha nincs igaza...Vagy rasszista vagy?

spongyát rá, pont leszarom.

Idénre már felejtős a pályázás, el is húzódik a szezon, aminek pont nem örülök.Már gecire elegem van a vendégekből, meg a faszfej fejesekből.

Vasi, hallgatok rád! Mi az, h "H"?Nem is hallottam ilyen modellről...zzr400-600, asszem kutya.-nak volt ilyenje, vagy az fzr lett volna?