Igen, sok függ a gumitól, nekem is teljesen másképp nézett ki a 160-as conti sport, és a 165-ös dunlok kr, igaz megmérve a dunlop csak 150-es, ezt igaz nem nagyon értettem...
Ha valakinek van n-es sv-je (2003-tól) eladó, azt szívesen venném , de 800 a keret
Hát elég hülyén néz azért ki a 4,5-ösön a 180-as gumi, és, nem tudom, de bennem biztosan ott lenne minden egyes gurulásnál, hogy ez így nem jó, nem okés, annak meg semmi értelme, hisz azért motorozunk, hogy elfelejtsük a mindennapokat, nem azért hogy ez nem jó, meg olyan furcsa...
Érdekes, a srácnak előtte gs500-asa volt azon meg 130-as van...., na arra tenni egy 200-ast
egyébként a látvány függ a gumi profiljától is vannak kicsit terülősebb gumik pl mischlen p.p amiszélesebb hatást kelt...olyat kell feltenni.De a stabilitás szerintem az első....
nem kell felnit cserélni, rámegy a 650-re is a 180-as guma csak ahogy írtad kicsit ballonos lesz........ ....van pár kopott, de még feltehető 180-asom ha ki akarja próbálni ezeket fillérekért adom.....
A kasszanal meg nem bantotta a szemet?
Amugy nem hiszem hogy befer max lengokar cserevel.
De akkor meg ott a kis lanckerek.Oda is el kene jutni hogy kisse sregrn lesz a lanc smi nem egeszseges.
Sziasztok! Lenne egy eléggé hülye kérdésem
a 650-es lengővillájába befér a literes sövényvágó felnije? Egy srác nemrég vette, de nem tetszik neki a "virsli" gumi... azt mondja nem érdekli hogy szarabb szélesebb gumin menni, vagyis ront a kezelhetőségen, de neki bántja a szemét... Mondom akkor vetél volna ezrest bazz , most eszembe jutott, gondoltam megkérdezem. Ha ezért pofon jár, akkor azt majd átadom szívesen
Ha valakinek van n-es sv-je (2003-tól) eladó, azt szívesen venném , de 800 a keret
Érdekes, a srácnak előtte gs500-asa volt azon meg 130-as van...., na arra tenni egy 200-ast
Nem látta vásárláskor?
Amugy nem hiszem hogy befer max lengokar cserevel.
De akkor meg ott a kis lanckerek.Oda is el kene jutni hogy kisse sregrn lesz a lanc smi nem egeszseges.
csak jussak haza és megoszthatom a cuccaim végre a világgal
a 650-es lengővillájába befér a literes sövényvágó felnije? Egy srác nemrég vette, de nem tetszik neki a "virsli" gumi... azt mondja nem érdekli hogy szarabb szélesebb gumin menni, vagyis ront a kezelhetőségen, de neki bántja a szemét... Mondom akkor vetél volna ezrest bazz , most eszembe jutott, gondoltam megkérdezem. Ha ezért pofon jár, akkor azt majd átadom szívesen
mondjuk nekem az undertail is az lesz.
én leszek a lassanmotorozás mintaideálja...
Jövőhéten kész a cafe racer kabátom!