Ha félted a motort és mégis akarsz jókat meccselni,versenyezni,irány az MZ kupa! :)
Gondolom mond valamit mindenkinek,de ha mégsem,Zsombor meg Levente 46-okat mennek Kakucson ETZ250-nel,szóval azért élvezhető,nem is kicsit
Szerencsére sikerült szereznem hamarjában,meló után vágtáznom kell vidékre...
Egyébként marha egyszerű,le kellene tenni oda mégegyszer a motort és figyelni,melyik buzi taxisnak vagy újgazdag fasznak csípi a szemét.
Szivesen lezsákolnék rajta,úgyis nyári szünet van az edzésen,hiányzik a mozgás.
mindig meglátom a térdelős képeket, mikor leér a könyökük és elfogy az irigység, h én még nem éltem át
ezé filózom valami olyan vason amit nem sajnálnék összetörtni, akár többször is (bár az Sv ugye már hasalt el, azért még egyszer azt az érzést nem akarom:)
Gondolom mond valamit mindenkinek,de ha mégsem,Zsombor meg Levente 46-okat mennek Kakucson ETZ250-nel,szóval azért élvezhető,nem is kicsit
szerintem felesleges ezért másik motort venni, a mi szintünkön teljesen jó az SV is.
Egyébként marha egyszerű,le kellene tenni oda mégegyszer a motort és figyelni,melyik buzi taxisnak vagy újgazdag fasznak csípi a szemét.
Szivesen lezsákolnék rajta,úgyis nyári szünet van az edzésen,hiányzik a mozgás.
ezé filózom valami olyan vason amit nem sajnálnék összetörtni, akár többször is (bár az Sv ugye már hasalt el, azért még egyszer azt az érzést nem akarom:)
pályázott k7 gixxer
Rájöttek ők is.
NEM BÁNTAM MEG!