Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazság van benne, szép, de szar.
Műszaki hozzászólást hallottunk!
ez lesz holnap este......víz nélkül: http://youtu.be/dSZJjtfovfw
Jelenleg 1db XL-esem van.
Én például biztos nem vennék olyantot... Randa és csattog.
Ok, akkor majd legközlelebb. Láthatósági esőruha kellett volna. ELőbb-utóbb csak összefutunk.
Ha félted a motort és mégis akarsz jókat meccselni,versenyezni,irány az MZ kupa! :)
Gondolom mond valamit mindenkinek,de ha mégsem,Zsombor meg Levente 46-okat mennek Kakucson ETZ250-nel,szóval azért élvezhető,nem is kicsit
nálunk ilyenkor az alacsonyabb létszám miat összevonják a kezdőt-haladót-versenyzőt :) sejtheted :)
Veled tartok!
mi lesz "a szerpentin életre tanít" szöveggel?

szerintem felesleges ezért másik motort venni, a mi szintünkön teljesen jó az SV is.
Szerencsére sikerült szereznem hamarjában,meló után vágtáznom kell vidékre...
Egyébként marha egyszerű,le kellene tenni oda mégegyszer a motort és figyelni,melyik buzi taxisnak vagy újgazdag fasznak csípi a szemét.
Szivesen lezsákolnék rajta,úgyis nyári szünet van az edzésen,hiányzik a mozgás.
mindig meglátom a térdelős képeket, mikor leér a könyökük és elfogy az irigység, h én még nem éltem át

ezé filózom valami olyan vason amit nem sajnálnék összetörtni, akár többször is (bár az Sv ugye már hasalt el, azért még egyszer azt az érzést nem akarom:)
Mar megint palya a cel?
hihetetlen hol lent vannak a használmoci árak...
A repülésről beszéltem :)
Ja mostmár ja...
Kettő jobb mint egy.
Rájöttek ők is.
De BREMBO!
Én pont a 620-asra gondoltam.Egy féktárcsa hurkább mit a sövö két nissinje.
Nekem opcionális volt egy 620-as DARK, de új motort akartam! Így lett az SV!

NEM BÁNTAM MEG!
(halkan jegyzem meg:szerintem az vesz SV-t,akinek nincs pénze Monsterre!)................na most kapok a fejemre.Kitagad a család.....
Köszi! Rajta leszek!