Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem félnék odajutni a másikoldali közlekedéstől...amúgy, bejön az utcai versenyzés feeling...főleg mióta megtanultam kissé kanyarodni.
nemtom, nekem bejött a kihívásosdi....inkább korzikán kéne MAN TT-t rendezni, mint az angoloknál...jobb idő, szebb csajok, szebb környezet és jobb/durvább kanyarok
A vegen meg beprobalod a Man szigeti TT-t annyira meno lettel.
áá, az ismeretlen úton vagánykodásra egyszer már rábasztam, többet inkább nem. ezért jó a ring, ott a 40. kör után már kezd ismerős lenni terep
menj szerpentinezni, az életre nevel.Vagy jobbról szakadék, vagy balról sziklafal...Lófaszt kavicságy, mint a ringen
Na ezaz.Úgy kéne hogy "meg tudom csinálni,meg tudom csinálni............ááááááááá...........bazegggggggggggg.....
.........nem,nem,nem.........bassssszzzzzusssssss."
A többi fakultatív.
Mert hiába mondogatom, hogy: MERD MERD MERD, úgysem merem
Ringen mé fékezel?
Lehet, hogy az enyémet is meg kéne zavarni egy kicsit.
mikor volt úgy rendesen meghajtva?
az enyém az utolsó hungaroring után jobb lett, kisimultak a féktárcsáim, picit simább lett a hangja
gyertyacsere? nekem új gyertyával javult a gázreakció. mennyi kompressziót mértetek? elvileg 10-14-ig jó.
És nem jöttek rá?
Tudom,de már a f*szom kivan vele,idén már kétszer volt szervízben...
Sebességet egen a kuplunghenger melett.Szervízbe kéne vinni.
Ja,kompressziót mértünk,teljesen jó.
De,az enyémet lopták el...ne is mondd,azóta is lógok nővéremnek a visszavásárlás pénzével

Nemcsak a 6-ban,5-ben sem forog 8500-9000 fölé...

A sebességet az a szenzor méri,ami a kuplung munkahenger mellett van,ugye?
Nekem van valahol ilyen mérőm.Ha köll megkeresem.
kompressziómérés?
UFF.Sanyihoz vidd el.
Nem neked lopták el?
Nem forogja le a 6.-at?
Sziasztok!
Jó rég voltam erre :)

Kezd telelenni a tököm az SV-vel...
Cseréltem légszűrőt,injektortisztítás,szelephézagállítás,az injektor beállítása gyári és még mindig nem veszi úgy a lapot,mint kellene,meg nem megy 220-230nál többet végre...ötlet valakinek?

Másik:ha gyorsítok vagy lassítok,a kilóméteróra elkezd ugrálni, +/- 5 km/órát.Tapasztalt már valaki ilyet?
Gondótam!
Dehonnem.
Tudok vesét is műteni vele.
Nem egy precíz szerszám.
Ki kő találni.Nem vettem le.
Ess neki flexel.Kedvenc szerszámom.