Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de a 8 liter az normális?
elkezdted végre húzni a gázt.....
A Nockalm strasse sincs onnan messze. De ha az olaszok felé vesszük az utat az se lehet több 200 km-nél.
Kezdesz vadulni.
Sziasztok! Egy gyors kérdésem lenne hozzátok. Most vettem az SV-t, erre még lehet emlékeztek...Azóta beletettem így 1000km-t. Eddig csak városban használtam 2x mentem csak ki. alias kíméltem is. Mivel még tanulgatom a gépet ezért nem is hajtottam szét, 5000-6000 a max fordulatszám amikor elváltok.Eddig olyan 6-7l között jött ki a fogyasztás, de most az utolsó 2 tankolás eredménye 8l körüli.
Mi lehet ennek az oka? A motor szépen jár, így nem gondolok a karbulátor-szinkronra, de olajcsere az lassan érett lesz benne.
Ha vannak tippek várom!
Köszi
Na jó de gondolom quaddal

A Wörthersee-t mellesleg támogatom onnan van egy-két szerpentin tudtommal.
Romcsiról kérdezz, voltam pár helyen :) Amilyen offroad főutak vannak néhol :)
Amúgy a másik banda oda megy épp 20-án...
Szeva! Egy endurós kör a mecsekben?
Szia idegenvezető
Hát ezt bizony google.maps-el én nem látom, de kösz az infót
Garda tónál szállás, illetve kicsit fölötte Albisanoban:
http://www.agriturismoveneto.o...
Tudom ajánlani. idős olasz pár működteti, kedvesek, jó a kaja, nem dráda.
A Garda tó lenne a legjobb, de az min. 5 napos túra, ha akarunk valamit is csinálni.
Ez a track alapból sántít. Caransebestől az az út kb mint itt egy erdészeti út, csak jobban hasonlít még egy földúthoz. Quaddal persze jó volt.
Légyszi a médiára is írjátok már fel az ötleteket, mert én ezt nem olvasom túl sűrűn, ott meg megtalálom és követhető.
Köszi.
azok meg már ne magyarázzanak!....magyaráztak volna 30 éve, gazdagabb lennék
üdvözLégy !
És a szexológusok?
a közgazdászok kúrták el az egészet....nekem egyik se magyarázzon, hogy mitől m i jó........
sanya nem félsz hogy azmiatt a mondat miatt a topic közgaszdászai leba..nak majd
Wörth-i tó majd egy ugrás valahova onnan?
Azért sejtettem, hogy annyira nem tuti ott az út minőség
Mondjuk a szlovén hegyi utakról megvan a véleményem......azon inkább nem mennék.....
Bazz még szombaton is tanulsz?
Mi lett veled?
No akkor vasárnap én valamerre megyek.Még kéne pótolni Km-t.
Én a Sólyom talit kihagyom illetve csak lenézek szombat este, de szobbal lent lesz végig! Én Szombaton nyelvvizsgázom.
Nekem szerintem mindegy egyik tónál se voltam még. Tudtommal Blednél is lehet kanyarogni, Garda-tóig szintén ha nem pályán hanem a dolomitokon keresztül megy az út. Utóbbi mondjuk elég húzós Pécsről 990km