Én meg azt hogy míg hideg az olaj nehezebben jut el a járatokba.Namost pont a hidegindítás a legrosszabb mert ott nincs olajfilm az alkatrészek közt mert az még alul van.pont ilyenkor létfontosságú az hogy gyorsan jusson oda az olajat.De te tudod te géped.Én tuti azt adom neki amit a ferdeszeműek írtak a nagy bibliába.Nem véletlenül írták.Bármit mondanak a nagytudású itteni szerelők.
Bajtársak!
Hozzájutottunk pár db Prop-tech fokozatjelzős gear controller-hez! Nem tudok angolul ,de valami olyasmi van ráirva hogy "Race use only".Ha valakit érdekel (aki race only) 650k3;DL650,Sv1000;gsxr600/1000,busa 15000/db!
Eladó egy mastek ovál dob,alig használtan,nagyon szép állapotban.
Összekötőcsővel akár sv650-re is jó lehet.
Irányára:45eft..
Akit érdekel:30/9089573 vagy balu88@mailbox.hu
szasztok.
kerekegyháza környékén nem tudjátok ki vett sv-t?
egy fekete szinű,ha jól láttam 650s-ses a kicsike,joshiva szerelvel
napok óta találkozok vele a környéken.
Szerintetek nem gáz hogy a 40000km-es, 2000-es sv 650-embe 15W50-es motul 5100 olaj van?
Attól félek kicsit sűrű és nem jutt el mindenhova.
ha van valakinek hátsó kapaszkodó amire nincs szüksége az jelentkezzen legyyen szíves. egyik ismerősömnek kellene 2007-es sv-re kellene.
mi van a motoroddal Peti?
útálom a motorosokat,föleg amelyeknek üvölt a joshi rajta
Hozzájutottunk pár db Prop-tech fokozatjelzős gear controller-hez! Nem tudok angolul ,de valami olyasmi van ráirva hogy "Race use only".Ha valakit érdekel (aki race only) 650k3;DL650,Sv1000;gsxr600/1000,busa 15000/db!
Eladó egy mastek ovál dob,alig használtan,nagyon szép állapotban.
Összekötőcsővel akár sv650-re is jó lehet.
Irányára:45eft..
Akit érdekel:30/9089573 vagy balu88@mailbox.hu
kerekegyháza környékén nem tudjátok ki vett sv-t?
egy fekete szinű,ha jól láttam 650s-ses a kicsike,joshiva szerelvel
napok óta találkozok vele a környéken.
Mondom nééééééé Lacit nem kéne elütni van baja elég az esőben.