Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pár évig biztosan ha nem a napon tárolod :)
futómű témában minden kompromisszum. minden területen csak valami más paraméter vagy tulajdonság kárára lehet nyerni... a gyáriak máshol képzelik el ezt az optimális kompromisszumot.

Én azt nem értettem soha, hogy az autókba miért puha rugót szerelnek gyárilag, miért nem kőkeményet (előállítani gondolom ugyanannyiba kerül) :-)
Azt nem értem, ha jobb a 70-es, akkor miért nem olyannal jön ki a gyárból?
Üdv!
Lehet, hogy idióta érdés de meddig áll el felbontatlanul?
Öhhhh.Már így is jobban fordul mint én.
fordulékonyság miatt.
Szerintem az adatlapon szereplő email cím a legtutibb.
heló tsanyi!
bocs hogy zavarlak,de láttam ebben a fórumban vagy éppen.a múltkor érdeklődtem gyertyák után,és mondtad hogy tudnál szervezni.
hová ír6nám le a kérdésemet?
Részvétem.Nagyon szar lehetett.
Bár az arra haladó autósoknak a sokk is rémisztő a látványtól.
ja-ja....útkezelőtől kértem még odafelé....zágrábig esett és majd megfagytam a nyári gúnyában.....viszont ahogy átértünk a Sv. Rock alagútján.......előtte 18°C, utána azonnal 34°C volt....a partig tartó 10 km-en lerohadt rólam a ruha......amúgy egész héten állatias meleg volt, éjszaka is 30°.........nem ültem motoron 1 percet sem az oda-vissza úton kívül...... .....
Apropó svmedián Fr feltett egy képet.Az kukászsák volt?
Mert törvénytisztelő vagyok.És ha elfelejtem kitenni kanyarban akkor autómatice indexel helyettem.
dehogy unjuk, mert sokkal jobb lesz!.....miért akarsz indexet a gumidra?
Nos tudom hogy már sokszor volt és unjátok de mért is jó előre 120/70 120/60 helyett?
És jó lesz sv hez az 58w-s indexű gumi előre?
Kedves motoros barátom!

A Motul 2010.08.01-jével árat emel, valamint megszüntetni akcióját az 5100-as olajra.
A raktárkészlet erejéig ezt az olajat, most akciósan tudom adni, így aki olajcsere előtt áll, még ebből a készletből akciósan vásárolhat.
Motul 5100 10W-40 literes (min. 3l esetén!) 3060Ft helyett 2200Ft/l.
Motul 5100 10W-40 4 literes 2820Ft helyett 2000Ft/l.

További motoros termékek weblapunkon: http://www.motoralkatresz.eu
Szeva, bazzeg aszontk Te 60-80 között élvezed a motorozást , nemtudtam, h kanyarsebességről van szó
Jó volt. Kint 40 fok, hazafelé kis eső. Többet talán majd este.
Tőled is.
Valami bővebbet.
Két három sor pár írásjellel is megteszi.
Őőőőő a jobbost mivel nem vettem le a váz felöli részét ne vedd KP-nak mert nemigen tudom hogy ott a csavar fészek milyen mély érdemes ott mérni picit.
Csavart lehet kapni imbuszos 10-est KB 240-es hosszban az kiadja és 1,25-ös menetet kell rá esztergáltatni itt a balosat szintén lemértem este megírom a jobbost nektek kell beméretezni.
Ó ugyan, ez a kép jobban passzol:
http://pics.livejournal.com/be...
szia !
köszönöm. kiindulásnak tökéletes a rajz . ez alapján már tudnak valamit kezdeni az esztergályos sráccal.
Mi is hazaértünk. Zsé, várjuk a beszámolót!
spórolós gyerek vagyok, csak akkor rakom le a térdem, ha már az oldalam is lent van , meg akkor már úgyis jön a fetrenberger....

én nem vagyok térdelős párti.

lásd a képet, ha ennyi be fogom tudni dönteni, akkor majd le is rakom
már kiváncsi vagyok, hány pár térdkoptatót használtál el ezen az úton?