Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ha k.lali itt van az éterben és nem nyaral leméteteztem és csináltam mórickarajzot.Nem túl szép és a méretek sem tutik a jobboson de el lehet indulni ez alapján.
Hát talán lehet olyat is érezni h mikor megyek egyenletes gázzal 2-őbe akkor mintha nem egyenletesen menne
levegőszűrő mikor volt cserélve?
ha megy mind 2 henger és csak a felpörgés lassúsága a hiba akkor szerintem szikra az van
mivel karbis lehet,hogy ott van a hiba
Alap dolgokat meg lehet nézni.Olaj ha van benne és nem fehér akkor nem okozhatja.Talán gyertyapipa arra érzékenyek esetleg zárlat de nem tuti.
sejtelmed sincs?
Mert azt tervezem h lecserélem az olajat és ha utánna is ilyen lesz akkor go szerviz!
Szerintem szervíz.Távgyógy nem a legjobb.
bocsi sv 650 s
Üdv !
Segítségre lenne szükségem!
egy 2002es Sv60s-em van és az utóbbi időben azt vettem észre h nehezebb és másabb hangja van a motornak kicsit tompább.
Üresben is sokkal nehezebb pörög fel, olyan mint amikor lecsapatom vízzel és olyankor ha egyből beindítom néha még mintha kicsit pukkanna is a kupuffnál, nem tom mi lehet a baja.
Gyanakodtam olajra is mert az olajat már cserélni kellene nem valami jó minőségű.
Vagy lehet h gyertya hibája van?
De egyébként mindig pöccre beindul csak nem úgy megy mint kellene.
ez főleg üresben érződik nagy gázhúzásnál lassabban pörög fel......
Kérem aki tud segítsen!
Köszönöm
Eggyel több ok, hogy jövőre visszamenjünk!
főleg ótópályán volt hasznos, 4.8L-at evett, úgy 120 környékén, 5.500at forogva...

persze a szerpentinen sem kajolt 6-7Lnél többet, viszont ott a 3ik éppen elég volt...

Olyan minőségű aszfaltot, amit ott láttam, még a hungaroringen is megcsodálnának...és a szívfájdalmam az volt, h korzika északi részén most csinálták az aszfaltozást és nem volt kész
Azért nem mentem volna ennyit itt a gödöllői körforgóban is leért.
Bár tényleg beszartam.
Viszont tervben van a korzika.Jövőre.Bár én valami utánfutóst terveznék költséghatékonyság miatt.Ebben az évben csak rövidebbre futja augusztusban.
Képeket hamar ha kérhetném.
Jó szervezéssel és jó társasággal én benne vagyok! Szerintem ismervén az itt forumozó bandát, csak a szervezés lehet a buktató! A társaság jó!
dehogy görcsöltem...Tudod milyen érzés mikor leér a csizma orra?először beszarsz de aztán szép lassan megszokod...

a sziklás tengerpartos úton kanyarogni százkilóméter hosszan?Csúcs

maholnap feltöltöm a képeket a picsázára aztán jövőre ti is korzikára fogtok menni, mert olyan hely.
Nem sajna nem motorral! Arra most Tsanyi műveletek várnak! Majd kell gumi, olaj, teló, fékfolyadék....... etc....

És volt 6. sebesség a vasban?
mondd, h legalább motorral mentél...különben te puhány

hideg sör volt, de házi gesztenye felé, corsica edisün.

Én főleg a francia dolgokra pörögtem (sajtok, pékáruk, csajok)

a kempingekben hihetetlen mennyiségben volt jó csaj mind az olasz mind a francia nemzet szülötteiből .Náluk ez valami komoly hóbort lehet a kempingezés, mert irdatlan számban vonulnak...
Hello!
Pont ugyan így jártam én is 1 hete. Levettem a sarukat az akksiról és amikor visszaraktam minden rendbe volt.
Akiknek bejön az élet.
Na le a kalappal! Én amíg te görcsöltél punnyadtam a 40-fokban az Isztrián! Hideg sört kortyolgatva néha eszembe jutottál, hogy tuti kész vagy!
Milyen volt a zselés zsebkendő az ülésen?
lesz hosszabb, megpróbálom majd olvasmányos formába önteni

a csutkakormány miatt nem volt egyszerű, de apróbb trükkökkel egész sokáig nyeregben bír maradni az ember...Hazafelé a 180-200km egy seggel lett a standard.

amúgy kibaszottul kész vagyok és örülök, h egyben hazajutottam...

2 nap olyan esőnk volt most hazafelé Milánótól, a svájciakon át, h ááááá, 10m-re nem láttam a srácot csak a féklámpáját...

Életben.
Izmok hogy vannak?
Le a kalappal!
Valami rövid élménybeszámoló?
jelentem, hazaértem egyben.

teljesített táv: 3700km