Az a baj szerintem, nekem ilyen időben indul szivató nélkül is, csak azért szoktam egy hangyafasznyit ráhúzni hogy nehogy leálljon az indítás után.
Próbáld úgy, hogy csak éppen ráhózod.
Amúgy van egy olyan problémám hogy a hideg indítás mindig úgy sikerül hogy, szívató+negyed gáz? ez mitől lehet, remélem nem a kompresszió csökkenéstől ( 40000 km van benne) és 2000-es évjárat.
Kicsit hallani a váltót minden fokozatban. Bár ugye az enyém nem előkelő V2, mint az itteniek. :)
Engem nem zavar ezen a szinten.
Tudok ellenben olyan motorosról, szintén Suzuki, aki konkrétan nem használja a 6. fokozatot a 750es gixxeren, mert olyan "buszhangja" van.
a magasabb fokozatok nagyon simán hangtalanok, de amikor üresből le rakom egybe nagyot kattan de nem recsen vagy ilyesmi, hanem csak úgy dob egyet. Gs500 -asom volt annak is hasonló volt a váltója.
A két anya közt pont, hogy változik a távolság. Azzal tudod állítani a pedál magasságát. Neked a teljes hossza kell.
Ne felejtsd el, hogy a rúd egyik végén hagyományos jobbos, a másik végén viszont balos menet van.
A váltórudat szeretnék esztergályozni a sv 650 nemhez csak nem tudom a két anya közti rúd hosszát, valaki nem tudná lemérni a sajátján kösszi a segítséget, előre is.
Mellékeltem egy képet is.
Nekem is nagyon csúf a púpom pedig rávaló.Csak akkor láttam mikor meghozták ,a formája még elmenne ,de mindenhol centis rések vannak.De nemmár nem nagyon érdekel ,majd a köv. gazdi leszedi ha akarja!
Próbáld úgy, hogy csak éppen ráhózod.
Engem nem zavar ezen a szinten.
Tudok ellenben olyan motorosról, szintén Suzuki, aki konkrétan nem használja a 6. fokozatot a 750es gixxeren, mert olyan "buszhangja" van.
De tényleg elég lötyögösek a csuklók szóval felesleges egy másik rúd.
Azt reméled, hogy ezen változtatni fog a rúd? Vagy miért esztergálsz?
Mert elég nagyot kattan a 1-be és 2 -esbe
Vagy ez minden sv -én ilyen?
Ne felejtsd el, hogy a rúd egyik végén hagyományos jobbos, a másik végén viszont balos menet van.
A váltórudat szeretnék esztergályozni a sv 650 nemhez csak nem tudom a két anya közti rúd hosszát, valaki nem tudná lemérni a sajátján kösszi a segítséget, előre is.
Mellékeltem egy képet is.
Brrrrrrrr.
Billegek hanyatt fekvéskor.