Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Durva állítón kell állítani.Sanyi tekerte oszt jó is lett.
Az a baj szerintem, nekem ilyen időben indul szivató nélkül is, csak azért szoktam egy hangyafasznyit ráhúzni hogy nehogy leálljon az indítás után.
Próbáld úgy, hogy csak éppen ráhózod.
Mondjuk az alapjáratom lehet alacsony 1200 kb és lehet ha növelném alaból hideg indításnál több keverék n menne a hengerekbe?
teljesen.
Mennyire húzod rá a szivatót?
Amúgy van egy olyan problémám hogy a hideg indítás mindig úgy sikerül hogy, szívató+negyed gáz? ez mitől lehet, remélem nem a kompresszió csökkenéstől ( 40000 km van benne) és 2000-es évjárat.
Kicsit hallani a váltót minden fokozatban. Bár ugye az enyém nem előkelő V2, mint az itteniek. :)
Engem nem zavar ezen a szinten.
Tudok ellenben olyan motorosról, szintén Suzuki, aki konkrétan nem használja a 6. fokozatot a 750es gixxeren, mert olyan "buszhangja" van.
Neked is egyesben ha jobban huzod a gázt olyan tolató auto hangja van?
Igen mert egy kicsit görbe volt a rúd, de most kimentem és kiegyesítettem kézzel!

De tényleg elég lötyögösek a csuklók szóval felesleges egy másik rúd.
a magasabb fokozatok nagyon simán hangtalanok, de amikor üresből le rakom egybe nagyot kattan de nem recsen vagy ilyesmi, hanem csak úgy dob egyet. Gs500 -asom volt annak is hasonló volt a váltója.
A legtöbb motornál. Nem dicsérem ez ügyben a Hbetűs márkát :)
Azt reméled, hogy ezen változtatni fog a rúd? Vagy miért esztergálsz?
köszi
Mert elég nagyot kattan a 1-be és 2 -esbe

Vagy ez minden sv -én ilyen?
Két menet közti táv 121 mm a meneteket nem tudtam mérni mert nem tekertem ki.
Bocs. Látom, a menetek nagyon precízen fel vannak tüntetve.
A két anya közt pont, hogy változik a távolság. Azzal tudod állítani a pedál magasságát. Neked a teljes hossza kell.
Ne felejtsd el, hogy a rúd egyik végén hagyományos jobbos, a másik végén viszont balos menet van.
sziasztok.

A váltórudat szeretnék esztergályozni a sv 650 nemhez csak nem tudom a két anya közti rúd hosszát, valaki nem tudná lemérni a sajátján kösszi a segítséget, előre is.
Mellékeltem egy képet is.
Az nem púp.TV néző izom.
miért, a Te púpod nem elöl van? :)
Legalább nem kell ringatni elalváskor!
Hát még az én púpom.
Brrrrrrrr.
Billegek hanyatt fekvéskor.
Nekem is nagyon csúf a púpom pedig rávaló.Csak akkor láttam mikor meghozták ,a formája még elmenne ,de mindenhol centis rések vannak.De nemmár nem nagyon érdekel ,majd a köv. gazdi leszedi ha akarja!
Vagy csak egy mentő ment a hátad mögött amit nem vettél észre!
Vagy terrorizálták őket vagy csak féltik a kocsit.