Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és ahol beszűkült a hely széltében, ott meg gondoskodtak róla, hogy mégis beférjek, ne kelljen megállni vagy ilyesmi. fékezgettek, arrébbhúzódtak...

még most sem tértem magamhoz :), nem ehhez vagyok szokva.
nem tudom, mi szállta meg az autósokat... a régi 2-esen mentem az előbb Vácra. Amint elhagytam a Bp-vége-táblát, az autósok lehúzódtak. De nem csak egy kicsit, hanem szinte bele a porba, csak hogy előzhessek és tutira elférjek, mert jöttek szemből. Nem 1, nem 2, hanem szinte mind, fehér furgontól a gengszter bmw-n és audin át a kalapos suzukiig... Vác-Bp vissza ugyanez, nem is értem... amint megláttak a tükörben már mentek le. sose haladtam még ilyen gyorsan :).
köszönöm.
Lesz.Bár a helyzet hogy nem találom sehol de hétvégén lesz.
hali !
bukógomba rajzból lesz valami ? nem sürgetlek .
köszi
Hello! 2000-es 650-es SV-hez keresek plexit ha valakinek van eladó küldjön üzenetet adamrozsas@gmail.com címre
Nagyon kis vicces vagy!Ha megnézed a legtöbbhöz kell egy adapter, ez pedig kapaszkodóshoz lett gyártva hogy csak fel keljen pattintani az ülés helyére.
Nem fikázlak, sőt szóba se kerültél, csak az üléspúpod.... . Ha nem tetszik a kritika, ne támadj, győzz meg. Egyébként szinte mindegyik üléspúphoz le kell venni a kapaszkodót....
Fakultatív!Egyébként Zolinak igaza van!
Falun eemegy...
Nem.A tied.A sárga.
Az a Hornet?
Röhögj.Kurvaszép az a motor.
Sírjak, vagy röhögjek?
Ez király!
Ha meglátok egy tiszta motort,általában Roli jut eszembe!
Berosálok!
Nálad ez 8 óra tanulás 6 óra pihenés 2 óra motor 8 óra mosás.
(viccőtem)
8 óra munka, 8 óra phenés, 8 óra szórakozás!
Cimbi nekem több kell hogy megsértődjek ám Csak hajnal 4-kor kelek mert délelöttös vagyok a gyáááááárba azt menni kőőő
Rájöttem ,hogy még mindíg szerelmes vagyok az 1000-es sövöbe is.Csigacsápos azért nem sajátíthatja ki a vágyaimat teljesen
Ertem.Sokaig kell cserkeszni.Majd fellokni.
Ja, tiszta mocsok az egész, fehordták a mezőgépek a dzsuvát az útra, ami jókis nyálkás ganaj lett az esőtől.

Ebből a Hornet-szériából meg nagyon kevés van, régebbiekből van több, de ez ritka. 2005-2007-ig gyártották.
Most moshatod meg. Hondat meg barmikor lohetsz.Csak puska kell hozza.Vagy csak mellemesz es fellokod.
Hát nem megáztam ma!?
A kurva édes a.....!
De szép!
Jövőre egy ilyet kő vadászni...