SV-re van gyártva csak én a kapaszkodót leszedtem,mert nekem így szebb!Nem kell hogy neked bejöjjön csak nem értem mért fikázod le!Szerintem szebb mint a gyári mert így sokkal sportosabb.Egyébként lehet adaptert rakni a kapaszkodó helyére!
Én Polisportot próbáltam (műanyag csuklós), azt lehetetlen lett volna farmer alá beerőltetni, a csoklójának a tengelye fémből volt.
Olyan volt a kialakítás, hogy ez a fém cucc ér hozzá elsőként a tankhoz.
Szerintem ezek crossozáshoz való cuccok, a crossnadrág meg elég bő hogy elférjen alatta.
A forcefield energiaelnyelő része speciális anyagból készül ,kisebb energiát ad át a testednek mint a keményprotektorok ,és baleset után nem kell eldobni ,mert nem reped és nem vetemedik.
Én ruha alá vehetőt vennék vagy valami szővet bevonatút, mert karcolja a tankot. link
Nem ócsó, de ez legalább elnyeli az ütés energiáját, nemúgy mint azok a bakelit keménységű szutykok.
szeretnék egy térdprotektort a régi helyett. Ti hol néznétek? a neten keresgélve csak webáruházakat találok. én egyrészt szeretem megnézni vétel előtt a cuccot, másrészt személyesen akarom megvenni, nem mindenféle szállítási határidőkre várni. vagy ma már senki sem tart árukészletet? Minden "csak rendelésre"?
Erre a dologra te nagyon rossz megoldást találtál. Azon a szakaszon is biztosan akadnak segítőkész kezek/lábak. Itt egy szemléltető ábra, hogy legközelebb tudd, hogy hová forduljál ha bajba kerülsz.
Az meg nem csupasz.Vagy naked legyen vagy túraenduró!Azokból meg a V2 meg a boxer a tuti!(Vagy ami még nagyon bejön az az F800 GS!Jó kis kompromisszum!)
Ha nagyon lesz időm télen kiöntöm gipszel az ülést és csinálok.
Olyan volt a kialakítás, hogy ez a fém cucc ér hozzá elsőként a tankhoz.
Szerintem ezek crossozáshoz való cuccok, a crossnadrág meg elég bő hogy elférjen alatta.
link
Nem ócsó, de ez legalább elnyeli az ütés energiáját, nemúgy mint azok a bakelit keménységű szutykok.
márka nem annyira fontos, de azért jó legyen. mármint minőségre.
z
Laciék árulnak forcfild-et asszem.