Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SV-re van gyártva csak én a kapaszkodót leszedtem,mert nekem így szebb!Nem kell hogy neked bejöjjön csak nem értem mért fikázod le!Szerintem szebb mint a gyári mert így sokkal sportosabb.Egyébként lehet adaptert rakni a kapaszkodó helyére!
Talán mert a gyári ülés van megmintázva és legyártva üvegszálból.
Ha nagyon lesz időm télen kiöntöm gipszel az ülést és csinálok.
Fogalmam sincs,már arra sem emlékszem,hogy honnan van ez a kép,csak tetszik!Szerintem szép darab.....
Az az üléspárna nekem is kéne. Külön cucc, vagy tartozék?
Ennél szebbet még nem láttam!
Ami nekem van, az takarja a kapaszkodó helyét. Ez valami gixeré lehet, azért gömbölyű a hátulja.
Ez biztos sv-re való? Szerintem elég kókányul néz ki...
Üdv Mindenkinek!Van egy eladó üléspúpom 2003-utáni SV-re ha valakit érdekel!Tíz ropi az ára,esetleg fényeztetni is tudom.
nekem az a gégecsöves vagy mien vízcső tetszett mindig ezeken.
Kistarcsa.A főúton.Leesel a nullásról jobbra kistarcsa felé amásodik lámpa után közvetlen.
Én Polisportot próbáltam (műanyag csuklós), azt lehetetlen lett volna farmer alá beerőltetni, a csoklójának a tengelye fémből volt.
Olyan volt a kialakítás, hogy ez a fém cucc ér hozzá elsőként a tankhoz.
Szerintem ezek crossozáshoz való cuccok, a crossnadrág meg elég bő hogy elférjen alatta.
A forcefield energiaelnyelő része speciális anyagból készül ,kisebb energiát ad át a testednek mint a keményprotektorok ,és baleset után nem kell eldobni ,mert nem reped és nem vetemedik.
OK! helyileg?
Ja ,van nálunk Forcefield ,Ufo 2 ponton csuklós ,roleff ,stb-stb 6700-tól az égig! Gyere nézd meg!
azok jobbak? nekem most is ilyen belebújós, puhább valami van, six-six-one gyártmány. ilyen.. Azt hittem, a kemény az jobb (ruha alá is).
Asszem elmegyek motorolni, most legalább tűrhető a forgalom...
Én ruha alá vehetőt vennék vagy valami szővet bevonatút, mert karcolja a tankot.
link
Nem ócsó, de ez legalább elnyeli az ütés energiáját, nemúgy mint azok a bakelit keménységű szutykok.
keményet, 2 ponton csuklódót.
márka nem annyira fontos, de azért jó legyen. mármint minőségre.
z
Attól függ milyet?
Laciék árulnak forcfild-et asszem.
szeretnék egy térdprotektort a régi helyett. Ti hol néznétek? a neten keresgélve csak webáruházakat találok. én egyrészt szeretem megnézni vétel előtt a cuccot, másrészt személyesen akarom megvenni, nem mindenféle szállítási határidőkre várni. vagy ma már senki sem tart árukészletet? Minden "csak rendelésre"?
Erre a dologra te nagyon rossz megoldást találtál. Azon a szakaszon is biztosan akadnak segítőkész kezek/lábak. Itt egy szemléltető ábra, hogy legközelebb tudd, hogy hová forduljál ha bajba kerülsz.
Ja,és keveset eszik!
Az meg nem csupasz.Vagy naked legyen vagy túraenduró!Azokból meg a V2 meg a boxer a tuti!(Vagy ami még nagyon bejön az az F800 GS!Jó kis kompromisszum!)