Emberek segítség! Ma kitoltam a bringát, lefújtam a láncot, majd felöltöztem és mondom indulás. Eddig szép és jó, kulcs elfordít, minden ok, majd mikor indítanék se kép-se hang. LCD halott, kuss van. Kulcs el, majd vissza, semmi. Úgyhagyom, fejvakarás, majd egy idő után kép vissza, világítás, minden, indítok és megy.
Megőrülök. Mi a szar lehet?
Szerinted én mért nem vágtam bele a számolásba.
Most gumi hátra megvan brrrr így egy falatra sok de remélem birja is.És nézegetem előre is hamarosan esedékes.
számügyileg kb a teljesség igénye nélkül:
-teljesítmény adó: 15000 kb (1évre)
-kötelező biztosítás ( ha a1) 30000kb
-évente olaj csere kb 8-10000
-kétévente fékolaj,hűtő folyadék
-kétévente műszaki 4350 (ha nincs gond és a kpm csinálja)
-használattól függően lánc és gumi csere.(mondjuk a lánc az simán elmegy akár 20000km-t is,gumi meg épp milyen.Egy sport gumi pl mischlen pilot power akár évente cserélhető,de 10000km-et nem megy el általában.
lánc szett kb 27000
gumi az meg nagyon változó áron van.
-12000km-enként légszűrő+gyertya csere(légszűrő 6000kb gyertyák darabja kb 2300 ft+henger szinkron
-láncspay évente el fogy simán az olyan2500-3000.
az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák
ja és ha van valami baja akkor alkatrész +szaki bácsi munkadíja
kb ennyi
Sokba.Attól függ mennyit akarsz menni.
Én nem számszerűsítettem.
Nem éri meg.
Kiidegelne.
KB mint egy kocsit tartanál fenn.Csak ezt 6-8 hónapig használhatod max 2 személynek és megázol rajta meg ha elütnek nem véd kaszni.
Ezér' jó a karbis...
Megőrülök. Mi a szar lehet?
http://www.pilisisolymok.hu/
Pilisi Sólymok Motoros Klub
X. "LIGHT"-os Motoros Találkozó
Részletek a honlapon!
Érdemes jönni! Én már csak tudom
Most gumi hátra megvan brrrr így egy falatra sok de remélem birja is.És nézegetem előre is hamarosan esedékes.
-teljesítmény adó: 15000 kb (1évre)
-kötelező biztosítás ( ha a1) 30000kb
-évente olaj csere kb 8-10000
-kétévente fékolaj,hűtő folyadék
-kétévente műszaki 4350 (ha nincs gond és a kpm csinálja)
-használattól függően lánc és gumi csere.(mondjuk a lánc az simán elmegy akár 20000km-t is,gumi meg épp milyen.Egy sport gumi pl mischlen pilot power akár évente cserélhető,de 10000km-et nem megy el általában.
lánc szett kb 27000
gumi az meg nagyon változó áron van.
-12000km-enként légszűrő+gyertya csere(légszűrő 6000kb gyertyák darabja kb 2300 ft+henger szinkron
-láncspay évente el fogy simán az olyan2500-3000.
az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák
ja és ha van valami baja akkor alkatrész +szaki bácsi munkadíja
kb ennyi
Én nem számszerűsítettem.
Nem éri meg.
Kiidegelne.
KB mint egy kocsit tartanál fenn.Csak ezt 6-8 hónapig használhatod max 2 személynek és megázol rajta meg ha elütnek nem véd kaszni.