Cit', nekem mikorra lesz má' ilyenem?Arannyal futtatott, gyémántberakásút szeretnék, me...csak...
Sanyi, akkor tul.képpen mehetne a csere kompletten, csak mondjon egy jó árat.Akarja a hátsó gátlót is cserébe?Odaadhatom, úgyse tudnék vele mit kezdeni!
Yoshi E-betűs?Mer' az fontos
Július 11.,vasárnap,8:20-kor indulnánk a Budaörsi úti OMV kúttól Dózerhez.(Déjà vu-m van........)
-Ürge(Citellus)
-Csomi
-Dozer
-szobbal (ha nem esik nem havazik nem árad és ....)
-zoli32
-gyroli
-budmyke
-bigm ha józan leszek és tudok járni
-zsékettő (ha nem lövik le a gépem ferih1n:)
Lassan alakul a kameratartó is.Bár már KB a negyedik verziónál tartok.
De legalább már az idom nem takar semmit.Viszont eszméletlen vibrál így most hegesztettem egy tartót.
Akkor:
Július 11.,vasárnap,8:20-kor indulnánk a Budaörsi úti OMV kúttól Dózerhez.(Déjà vu-m van........)
-Ürge(Citellus)
-Csomi
-Dozer
-zoli32
-gyroli
-budmyke
-bigm ha józan leszek és tudok járni
Akkor:
-Ürge(Citellus)
-Csomi
-Dozer
-zoli32
-gyroli
-budmyke
...
...
...
...
Akkor:
-Ürge(Citellus)
-Csomi
-Dozer
-zoli32
-gyroli
-...
-...
Pedig a 65ös, 61es út nagyon jó! Most hétvégén voltam arra. Siófoktól Dombóvárig. Zsír volt, csak beszari vagyok.
A kanyarok sokkal jobbak, mint amit én bevállaltam.
Sanyi, akkor tul.képpen mehetne a csere kompletten, csak mondjon egy jó árat.Akarja a hátsó gátlót is cserébe?Odaadhatom, úgyse tudnék vele mit kezdeni!
Yoshi E-betűs?Mer' az fontos