Kereket lekapni hátulról nem nagy dolog kocsiba berak elvinni sem nagy mert ott a polusnál asszem van gumis is.Talán 2e volt a szerelés meg centír.Hazagurulni elég lenne.Emelőt,nyomatékkulcsot gumit elviszem ha jó 6 után.
kb 8mm hosszú a lyuk. autóval már jártam így, háromszög alakú vasat szedtek ki belőle. de ki a rák dolgozik lemezvágó ollóval (ráadásul ilyen rondán) az úttest közepén? :-) :)
Belehömbörgés nélkül én nem veszek.Effektíve kabát 60-as vót 1db öszvissz a hodály nagy üzletben.58-asig van rogyásig bár az is ritka ilyen csaj méretek hogy 47-52-es na az dögivel.Kérdésre a válasz majd jön a 2010-es kollekció.Színre mint a Foktnál csak ott nem néni volt az eladó hzanem egy szakállas pasi.Bár tavasszal hál istennek nem ő volt hanem készséges néni de égő volt hogy a 4xl-est ő rángatta le az alkaromról annyira kicsi volt.
(a láncot meg kell bontani, vagy full előretolt keréknél leszedhető?)
Megoldom occon,pici pize.
Július 11.,vasárnap,8:20-kor indulnánk a Budaörsi úti OMV kúttól Dózerhez.(Déjà vu-m van........)
-Ürge(Citellus)
-...
-...
-...
-...
-...
Szóval felőlem MECSEK, de addig lemennek a MECCSEK?
Amugy mehet a menet.
"ideiglenes" = 2x szerelés. Nemcsak az h anyagilag, de "nyűglődésileg" érted... (idő, stb).
Én is egy ilyen masinát szeretnék, adnám érte EZT !
További szép napot...
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy kis néni rángassa sokáig, mint egy nagy és szakállas bácsi tépje le....