Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell bontani semmit.de ha kell van flex is nekem.
szeretnék menni, gumi- és családfüggő :o)
Köszi Sanyi, Köszi Zoli, nem fórumtéma, holnap tel.!
(a láncot meg kell bontani, vagy full előretolt keréknél leszedhető?)
gyakorlott vizsgázó vagy?....akkor beiratkozok én is valami főiskolába és mész helyettem vizsgázni.......a diplomán felezünk..
Mennyek helyetted?
Megoldom occon,pici pize.
már teljesen összezárt az ánuszom......fing nem jön ki rajta!
Sok talicska (kisípolás)-t! ! ! ! !
Szorítsatok srácok! Holnap államvizsgaaaaaaaaaaaaa!
Akkor:
Július 11.,vasárnap,8:20-kor indulnánk a Budaörsi úti OMV kúttól Dózerhez.(Déjà vu-m van........)
-Ürge(Citellus)
-...
-...
-...
-...
-...
Akkor már felszabadulok mint Fideltől CUBA 2050-re!

Szóval felőlem MECSEK, de addig lemennek a MECCSEK?
Az Erno nem?
Amugy mehet a menet.
Na akkor 11-én?Mecsek vagy Nemmecsek?!?
Dobj egy mailt! budmyke@gmail.com
van néhány használható 160-as hátsóm....
Kereket lekapni hátulról nem nagy dolog kocsiba berak elvinni sem nagy mert ott a polusnál asszem van gumis is.Talán 2e volt a szerelés meg centír.Hazagurulni elég lenne.Emelőt,nyomatékkulcsot gumit elviszem ha jó 6 után.
nagyon köszi, egyelőre elmélkedek h mi legyen.
"ideiglenes" = 2x szerelés. Nemcsak az h anyagilag, de "nyűglődésileg" érted... (idő, stb).
Sziasztok SV-sek!
Én is egy ilyen masinát szeretnék, adnám érte EZT !
További szép napot...
Viseltes raceattack kézfogásé nem köll?Csak foglalja a helyet.Minta még láccik ideiglenesnek jó defektes helyett.
a sínlakatos......
kb 8mm hosszú a lyuk. autóval már jártam így, háromszög alakú vasat szedtek ki belőle. de ki a rák dolgozik lemezvágó ollóval (ráadásul ilyen rondán) az úttest közepén? :-) :)
Rámehettél valami vasra.....akkor az kuka....a vágással nem sok mindent lehet kezdeni
futófelület közepén vágás, ráköpésre bugyborékol :) nem tom mi az, mert a vége már nem látszik ki...
Kabátot a néni sajna.
A ruha vagy a néni?
Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy kis néni rángassa sokáig, mint egy nagy és szakállas bácsi tépje le....
Belehömbörgés nélkül én nem veszek.Effektíve kabát 60-as vót 1db öszvissz a hodály nagy üzletben.58-asig van rogyásig bár az is ritka ilyen csaj méretek hogy 47-52-es na az dögivel.Kérdésre a válasz majd jön a 2010-es kollekció.Színre mint a Foktnál csak ott nem néni volt az eladó hzanem egy szakállas pasi.Bár tavasszal hál istennek nem ő volt hanem készséges néni de égő volt hogy a 4xl-est ő rángatta le az alkaromról annyira kicsi volt.