Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is 5 percre vagyok a pólustól :)
Katayunga határideje kérdéses nagyon.Már nekem is visítva fért bele az idejükbe.Bár ez elég kis munka.És a pólustól 5 percre vannak.
:)
katayunga....ha jól írom vagy budakalászon van egy bőrös pár, Budmyke azt hiszem dolgoztatott velük......persze lehet, hogy betonozást?
Valaki mondja mar meg nekem hogy a hatso teleszkop allitasi poziciok mikor milyen helyzetekre vagy esetekre szolgalnak. Sajna kezikonyvem nincs meg...
srácok, minimál bőrjavításért hová érdemes menni?
a kesztyűm csuklópántja túl hosszú, a tépőzáras részek nem fedik egymást, hanem inkább túllóg, rögzíteni alig lehet. Rövidíteni kéne. 2 nyissz és 2 varrás... hol vállalnak ilyen mini beavatkozást, tudtok ajánlani vkit? (pestkörnyéke)
köszi!
Kocát nem ismerem.Nem volt hozzá szerencsém.Most egy hónapra be leszek ide betonozva.
Bár nemmintha eddig ne lettem volna.
megyek jövő héten vagy talán hamarabb gödöllőre.....várj még....esetleg ha ismeredKocát akkor neki odaadhatod, hozzá megyek majd...
Asszem posta lesz a fékkarból.
Holnap feladom talán péntekre ott van.
Majd ha kitalálta a tulaj az árakat hívlak.....gyakorlatilag full futómű tyuning lenne meg a kipuff.....
esetleg villacsere?
ezt alátámasztom , a szélvédelem magas foka miatt alig veszem észre a különbséget 50 és 150 közt...

csak azok a fránya tafik ne lennének
engem a józsi rendszer érdekelne, oszt vifíl?

dobj rám egy mélt, azt lezsírozzuk
Van sebesség érzet, csak sebességnél!
Az az utazó! Alatta csak szenved!
Ma tartod a névnapodat?Isten éltessen!
Nemtom, de gondoltam feldobom a topicot :)
Köszi annak aki boldogot kívánt amúgy.
Ez japánul van?!?Vagy arabul?!?
.-.-.
Nem,2 henger,4 gyertya,3 liter(/100km)
Nem, kerék.Gyerek.De mindegy.
hogy is szólt a mondás
2 henger 3szoba 4 kerék vagy
2 gyertya 3 szoba 4 kerék vagy
tugya a t.köm
Az megoldana a sebessegerzet dolgot is.
Már gyepálós . A magam módján gyepálom is...
csak húzd le a pipákat.Úgy határesetként elfogadjuk...