Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy van az! Muszály, h bízz a gumidban , az nem motorozás, ha minden centin benned vana jajjogás
mármint hegylakokkal
esvés borogatós körforgalomból lapon kikanyarodós csávó
hegyakokkal voltunk Balatonszéplakon.
hát aki tele van az cserél...aki meg nem ,az cammog
az a turásabb , azt ledobtam róla Én is 1bű, akkor vettem az első M3-at, a héten, ha lesz Mecsek akkor cserélek elől-hátul
nekem road atack van elől hátúl de nem vagyok elájulva tőle.az első gumim má mondjuk tök szar
Nekem is M3 van hátrurul, de hamarosan kapja előre is
hát .....pedig lehet kellenél a laptopoddal együtt....
nekem a 11-e kezd ott nem levőssé válni.......elfelejtettem egy programot amire tegnap figyelmeztettek.....majd meglátom mi lesz...
ja, ez titpikus gyári figyelmeztetés....lehet, hogy egy vad pályázó észrevenne valamit, de egy átlag motoros szeintem soha.......én úgy közepesen motorozgatok, de az utóbbi 4 évben soha nem volt azonos első-hátsó gumim......amit gondolok az az, hogy egyszerűen előre egy jóképű racsingos hátra pedig ki mit akar......az első a lényeg.......,de persze a gyárnak is meg kell élnie valamiből......
Hol? Milyen apropoból?
az tuti az oldaltámasz kapcsoló.engem is megszívatott már.
Jaja, piszoktol sártól szennyeződéstől bevan ragadva. azt érzékeli mintha 1esben lábtartóval akarnál elindulni, és emiatt leállítja a motort.
No para
Sztender vagy a kapcsolója.Ellenőrizd.
Sziasztok!
Épp az imént értem haza az Sv-mel és ahogy a kapuhoz értem a bejáratnál hirtelen leállt!Újraindítottam és ahogy berakom 1.fokozatba ismét csak leáll és leáll!
Kezdek megijedni!Járt már valaki közületek hasonlóképp?
Mi lehet a baja?
sziasztok.
gyerekek állati lett a hétvége
szép kis csapat jött össze
Kezdesnek itt a jovoheti mecsektura.
Igyekszem :)
Ma leugrottam Lillafuredre es nem is ezzel volt a legnagyobb gondom, hanem, hogy meg az odauton ugy elzsibbadt a jobb kezem, hogy nem birtam huzni a feket. Na ott beiktattam egy pihenot. Aztan a visszauton a seggem fajdult meg kegyetlenul :)
Ugyhogy taktikat valtottam es mostantol direkt hosszu turakat teszek, hogy hamarabb hozzaszokjak.
Gyakorolj feszíteni.
Sokat segít.Én már nem csúszom előre.
En ugy vettem az enyemet, hogy az elofeszites a legkemenyebb elol es hatul is. Nincs osszehasonlitasi alapom, de lagyabbat nem nagyon szeretnek. Legfeljebb egy pocsvedot mert az elkell nehol :)
ezzel játszottatok már?
Ja.Pont.
Bár az orromon nem volt kötés.
Ez már a következő generáció.....
Hatalmas! :D Mintha magunkat látnám!