ja, ez titpikus gyári figyelmeztetés....lehet, hogy egy vad pályázó észrevenne valamit, de egy átlag motoros szeintem soha.......én úgy közepesen motorozgatok, de az utóbbi 4 évben soha nem volt azonos első-hátsó gumim......amit gondolok az az, hogy egyszerűen előre egy jóképű racsingos hátra pedig ki mit akar......az első a lényeg.......,de persze a gyárnak is meg kell élnie valamiből......
Sziasztok!
Épp az imént értem haza az Sv-mel és ahogy a kapuhoz értem a bejáratnál hirtelen leállt!Újraindítottam és ahogy berakom 1.fokozatba ismét csak leáll és leáll!
Kezdek megijedni!Járt már valaki közületek hasonlóképp?
Mi lehet a baja?
Igyekszem :)
Ma leugrottam Lillafuredre es nem is ezzel volt a legnagyobb gondom, hanem, hogy meg az odauton ugy elzsibbadt a jobb kezem, hogy nem birtam huzni a feket. Na ott beiktattam egy pihenot. Aztan a visszauton a seggem fajdult meg kegyetlenul :)
Ugyhogy taktikat valtottam es mostantol direkt hosszu turakat teszek, hogy hamarabb hozzaszokjak.
En ugy vettem az enyemet, hogy az elofeszites a legkemenyebb elol es hatul is. Nincs osszehasonlitasi alapom, de lagyabbat nem nagyon szeretnek. Legfeljebb egy pocsvedot mert az elkell nehol :)
No para
Épp az imént értem haza az Sv-mel és ahogy a kapuhoz értem a bejáratnál hirtelen leállt!Újraindítottam és ahogy berakom 1.fokozatba ismét csak leáll és leáll!
Kezdek megijedni!Járt már valaki közületek hasonlóképp?
Mi lehet a baja?
gyerekek állati lett a hétvége
szép kis csapat jött össze
Ma leugrottam Lillafuredre es nem is ezzel volt a legnagyobb gondom, hanem, hogy meg az odauton ugy elzsibbadt a jobb kezem, hogy nem birtam huzni a feket. Na ott beiktattam egy pihenot. Aztan a visszauton a seggem fajdult meg kegyetlenul :)
Ugyhogy taktikat valtottam es mostantol direkt hosszu turakat teszek, hogy hamarabb hozzaszokjak.
Sokat segít.Én már nem csúszom előre.
Bár az orromon nem volt kötés.