Nem vészes a dolog.Belső részt tehát a komplett üveg/foncsort nem változtatták így jó a bandit megfelelő tipusa a régebbi SV-é stb.Bár láttam már honda lámpát felrakva sv-re.Még lehet a háta is jó lesz.Nekem nem volt szerencsém és azt cserélni kellett.
Érdemes ránézni a louis-ra is hátha akciósan megy most valami lámpa vagy az ebay.
mennék az elkövetkező 2 hétben valamelyik nap repülni, van Győr mellett egy lehetőség vitorlázó géppel 3500-ért repkedni egy kört ami pár perc, nem érdekel valakit?......mi a Dórival mennénk...
K 8-as. Már próbáltam telefonon érdeklődni néhányban, de egyikben sem tudtak segíteni. Személyesen meg nem is tudok, mert nincs a környéken egy bontó sem.
Izé én most koptattam le a kiselefánt orrát meg az első vonalkát.Most gyúrok a fejre meg a másik vonalkára.
Nehéz lessz mert fosok a kanyarok előtt.Benne meg má nem mert vagy beveszem vagy nem.
Eszetlen jó volt, hihetetlenül kellemes idővel. Napsütés kánikula nélkül.
Voltam fent a Mangarton 2100 méteren. (Vidám út felfelé, ahol 2-nél magasabb fokozatot nem kapcsol az ember)
Hazafelé lavamündi szerpentin hatalmas királyság. Már csak motoroznui kellene megtanulni, mert a vadiúj gumi vadiúj elefántjait nem sikerült összemaszatolnom....
Tulajdonképpen mindenkinek előírnék évi egy kötelező lavamündi zarándoklatot.
Egy jó kipufogós csinál neked olyat..Ha felhívod az Egrus műveket szerintem ő is legyártja neked.
Más:
Aki tud jó állapotú használt ezres nakedbájkról az ne tartsa magában..
Érdemes ránézni a louis-ra is hátha akciósan megy most valami lámpa vagy az ebay.
Elefánt eltűntetése egyébként két személlyel és egy kicsit kopott gumival egyszerűbb. Az 577-en múltkor simán lefejeztem szegény állatot...
Nehéz lessz mert fosok a kanyarok előtt.Benne meg má nem mert vagy beveszem vagy nem.
De cuki!
Valaki nagyon beleszületett a jóba.
Vidit vagy képeket csináltál?
Az első elefánt sem kopik nagyon? Me én már a fejét lassan eltüntetem.
Eszetlen jó volt, hihetetlenül kellemes idővel. Napsütés kánikula nélkül.
Voltam fent a Mangarton 2100 méteren. (Vidám út felfelé, ahol 2-nél magasabb fokozatot nem kapcsol az ember)
Hazafelé lavamündi szerpentin hatalmas királyság. Már csak motoroznui kellene megtanulni, mert a vadiúj gumi vadiúj elefántjait nem sikerült összemaszatolnom....
Tulajdonképpen mindenkinek előírnék évi egy kötelező lavamündi zarándoklatot.
Más:
Aki tud jó állapotú használt ezres nakedbájkról az ne tartsa magában..
Szolgálati közlemény: Holnap páran (SV-k, Gixerek, MZ-k, stb) kilátogatunk Kakucsra reggeltől. Akinek van kedve és ideje jöjjön ki.
A motorline-éknak nincs netes árlistájuk, telefonos érdeklődésre mondták ezt az árat.