Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ürge a szunyogok halmazállapotváltozásáról írta a doktoriját.
Nem gondoltam, hogy ilyen nagy dolgot írok.
Csak már idejét sem tudom,mikor hallottam vagy olvastam ilyen szépen összeszedetten a rovarok testrészeit!
Mert Ürgének van fantáziája! Majd én is kitalálok új szavakat, szóösszetételeket!
Mert Ürge tanult ember.Mindig ilyenekkel jön hogy martin skála meg ilyen furcsa kifejezések.
Akkó almás.Egyenlőre mivel pízem nuku időm meg van benn sok is ezen elmélkedek bár úgysem lesz rá keret.
Én sem vagyok szakember, csak ez a 3 szó valami csoda folytán megmaradt az iskolából. Azt az e betűs szót kimondani sem tudom, amit Ürge írt!
Az a baj, hogy kell cserébe 1000-es eleje mert eladva leszen a gép és ezeket a cuccokat úgysem fizetik meg jelszóval gyárira kell cserélni.....ár jövőhéten lesz.....egyenlőre az érdeklődésre kiváncsi a tulaj......
Ehez tényleg kell papír mert én csak foltot találok a sisakon hogy az most melyik rész volt ahhoz szakembernek kéne lenni.
Csak úgy kérdésként hogyé az eleje?
Végre egy entomológus! ! ! ! !
Semmi gond. Van, amit csak így lehet kifejezni. Ez most az!
Idén márciusban mikor vizsgáztattam az nkh-nál azt se mondták a mivv-re,hogy húzd meg a faszom hol az e bötű..A fényvisszaverő prizma és a kapaszkodós hátsóűlés volt a legnagyobb probléma..
Bud úgy kínálgatja a motorját mindenkinek mint 1 rossz qrvát
Már bocsi a kifejezésért
SV1000-re pár tyuning cucc eladó........állat első teló átszelepelve(kell cserébe az eredeti), gixer1000 hátsó gátló felújítva-beállítva(igaz az egyénfüggő), egycsöves józsi rendszer olyan mint Biqm-é.....
Fejidom sincs, nekem meg az tetszik. Mellesleg jól is jött hétvégén! Volt hova bújni a bogarak elől; bár sokat nem segített. Siófoktól Dombóvárig vagy 5ször meg kellett volna állnom plexit pucolni, ha zavarna, hogy nem látok semmit, csak fejek torok potrohok mindenütt.
Ha jól emlékszem, tettél fel képet a fórumba a rendszám világításról, amit néztem is, hogy egész normálisan néz ki. Ha jól emlékszem.
Gyenge? A papír elbírja!
a prizmát jól eldugtam hogy meg legyen a következő vizsgára.A rendszám lámpám sima fekete ledes(egészen tetszik mikor este világol )
papírt most hajtom...
THX, no! Gyenge! 25kw? Kell az erő, hogy az egyenesben behozzam a kanyarodási deficitemet.
Zoli! Köszi, de túl sok lenne a meló vele. Meg van vágva a gyári csövem, a Bodis miatt.
A világítás, meg a prizma a legkevesebb. Csak még nem találtam meg a nekem tetsző lámpát. (Ha már rakok, akkor nézzen ki valahogy, a prizma meg szerintem csak ideiglenes.) A tompítót is veszek talán, ha odaadják kiló kenyér, liter tej árban, és már csak a papír maradt. Van esetleg valakinek egy másolás erejéig?
Viágítás nem drága pizma szintén dozertól elkéred a tompítót másolsz papírt.Hol itt a problem?
Esetleg az én gyári dobom fel kéne hekkelni.
Egy 25 kW-ost?
Úgy látom, muszáj lesz rákérdezni a műszakiztatós ismerősre, hogy mivel készüljek a vizsgára. Elég körülményes lesz. Bodis dob-om van E betűvel, de minden más nélkül. Se papír, se hangtompító, és még rendszámtábla világításom sincs, és prizmám se.
Lehet, hogy inkább egy új motort kellene vennem?
úgyis van 3 a magyar igazság!
1."E" jelzés
2.Papppir
3.Hangtompító
Csak együtt érvényesek.
Mikor a haverom műszakiztatta az ezredes gixerét azon volt akra dob.Volt E jel volt papír csak tompító nem...Kölcsönkérte az enyémet.Azt mondta nem merte 5000 fölé forgatni mert afölött már dagadt az akra oldala
hát én nem láttam koszt v ilyesmit, de újhelyen csak átmentem. a tisza még mindig árad...