Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nana!4,5 az átlag!Legjobb 3,8,legrosszabb 5,0!
na neee
Még a végén termeli vagy mi?
Az még a 4 gyertyásnál is kevéske.Szerintem.
Lesz ez még több is.
Hm. Akkor én elég lájtos motoros lehetek, mert az eddigi 2000 km alapján 3,9 az átlagom. 3,7 a legjobb, 4,4 a legrosszabb.
Nagyon rugatod.
Asszem ettől kifeküdtem.
4,8-5,5
ha már videó.Ebben ugyan se motor se traktor,de benne van minden idők legjobb szinetizátorosa
A Szintis arcot kell figyelni,érdemes végignézni mert egyre inkább elkapja a hév a srácot.szinetizátoros téma
állat!
Szólj hogy sikerül.

Mer átváltok ilyenre.
most ki akarom próbálni a kölcséghatékony vezetést.Szerintem akkor sem eszik sokkal kevesebbet
nekem is 6 körül eszik,bár én sokszor húzom a bajcát
Szerintem jó az krbis-pályázósnak ha még gyors is a srác.Én lassú vagyok,utcán,inyektorossal és néha 7,2-t mérek.Igaz általában 6,5-el mászkálok.
Valamit rosszul csinálok vagy mindent rosszul csinálok?
Fím.
Egzotikum.
kakuocson 125tel 50sec körül de nem volt jo formában amikor mértük az idöt 8at evett , hring élesre karburálva 9et evett 2:30 körül
Szerintem köridőtől függ......
Ez most a fémről vagy a rovarokról jutott eszedbe?
bocsi a hülye kérdésért egy régi még karbis sv650 mennyit eszik pályáz közben? kakucs és hring érdekelne.
Pilot Power van ilyen,6 ronggyal drágább mint a /60-as.
Méh teleped is van?
Nálam még senki nem kereste és én sem igazán, de attól még lehet....
Ilyen gumiméretről hallottatok már:120/65 ZR 17?!?!?!
Mielőtt még elkezdtem volna fémekkel foglalkozni,rovarász akartam lenni,csak ahhoz többet kellett volna iskolába járni!Így megmaradtam műkedvelőnek........
több fólia kéne a sisakra mint pl a forma1ben tele vagy bogárral letépsz 1et az satu