Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem hogy nagy kunszt egy E jelet gravírozni és papírt hamisítani.Max az ecserin lesz még egy szolgáltatás amire be lehet fizetni.
pedig nagyon sukárul bazsevál ám e
passz...Azt mondta hogy ez a felirat olyan vékonyka,h a polír kinyírja.2004-ben ki nézte az E betűt..Csillogjon villogjon az volt a lényeg.
Aszonta a szaki kipolírozták ennyi.
Viszont a papírját megőrizhették volna.Szerintem valahol meg van ám valakinél
Ezért nem hallgatok Bódi-s Gusztit.....amíg nincs E jel a cd-jükön....
Nem minden Bódis E-bötűs, főleg a régebben gyártottak.
Tedd galériába.
valamiért nem mennek fel a képek....
Ülj le fiam egyes..körülbelül ennyi a véleményem a jogalkotók legújabb ténykedéséről a gépjármű átírás terén..
szia !
én a Martin dobot gyártó srácot kérdeztem, olyat mint az sv100s-re való 4 csavarosat 3500 ft-ért csinál ha kellene mert én is így akartam felrakatni vele a dobot amit tőle vettem volna.
Igen ezt az új adás-vételit lionkelte be pár hete egy srác.....a lényege, hogy ezután Te felelsz ha nem írja át a vevő a járművet.......hiába van adás-vételid minden büntit és adót Neked kell fizetni és kevés a lejelentés az ocsmányirodának.......tehját jobb ha rögtön az ügyletet az átírással együtt ejti meg az ember......szép magyar jogalkotás......
Ma voltam a "kipufogós embernél".Aszongya nekem :
"Baszki ez egy gyári Bódis nem a csinált! Mivel az E jelet valami különleges savazós eljárással csinálják szinte az első polírozás után eltűnik.(ennyit erről)
A Műbizonylatomat akarom!
?
Na, itt voltam a hétvégén.

(A Lavamündi szerpentin tetején, mikor álltam be a parkolóba egy magyar, szürke DL1000 ment éppen el. Fr nem te voltál? )
Nem azt ami most fentvan , hanem amit elvittél helyette
Bammeg Sanya , vajon milyenbe , hát az enyémbe
Kakucson ma halálfélelmem volt , gyenge drift a célegyenes ráfordítóba , a Hondás srác kishijján behugyozott mellettem
Az elég reménytelen.Az eleje is kapott rendesen.
Nna csak,hogy ne legyen ilyen egyszerű az élet..Fakk gépjárműátírás..
hvg
Nincs, mert az van Sanyinál mintának :)
minket érdekel a dolog!
hétvégén megbeszéljük,mert valószinű mi is mennénk
milyen telóba milyen rugó?.....most fogok csináltatni, van másik gyártó.....vagy van gyári......
De telóba rugó, az nincs ilyen az Én formám....
Rakd össze az enyémet aztán áruba vele!
Ajánlott levél, 400Ft.
Hat a valahogyon van a hangsuly.........Jarsz godollo fele?

Valamit kitalalok a heten.
Eladó rengeteg cucc SV-hez olcsón.
Részletek és lista itt.