passz...Azt mondta hogy ez a felirat olyan vékonyka,h a polír kinyírja.2004-ben ki nézte az E betűt..Csillogjon villogjon az volt a lényeg.
Aszonta a szaki kipolírozták ennyi.
Viszont a papírját megőrizhették volna.Szerintem valahol meg van ám valakinél
szia !
én a Martin dobot gyártó srácot kérdeztem, olyat mint az sv100s-re való 4 csavarosat 3500 ft-ért csinál ha kellene mert én is így akartam felrakatni vele a dobot amit tőle vettem volna.
Igen ezt az új adás-vételit lionkelte be pár hete egy srác.....a lényege, hogy ezután Te felelsz ha nem írja át a vevő a járművet.......hiába van adás-vételid minden büntit és adót Neked kell fizetni és kevés a lejelentés az ocsmányirodának.......tehját jobb ha rögtön az ügyletet az átírással együtt ejti meg az ember......szép magyar jogalkotás......
Ma voltam a "kipufogós embernél".Aszongya nekem :
"Baszki ez egy gyári Bódis nem a csinált! Mivel az E jelet valami különleges savazós eljárással csinálják szinte az első polírozás után eltűnik.(ennyit erről)
A Műbizonylatomat akarom!
Bammeg Sanya , vajon milyenbe , hát az enyémbe
Kakucson ma halálfélelmem volt , gyenge drift a célegyenes ráfordítóba , a Hondás srác kishijján behugyozott mellettem
Aszonta a szaki kipolírozták ennyi.
Viszont a papírját megőrizhették volna.Szerintem valahol meg van ám valakinél
én a Martin dobot gyártó srácot kérdeztem, olyat mint az sv100s-re való 4 csavarosat 3500 ft-ért csinál ha kellene mert én is így akartam felrakatni vele a dobot amit tőle vettem volna.
"Baszki ez egy gyári Bódis nem a csinált! Mivel az E jelet valami különleges savazós eljárással csinálják szinte az első polírozás után eltűnik.(ennyit erről)
A Műbizonylatomat akarom!
(A Lavamündi szerpentin tetején, mikor álltam be a parkolóba egy magyar, szürke DL1000 ment éppen el. Fr nem te voltál? )
Kakucson ma halálfélelmem volt , gyenge drift a célegyenes ráfordítóba , a Hondás srác kishijján behugyozott mellettem
hvg
hétvégén megbeszéljük,mert valószinű mi is mennénk
Valamit kitalalok a heten.
Részletek és lista itt.