és motor helyett mehettem bicajjal, mer' az uticélnál meg parkolni lehetetlenség, amúgy sincs a világon olyan mennyiségű aprópénz, amit fél órára be kell dobálni... ezer éve nem ültem motoron, végre volt egy kis ürügy meg melóban kis nyugi h elugorhassak, erre tessék.
mindegy, leadtam pár kilót a bicajon :-)
Két kerék, bukó, izzadás - nem is tom mit sír a szám.
Attól függ.
Térdvédőm van.B-star vagy mi a szösz.MIvel fura a méretem behajlítva a térdem nem sok a hely ottan így egy 200 Km után fáj mert feszül.
Nadrágnál ilyen gond nincs.Ellenben szaunának jó nagyon.
jó ami van. most veszek 1 nyárit. de nekem a tiédhez képest női kezem van. pedig nem sok embernél van az, hogy kézfogáskor a másik kezét érzem nagyobbnak. Nálad péklapát-effekt. :-)
Én szögre tippelek, még nem néztem meg. Na egy pillanat...
Na az szánalom lenne a köbön.
és motor helyett mehettem bicajjal, mer' az uticélnál meg parkolni lehetetlenség, amúgy sincs a világon olyan mennyiségű aprópénz, amit fél órára be kell dobálni... ezer éve nem ültem motoron, végre volt egy kis ürügy meg melóban kis nyugi h elugorhassak, erre tessék.
mindegy, leadtam pár kilót a bicajon :-)
Két kerék, bukó, izzadás - nem is tom mit sír a szám.
58-as a legnagyobb.
Amúgy elvileg a superzone-ban jön a 2010-es kollekció. ..................Azisigaz hogy ezt tavaly ősz óta mondják.Motoroázisban volt 60-62-es cucc?
Legalább kopott?
Térdvédőm van.B-star vagy mi a szösz.MIvel fura a méretem behajlítva a térdem nem sok a hely ottan így egy 200 Km után fáj mert feszül.
Nadrágnál ilyen gond nincs.Ellenben szaunának jó nagyon.
hátsó gumi full lapos.
Sanyi, hívlak, ha lehiggadtam.
Amúgy sincs 5 szabad percem.
szétesz a méreg
Nyárit crossban nyomom öregurasan.Tenyér bűr ujjak valami rugalmas textil és karbon ökölvédő.Jóaz.Bár még így is izzadok mint a ló.
Fehér-fekete.
Nem birja megszokni a kezem.
Olcsóbban adom mint pohi.
köszi!
z.