Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juj de jó én budapestvidéki vagyok
csak nem elfeküdt a paripa?
és amilyen kicsi az ország ez az egészet betakarja.....
Budapest és vidéke!
Jobbara pest es kornyeke de vannak itt mindenhonnan.
Jóreggelt
Aktung-aktung! Be index, balos tükör fölösleges Kőne nekem
sziasztok! most reg. ti melyik kornyekrol vagytok m.o-n?
Meg kéne mérni az enyimbe is.
azér elviselném a bordó éticsigát
Ott a pont.
Nemigenszép a fejidomos.
De a naked.Mmmmmmmmm.
csigacsáááp?Az meg mi lenne?
A tükörre gondolsz?
Speciel ez a csigacsápos verzió nagyonronda.
Pedig a hornet és az új FZ8 nékem is teccik.
vagy dinamót,
mind1 Vanyek bácsi .Ha tetszik végy egy kocsit vagy 1 házat csak hornetet meg fazert ne vegyél
A szarvasra meg generátor?
kell persze.
Hogyne.A rémszarvasszánra is kell?
de a rendszámot világítsd ám ki és a prizmáról se feledkezz ám meg!
Arra az egy télen talán 2 hétre amikor tényleg nem lehet mozogni egy jó téligumi/hólánc combóval én vennék 50e ért egy uazt vagy egy suzuki samurai-t 100e ért.És feldobnék rá valami rendszámutánzatot vagy bejegyezném erőgépnek vagy mittomén.De hogy ezért 4 kerekest vennék az nem biztos.
Bár te tudod.
mennyire igazad van.......évi 50000 legalább 5 éven át, alatta sosem hozza be a többlet költséget.....ezért inkább vállalkozásoknak éri meg.....szerintem.......ráadásul egy 1.3-1.4-es benzines sem eszik többet 7-8l-nél....
Az tökéletes......amúgy nem hiszem, hogy gond lenne vele ha több km van benne akkor sem, Töki rgéi 650-ében is 80000 felett jár már és "16"-tal vette és semmi gond nem volt vele eddig...
Ez tény, h kurva nehezen hozza be az árát, de a fő ok nálam a 4Motion, ami benzinesbe fehér holló. Sajnos ahol lakom télen néha a lánctalpas is kevés
Én midíg a költséghatékonyság oldaláról nézem.Lehet a dizel kevesebbet eszik de könyörgöm mikor autózza ki az átlag felhsználó a felárat?
Évi 30e alatt egyszerűen nem éri meg.Én megyek mint a mérgezett egér de nem tok 15e nél többet menni.
És mezőgazdasági gépszerelőként irtóra megutáltam azokat a kerregő izéket.